Scudo Sports

Furş tipi

IMG_20250717_184701.jpgIMG_20250717_184631.jpg
Bu furş rulmanı. Kaç ölçüsünü almalıyım?

Scudo
Çap olarak 41.8 ve 41 mm 2 çeşidi var. Hassas şekilde ölçüp hangisiyse ondan almalısın.

Çok aramadan bir link buldum. Yerli sayfalarda da vardır bu rulmandan.

(link)

Kumpasla ölçmek daha mantıklı olabilir. furç takımının modelini biliyor musunuz? düz zs 44 - 44 gibi bir şey mi? 30 x 41 x 6.5 olabilir mi diye düşünmüyor değilim ama tam olarak emin değilim.
(link)
Bu takılı bisikletime

(link)
Bu takılı bisikletime
Hocam rulmanlar aşağı yukarı furç seti ile aynı fiyatta, bu modelde de benzer bir şey varsa bir tane daha furç seti satın alabilirsiniz ki yedek parça da olur.

normalde rulman vs bir yerde yazar ölçü, burada yazmıyor galiba. şimdilik kumpasla ölçmek gerekiyor gibi duruyor. başka türlü zor.

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
Üst Rulman 30.0 x 41.8 x 6.5 mm – 45°/45°
Alt Rulman 30.0 x 44.0 x 6.5 mm – 36°/45°
Alt rulman da sanki 41 olmaz mı? yan yana koyunca aynı gibiler

Alt rulman da sanki 41 olmaz mı? yan yana koyunca aynı gibiler
Eğer iki rulmanı yan yana koyduğunuzda dış çapları birebir aynı görünüyorsa, o zaman büyük ihtimalle alt rulman da 41.8 mm’dir.

Eğer iki rulmanı yan yana koyduğunuzda dış çapları birebir aynı görünüyorsa, o zaman büyük ihtimalle alt rulman da 41.8 mm’dir.
Teşekkürler hocam

• Beğen
Tepkiler: ALİ@
Hocam kumpasla ölçtüm bu çıkıyor şimdi.ne almalıyım? 1753019634125309609975066506302.jpg17530196890037989472689443734922.jpg17530197203844361080438465066012.jpg

Çap olarak 41.8 ve 41 mm 2 çeşidi var. Hassas şekilde ölçüp hangisiyse ondan almalısın.

Çok aramadan bir link buldum. Yerli sayfalarda da vardır bu rulmandan.

(link)
Abi senin mesajlarının anlam veremiyorum ama bildirimi bana gelmiyor. Şimdi gördüm mesajını. Senin değerli bilgilerine ihtiyacımız var. Bu sefer kumpasla ölçtüm ölçüler şöyle ne almalıyım:(marka fark eder mi? Screenshot_20250720_170310_com.android.chrome.jpgScreenshot_20250720_170315_com.android.chrome.jpg

Dosyalar

• Screenshot_20250720_170322_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20250720_170322_com.android.chrome.jpg
    64,5 KB · Okunma: 4
Tam olarak Üst Rulman 30.0 x 41.8 x 6.5 mm – 45°/45° budur.
Arkadaşın rulmanının dış ölçüsü 41mm. 41.8'lik aldırıp boşa para harcamasına sebep olacaksın. Bi de Shimano teknik servisiyim diye geziniyosun ortalıkta.

• Beğen
Tepkiler: Şenol U.
Bi de Shimano teknik servisiyim diye geziniyosun ortalıkta.
"Tarafıma yönelik bu tarz söylemlerin kabul edilemez. Bu iletişim biçimini sürdürmen halinde yazışmaları kayıt altına alarak hukuki yollara başvurma hakkımı kullanacağımı bilmeni isterim."

"Tarafıma yönelik bu tarz söylemlerin kabul edilemez. Bu iletişim biçimini sürdürmen halinde yazışmaları kayıt altına alarak hukuki yollara başvurma hakkımı kullanacağımı bilmeni isterim."
Kendi ifadeni denden içine koyarak ne yapmak istediğini anlamamakla beraber, insanlara yanlış bilgi verip boşa harcama yapmalarına sebep olacak ifadelerde bulunmamanı tavsiye ederim. "Hukuki yol" tehditini yemem. Ben de screenshot alıyorum. Verdiğin yanlış bilgi kayıt altında.

Valla ben ortada kaldım resmen niye birbirinizi kırıyorsunuz. Lütfen

Selamlar. Furş Rulmanının biraz boşluk yapması normal mi?

Selamlar. Furş Rulmanının biraz boşluk yapması normal mi?
Vallaha Can sana yardimci olmak biraz zor gibi, diger bir konuda sana yazdim ve senden bir de fotograf istemisitim ama ilk yazdigma cevap verdin diger yoruma cevap vermedin.

Can nedeni sence ortada degilmi?
1. Furj takiminin üst tarafinda sanki hata var gibi. Asagidaki fotografda isaretledim. Sanki alinborusu Ahead furjlar icin ama üst tarafta Ahead yatagi yok gibi ama tuaf tuaf beyaz birseyler var.
2. Bu masalarda ne senin kullandigin gidon bogazi dogru nede spacerler.
3. Bu masa o kadroya geometri yönünden uyumsaglamaz.
4. Gidonun da o masaya uymayan bir gidon.

Bu hatalar yüzünden bisikletin dür gitmiyor. Sadece güzel görünüm olsun diye o masa o kadroya takilmaz ki zaten o kadroda o masa hic te güzel görünmüyor.
329102 dosyayı görüntüle

9 bin para saydım maşaya nerelere gideyim ben abi:(( furş takımındaki rulmanlar bozulmuşsa böyle gidon oynamaya yapabilir mi?

Yapabilir ama yine de geometrie olayini düzeltmez ve sana bisikletin pek keyf vermez. Bana fotografdaki isaretledigim yerden bir yakin foto atabilirmisin? Tabiki rulmanlanlar gercekten calismaz hale geldiyse temizleyip yenden yaglamakta yada degistirmekte de fayda var, belki de düzelir.

• Beğen
Tepkiler: Awacs7n
Geri