Scudo Sports

Gaziosmanpaşa

Arkadaşlar umarım bu buluşma gerçekleşmiştir.Haziran sonuna kadar çok yoğunum ama en kısa zamanda sizlerle tanışmak istiyorum. Kendinize iyi bakın.

Scudo
Bu arada volkan kardeşim sana hayırlı kazasız belasız yolculuklar dilerim. Gezinle ilgili konu başlığınada yazdım ama burayada yazmak istedim.

• Beğen
Tepkiler: Speedy Gonzales
teşekkürler serdar,

cengiz abi ile birlikte sahil yolunda güzel bir tur yaptık ayrıca ahmet abi ile de tanışmış olduk kendisi tura katılamadı ama tanışma amaçlı geldi. her ikisine de buradan tekrar teşekkür ediyorum.

yaptığımız gezi toplamda 44 km yi buldu. sürekli ön cepheden esen rüzgar ve sıkıcı boğaz trafiğine rağmen güzel bir antreman oldu ortalama hızımız 22 km/saat şeklinde. daha fazla kişinin katılımıyla bir başka turda tekrar görüşmek üzere...

eve geldiğimde bisikleti çıkartırken merdivenlerde ayağımda ki kallerin kayması sebebiyle düştüm. belimi ve dizimi vurdum. dizim şişti şuan yürümekte zorlanıyorum eğer sabaha kadar bir iyileşme olmazsa dizimde ankara turumu birkaç gün geciktirmek zorunda kalacağım. umarım sabaha kadar geçer...

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
merhaba arkadaşlar volkanım sanada geçmiş olsun çok üzüldüm
inşallah tez zamanda iyileşirsin evet çok zevkli bir akşam turu ve tanışma
gezisi oldu diğer arkadaşlaırımızla da tanışşmak turlar düzenlemek çok hoş
olurdu volkanında ayağına kuvvet maşşalah iyi gidiyor bisikletle akıyor adeta
programlanmış iyi antremanlarla çok iyi yerlere gelebileceğine inanıyorum
boğaz bu gece bambaşkaydı güzel bir esinti vardı ve o muhteşem manzarası ile
harika bir akşam turu oldu aslında daha tarabya sarıyer yapacaktık fakat
volkanın ankara macerası gelince aklıma fazla yorulma sabaha ankara yoluna
gideceksin deyince tabi bisiklet üstünde zaman akıp geçiyor balta limanı na varmadan geri döndük tanışmak ve kanynaşşmak ne güzel diğer yakın çevredeki dostları da bekleriz her keze selamlar saaygılar

Geçmiş olsun en kısa zamanda iyileşmeniz dileğiyle..
Ankara turunuzdan sonra şehiriçi turlarınıza bende katılmak isterim burdan takip edicem..

teşekkürler...
bugün biraz daha iyi gibiyim. yarın da duruma bakıp pazar yada pazartesi çıkabilirim yola.

Merhaba GAZİOSMANPAŞALI bisiklet sever kardeşlerim,bende eskimiş bir bianchi aspid sx var dayım hurdaya atıyodu aldım ve boya yapmak istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim hatta sadece boya değil her türlü bakım.(fazla pahalı olmasın bu bakımlar malum bende bi işsiz olduğumdan dolayı) :( bu arada bende Bağlarbaşı Mahallesinde ikamet ediyorum :)

Geçmiş olsun Volkan kardeşim,
Herşeyde bir hayır vardır , inşallah çok çabuk iyileşirsin.Bende bir buçuk ay önce dizimin üstüne düştüm ve benimde aynı senin gibi dizim şişti sana önerebileceğim çok sık buz tedavisi ve uygun jel veya merhemi kullanıp sarman tabiki dinlenmen. yumuşak doku zedelenmeleri bildiğin üzere çok yavaş iyileşir. Doktor değilim ama uyguladığım tedavi yöntemi buydu kısa vadede acımı dindirdi uzun vadede iyileşmemi sağladı ama bir ay bisiklete binmedim. Kullandığım ilaçlarıda yazabilirim istersen. Bu pazar bir arkadaşımla darıcaya gidip geldik yaklaşık 150 km yol yaptık dizim gayet iyiydi.Tabi bunlardan önce bir doktora danışman ilk tavsiyemdir :) tekrar geçmiş olsun saygılar.

