Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

@YARGISIZ_INFAZ

vallaha süper olur haftaya pazar evde olucam inşallah siz düzenleyin turların en büyüğünü ben katılırım (abi ekmiycem bu kez:D)

Scudo
@YARGISIZ_INFAZ

YAV EĞER PATRON YOLLAMAZSA DÜKKANI BASIN ZORLA KAÇIRIN ZATEN BİSİKLET KAPI ÖNÜNDE :d

sabah çok erken saatlerde toplanma olmasa güzel olur ^^ uzaktan gelenleri de düşünmek adına xD

p.tesi- salı iyileşmiş olurum inş. akşam 7 den sonra tur yapılcaksa ona katılabilirim <<

selamun aleyküm .inş herkes iyidir.bende girmeye çalışıyorum nete arada.dün kemerburgaz'a iş arkadaşlarımla baraja balığa gittik ben gop'tan oraya 50 dk da gittim. buluştuk ordan baraja gidene kadar 10 dk lık yolu yarım saatte gittik sayelerinde :D barajın diğer ucuna geçtik belgrad ormanındaki off roaddan daha güzel oldu kesin.inş. tatil günümde beraberce gideriz.Saygılarımla.

@YARGISIZ_INFAZ
valla bende beraberce daha kalabalık bi şekilde olsun isterdim ama inş. olur gene,bizim grupla tur yapmak bi ayrıcalık zaten :) en kısa zamanda beraberce pedallamak ümidiyle görüşürüzzz.

@ahmet türkölmez

kaçak döğüşmeyelim ahmetçim akşam turlayalım başka gelmek isteyen arkadaşlar varsa akşama yapalım bişeylerr

dün gop daydım ama kimseyi göremedim şahsen 22 civarları =) gop-eyüp yaptım arkadaşalrla buluştuk vs vs vs

daha eve yeni geldim mehmet akif abi xD fatihten az dinlenip çıkabilirsem çıkarım dışarı xD siz pazar günkü tur işini ayarlayabildinizmi ?

Pazar günkü tur ayarlı zaten..Büyükadaya gidicez..Bu akşam çıkacaksan benim cebe bir çağrı yada sms atarsın rami köşede buluşuruz..Ben şimdi çıkıyorum dışarı...

Geri