Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

mubarek regaıp kandılınız kutlu olsun

bu gece duaların kabul olacagının taahhut edıldıgı nadır gecelerdendır

fırsatı degerlendırelım...

.

• Beğen
Tepkiler: mahir aslan
Scudo
yarın (c.tesi) grupla sabahtan antremana çıkacam yorucu geçeceği için akşama tekrar çıkma şansım olmaz. ama pazar günü bişeyler planlayabiliriz. pazar günü boşum.

arkadaşlar kimseden ses seda yok şöyle kalabalık bir gurup yapsak akşamları
da olur volkan sana kolay gelsin antreman ı sıkı tut kolay gelsin

merhaba cengız abı
bana her zaman uyarda
malum hafta sonu bızım ıcın tek tatıl gunu
aılece gecırme ıhtımalımız yuksek
bugun olabılır
yarın pek ıhtımal vermıyorum ama bellı olmaz belkı yarında gelebılırım
bı gun, ve saat belırleyelım, ona gore soz vereyım yada vermeyeyım...

de

yınede senle benden baska kımsenın gelecegı yok gıbı gorunuyor cengız abı ..
not:bulent abı ye selamlar...

(yarın sabah erkenden olmazmı saat 5 te hava aydınlanıyor serın serın , gunes kızana kadar bı ıstıkamete 2-3 saat gıder 1 saat dınlenır 2-3 saatte [öğlen olmadan] gerı donerız )

gelmeye nıyetı olanlar yazsınlar lutfen....

merhabalar bir akşam turu yaparız tekrardan aleykümselam
şimdi kadıköyden geldik haberleşeli burdan

yarın sabah için bi program düşünüyorsanız. sabh erken çıkıp öğlene kalmadan dönecek şekilde ben katılabilirim.

yarın ben cıkmayı düşünüyorum volkan abi ayarlayalım bişeyler ama erken olmasın uyumam lazım öğlene kadar:D

erken bır program olursa bana uyar aslında yatsam ıyı olur ama
yınede uyku sabah turunun tadını vermez
saat bıraz gec oldu ama
sabah turu atmak ısteyen haber versın...
gunduz ıcın bısey dıyemem yarın bakarız

@Speedy Gonzales

s.a arka jant yalpalı dönüyor fren pabuçlarına sürtüyor.boyayı graffiti boya ile yaptım hiç yoktan idare etsin diye ve maliyet için.belki resmi görünce daha çok şey gerekiyo olabilir ben sadece bunları söyleyeyim.resmi nasıl yükleyeceğim tarif edersenizde sevinirim.

jant a akord ayarıo gerekıyor
bunu ben yapabılırım (jantın kendısı yamuk degılse)
ama genelde kullanılmıs jant akord ayarı ıstıyorsa darbe aldıgındandır bu yuzden degıstırmen gerekebılır
sirkeci de yanlıs hatırlamıyorsam 7 lıraya kadar dusuk fıyatlarda jantlar var,
ama bıraz paraya kıyıp ıyı bır jant almak senın secımın
sen resım ceksen daha ıyı olur daha net cevap ve fıyatlar soyleyebılıriz
(baska bır sıteye yukleyıp lınk de verebılrısın yenı uyelerın galıba resım yukleme sınırı var dıye bılıyorum)

• Beğen
Tepkiler: uslu uslu
@ahmet türkölmez
Bisiklet budur göründüğü kadar,haklı olabilirsin darbe görmüş olabilir.ama uzun süredir bisiklete binmediğim için unuttum çoğu şeyini tamir bakım falan yani.:(
Şu bisikleti tamir edebilsem tam olarak bende sizlerle turlara katılmak istiyorum ama bisiklete güvenmiyorum :(
bu arada ismim Ümmet :)

merhabalar

foruma resim eklemek için ayrıntılı anlatımı aşağıdaki linkten görebilirsiniz.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=2359

avatardan göründüğü haliyle pek birşey söylemek mümkün değil. jant sorunu ise ahmet abinin de söylediği gibi akort ayarı bozulduğu içindir. benimde tavsiyem yeni bir jant edinmeniz. çünkü büyük ihtimalle akort ayarı tekrar bozulacaktır.

• Beğen
Tepkiler: uslu uslu
@Speedy Gonzales
doğubank ın oralarda bisikletçiler var oralarda bulabilirmiyim acaba tavsiyelerinizide alabilirim.

Fotoğraf bulunamadı.
(link)
(link)
son iki link gezilecek yer olarak benim seçimim çınarcık çok güzel doğal yerleri var,deniz deseniz var orman deseniz harika,şelalesi mevcut,ve bildiğim kadarıyla yaylada varbaya güç ister sanırım çıkmak için :)bisikleti onarabilirsem oralara gidilebilir. :)

Geri