• Beğen
volkan kardesım cok cok gecmıs olsun
nasıp bundada bı hayır vardır dıyelım belkı bu kucuk kaza daha buyugunu onlemıstır
inş yakın zamanda ıyılesırsın

ankarada kalacakmısın?
yoksa hemen donecekmısın

hafta ıcı turu beklıyorum da :)

sen eger gec geleceksen yada ankaraya varır varmaz doneceksen
katılım olursa p.tesı yada salı bır tur duzenleyelım dıyorum

yola cıkmadıysan sana ıyı yolculuklar

katılabılecek olanlar not bırakırsa sevınırım...

tek basıma pedallamaktan sıkıldım...:(

• Beğen
merhabalar öncelikle ahmet kardeşim bende senden haber bekliyorum
toplanalım gidelim bir tura bugün yarın için bir şeyler yapacaktık

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Türkölmez
@ahmet türkölmez

Pazartesi veya salı bana uyar saat belirtirseniz ona göre kendimi ayarlamaya çalışırım.. Şehiriçi tur için..

@ahmet türkölmez

ankara turumu ayın 5'ine kadar ertelemek zorundayım araya başka nedenlerde girdi. o yüzden hafta içi tura katılabilirim...

herkese uygunsa pazartesi aynı saat aynı yer dıyelım (g.o.p. meydan cami önü 19:30-20:00)

(not: soz vermıyım ama yarın çocuklar illede bizi gezmeye gotur demezse belkı dolasmaya cıkabılırım varsa zaten nıyetlı olan bir programı olan gun ıcersıınde yazsın belkı eşlik edebılirım. cıkabılecek gıbı olursam muhakkak yazarım)

vay be kalabalıklaşmış burası fakat bi ben yokum keşke bugüne ayarlasaydınız bi tur bende katılırdım

geçmiş olsun volkan abi tekrar

Günaydın grup.

bugün (pazartesi) için akşam turuna kimler gelebiliyor ?haliç turu atabiliriz akşama. yada başka önerisi olan varsa onu değerlendirelim.

bi 30 dk. sonra çıkıp kilyos yapıp gelicem, gün içinde de nete giremeyebilirim. bugün biraz yoğun olacam. ama 6 gibi tekrar son durum için girip bakarım...

ilk defa katılacaklar ve bilmeyenler için;

yer : g.o.paşa meydandaki camii önü
saat : 19.45 toplanma 20.00 hareket.

@uslu uslu

bisikletin durumunu görmemiz açısından resimlerini bizimle paylaşabilirseniz ve kısaca durumunu anlatabilirseniz yardımcı olmaya çalışırız. size maliyeti ne olur ne yapsanız daha iyi olur gibi gibi... boya olayı ise çok zor değil ama biraz uğraşmanız lazım...

evet arkadaşlar kımseden cevap yok :eek:
kım gelıyor kım gelmıyor
(cengız abı nerdesın? cevap yazmamıssın?)
eger bugun mesgulum yarın musaıtım dıyen varsa bıldırsın bence sorun yok yarın yıne yaparız :D
volkan dan baska gelen olmayaksa volkancım ben senı ararım mumkun oldugunca erken cıkmaya calısırım yani 7:15 gıbı sana uyarsa (yorgunum yarın yapalım da dıyebılırsın) farketmez benım ıcın:ci:
yada ıstersenız katılım cok olacaksa yarına ertelerız

CEVAPLARINIZI BEKLIYORUM...

volkan cebıne ulasamıyorum
kımseden de ses yok
baska da gelen yok herhalde (okul arkadaslarım aradı bulusmuslar benı cagırıyorlar)
ıstersen yarına ertelıyelım

not :15 dk ıcınde bır cevap alamazsam ben ısten cıkıp baska yere gıdecegım -yani gelemeyeceğim-

Geri