Scudo Sports

Furş tipi

Scudo
Hocam çok fazla yanlış şey var projede, hiç güvenli değil.
Hocam satamıyorum geri iade edemiyorum maşayı. 9 bin lira para verdim. bir şekilde en guvenli hale getirip kullanmaya çalışıyorum. Anlayın beni lütfen.
Furş takımının düzeni doğru değil gibi. İlk defa buna benzer bir dizilim görüyorum. Furş düzenindeki en küçük hata bile sıkıntıya yol açar.
Tamam ama önemli olan onun boşluğunu almak değil mi? Bakin bu videoda furş rulmanım böyle oynuyor. Bu sıkıntılı bir durum mu yeni rulman mi almak gerekir?

Hocam satamıyorum geri iade edemiyorum maşayı. 9 bin lira para verdim. bir şekilde en guvenli hale getirip kullanmaya çalışıyorum. Anlayın beni lütfen.

Tamam ama önemli olan onun boşluğunu almak değil mi? Bakin bu videoda furş rulmanım böyle oynuyor. Bu sıkıntılı bir durum mu yeni rulman mi almak gerekir?
Beni yanlış anladınız galiba hocam, maddi konuya herhangi bir yorum yapmak haddim değil. sadece sizin güvenliğinizi düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Sinyor

Normal değil, nedenide üst ve alt tarafında plastik kapakları yok.

• Beğen
Tepkiler: Sinyor
Geri