Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

@YARGISIZ_INFAZ

Tüh bee tur mu vardıı.yetişemedim offf :( Yarında inş. bi tur yaparsınızda ben busefer katılırım.

Scudo
@ahmet türkölmez

belgrat planıız mı war?
gelebilirim ama malum yol bisikleti. toprak yolda gidemem.
orman içinde turlayacaksanız ben orman içine giremem turlamak için.

eğer belliyse tam saat gün vs. detayları öğrenip kesin bi cvp vereblirim

@ahmet türkölmez
canın sağolsun ahmet abi sende kusura bakma bende pc ye gelemedim mesajınıda okuyamadım bu yüzden.gerçekten turu kaçırdığıma pişman oldum.

Size katılamadım ya Ahmet abi evde oturmaktan canım sıkıldı şimdi bisikleti alıp turlucam biraz,idman olur belgrat turuna :)

pazar günü yağmur olacak gibi hava durumu öyle diyo ama yağarsada gidelim :D bide kimin bisikletinde çamurluk yok bende yokta ondan sordum :D

@uslu uslu

Güzel bir akşamdı..Ahmet abi ve cengiz abi iyi bisikletçiler..Ortaköye gidip orada takıldık..Eve geldiğimde saat 11 civarıydı.. :)

@YARGISIZ_INFAZ

mehmet akif sağolasın geldiğin için
evet güzel di benim ellerim biraz ağrıdı ama yinede güzeldi
daha çok gezeceğiz inşallah
yollar bizim TÜRKİYE bizim

yalnız beşiktaşta uygur tüklerinin bu günlerde çin devleti ve halkından çektiği zulmün
(2000 kişinin öldürüldüğü 10.000 kişinin kayıp olduğu söyleniyor doğu türkistanda, çin polisleri alıp götürüyor insanları nereye belli değil)
tepkisi vardı giderken gördüm ama durmadık fakat çok pişman oldum
az da olsa orada durup bence biraz sesde biz çıkarmalıydık

allah yardımcıları olsun

TÜRKİYE DÜNYANIN EN GÖZDE DEVLETİDİR. BÜTÜN DÜNYANIN TÜRKİYEDE GÖZÜ VARDIR VE TÜM DÜNYA ÜLKELERİ TÜRKİYEYE KARŞI BÜYÜK BİR DÜŞMANLIK BESLEMEKTEDİR.
ANCAK ŞUDA VAR Kİ DÜNYADA ÇİN AMERİKA İSRAİL VS.. BÜTÜN ÜLKELER BİRTEK TÜRKİYEDEN KORKMAKTADIR...
BU YÜZDEN KUDRETLİ BÜTÜN DÜNYA ÜLKELERİ EN ÇOK TÜRKİYENİN ÜZERİNE OYUN OYNAMAKTADIR

nitekim türk devletlerinin yıllardır dış mihraklardan çektikleri ortadadır

ÜLKENİN TEKRAR 1890 LARA 1900 LÜ YILLARA DÖNMESİNİ İSTEMİYORSAK ELİMİZDEN GELDİĞİNCE 100DE100 TÜRK MALI KULLANALIM KULLANDIRMAYA TEŞVİK EDELİM..

ÜLKELERİ KURTARAN HÜKÜMETLERİN DEĞİL HALKLARIN TEPKİSİDİR
(ÇÜNKÜ BÜTÜN OYUNLAR HÜKÜMETLER ÜZERİNDE EN ÇOK ETKİLİDİR.)

(link)

video izlemenizi tavsiye derim
mersinde yapılan bir konuşmadan kısa türk tarihi dersi...

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

@ahmet türkölmez

Abi sana katılıyorum..Çok haklısın..Nedense biz hep tarihimiz ile övünüyoruz..Başka birşey yok..Zaten batılı ülkelere özenmekte üstümüze yok..Çeçenistanda,Sudanda,Filistinde ve doğu türkistanda binlerce müslüman katlediliyor..Bilinçli insanlarımız bunu aksiyon filmi gibi izliyor..Allah sonumuzu hayretsin..

@Xipetotec
Bu pazar bir sorun çıkmazsa belgrad ormanına pedallayacağız.Siz neredensiniz?

@cengizakgün

teşekkürler cengiz abi akacak artık kendi kendine bu beden......:D

sayende

....
tesekkurler

@uslu uslu

sultangazi / gazi mahallesi :eek: ordu-giresun memleket haftasonu saat kaç gibi gidiyorsunuz çalışıyorum müsait olursam gelirim antreman fln yok :D yolun yarısında tıkanırım :D bu ani oldu daha küçük turlar olursa ilk etapta onlara katılırım artık :eek:

bisiklet model :sedona 741

s.a bugün trt Türkte bir program izledim hollanda-amsterdam'da 40.000 i aşmış bisikletli olduğunu öğrendim.insanlar 3000km lik tur yapıyorlarmış bisikletleriyle vay bee.inş bizdede böyle güzel şeyler olur.

Herkese iyi pazarlar,Belgrad ormanı yolcusu kalmasın :D kazasız belasız pedallamalar.

Geri