Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

@uslu uslu

selam

volkan soolemıstı zaten ama bende hatırlatayım dedım bısıkletının fotograflarını gonderırsen bakım için yardımcı oluruz,

aramıza hosgeldın ....

:ci: :ci: :ci:

• Beğen
Tepkiler: uslu uslu
Scudo
merhaba arkadaşlar bu akşam 23 06 2009 buluşalım aynı yerde aynı saatte
internete giremedim biraz işlerim vardı kusura bakmazsınız
yapalım bir tarabya turu şöyle bopaza karşı ne dersiniz haber bekliyorum
selamlar

Bisiklet kullanımı ve yolları ile ilgili Istanbul Buyuk Sehir Belediyesinin yaptığı bu ankete cok hızlı sekilde katılabilirseniz cok iyi olur.

(link)

merhba arkadaşlar saat 6da kadıköyde bir işim var yetişebilirsem
gelirim yada tura çıkarsanız bisikletli iki kişiyiz sirkeci yada ortaköyde buluşuruz
bu numara arkadaşımın benim şarzım bitti 0537 729 23 89 cengiz bu gün için
ulaşabilirsiniz saygılar dostlar

sirkeciden sizi de alıp ordan devam ederiz gop'a gel tekrar geri dön hem yorucu hem sıkıcı olur.

volkan buradsın galıba
ben yenı cıkacam
gopa gıtmeye ugrasmayayım dedım
k koyun assasında bı yerde bulusalım dıycektım

son dk. da acil bir işim çıktığı için dün gelemedim iptal etmem mümkün değildi. cep telefonumun şarj yeri bozulduğu için de iki gündür telefonum kapalıydı. kusura bakmayın haber de veremedim kimseye. siz umarım dün tura çıkmışsınız ve eğlenceli geçmiştir.

merhabalar karaköyde çok bekledik birtek ahmed geldi biraz da geç geldi
öyle olunca sirkeci den sarayburnu sahilinden topkapı maltepe 500 evler
ahmetle arkadaşım ordan sultan çiftliği yaptılar eğlenceli geçti tur
şöyle kalabalık bir tur ne zaman yaparız

sanki kalabalık bi tur için hafta sonu daha uygun gibi. hafta içi herkesin işleri çıkabiliyo...

kalabalık tur zor gibi gelenler belli başka kimse gelmiyor zaten
gelen olursa neden olmasın

slm arkadaşlar nihayet bisikletimi aldım ! ama buseferde yaklaşık 3 4 gündür hastalıkla boğuşuyorum çok kötü üşütmüşüm midemi bağarsaklarımı çok halsizim bugün kalktım biraz yürüyecek halim bile yok, iğleşir iğleşmez katılcam sizlere

Mahir kardeş geçmiş olsun , inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.
Bu ayı atlatmayı iple çekiyorum işlerim çok yoğun , bu aydan sonra size en sık katılan kişi olacağımdan şüpheniz olmasın ;)

• Beğen
Tepkiler: mahir aslan
Geri