Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

@YARGISIZ_INFAZ
canın sağolsun :) 5 dakikada fazladan bekledim toleransın var :)

Scudo
evet uslu kardeş sende bayaaa bı gelısme var
bısıkletı yaptırdın kondusyonu artırdın
e sen bı kac hafta sonra bu gıdışle herkesi gecersın ...

• Beğen
Tepkiler: uslu uslu
@ahmet türkölmez
Çok sağol Ahmet abi ama ben sizi geçmek için uğraşmıyorum :) uğraşsamda zor gibi,ben sadece sizin temponuza ayak uydurabilmek için çabalıyorum ve grupta arkada kalsamda çok uzakta kalmak istemiyorum :)Saygılar.

@YARGISIZ_INFAZ
otobana bisiklet girse :D oralarda fazla dik rampalar yok,zaten benim kondüsyon 224 km nin yarısına bile yetmez bisiklette iflas eder :D

Bide aklımdayken söyleyeyim arka lastik benim kabak kısmet olurda belgrad ormanına beraber gidersek yolda kalırmıyım.şimdi onu kafaya taktım.ön lastiği arkaya alsam onuda yapmak istemiyorum.yani toprak yolda gidersem ön lastikte önemli olacak sanırım yol tutuşu için.sizce ön lastiği arkaya takmalımıyım?tavsiyelerinizi bekliyorum.Saygılar.

@ahmet türkölmez
Biraz geç bi hoşbulduk dedim ama kusura bakma Ahmet abi foruma yeni alıştımda :) eskilere bakarken farkettim.Çok sağol tekrar hoşbulduk :)

@uslu uslu

Yokuşlarda ayakta gitmekte zorlanırsın o olur..birde fren ve yol tutuşu zorlaşır..öndekini arkaya al diyeceğim senin önde kabak nasıl becerdiysen :) herhalde arkadakini öne aldın önü arkaya aldın..onuda kabak yaptın.. :)

bence fren de bısıkletı on fren durdurur
bu yuzden on tekerın sağlam olsa daha ıyı olur gıbıme gelıyor

bugun bı nıyetım var dolasmaya aksam ortakoye gıdıp donmek gıbı eger musaıt olursam yazarım aksam bı goruselım derım(gorustugumuzde bakarız tekerın durumuna)
uygun olursam foruma yazarım

...........................................................................................

idealim kastamonu kalesi birgün gideceğim memleketime iki teker ile
tabii benim gibi bir manyak daha bulursam kimbilir ne zaman...

(link)

@YARGISIZ_INFAZ
Sana demiştim yargısız-infaz kardeş bisikleti ben daha kullanmaya başlayalı 5 gün oldu :) önceden olmuştur bu lastik kabaklaşma işi onu bilmiyorum :) yokuş çıkarkende beni beklersin ne olcak ki :D

merhaba bisiklet tutkunları bende gop meydanda oturuyorum bisiklet almam 1 haftayı surmez....tur yapanlar olursa katılmak ısterım

uslu uslu kardesım gelırsen ben mavı carsının oaraya gıtcem

gelırse cengız abıyı alıp gop meydanda takılırım

yargısız ıstersen sende gel hemen cıkcam ben

8 15 e kadar beklerım meydanda
camı onunde

Ahmet Abi 8:15 orada olmaya çalışacağım caminin kapısının önünde :)

Geri