Scudo Sports

Fuji altamira kaza testi, sonuc basarili.

Scudo
@Ahmet Teke
Amin @Ahmet Teke bey, gecmisolsun dilekleriniz icin ben tesekkür ederim. Kendini Motor üzerinden nasil atarsiniz konusunu ehliyet alirken kisaca bilgi veriyorlar ve en cok yararima olan konu ise almanyada aldigim DH kurslari oldu.
Insallah böyle bir konu acarim, dedigniz gibi belki yarari dokuna bilir.

@Umut K.
Tesekkürler.

geçmiş olsun Murat bey

@bxo
Tesekkürler Ömer bey.

büyük geçmiş olsun abi. sen link atınca gördüm konuyu.

@ilker21
Tesekkürler Ilker. :harika:

Bende bisikletlere de mi ncap gibi test yapıyolar dedim başlığı ilk gördüğümde :) Konu biraz eskimiş ama geçmiş olsun. Allah daha büyüğünden korusun.

Çok geçmiş olsun gerçekten, burada kaskın ve o hızda takip mesafesinin önemi bir kez daha ortaya çıkıyor.

Geçmiş olsun, çok ciddi bir kazayı neredeyse iz almadan atlatmışsın. Kaskında ne kadar önemli olduğunun canlı kanıtı gibisin. Geçmiş olsun tekrar. ben 15km hızda virajda düşmüştüm yer ıslak olduğunu farkedemeden, yara izlerimiz hemen hemen aynı :)

Geçmis olsun allah korumus

@Murat Cömez abi çok geçmiş olsun 61 km de bu kadar hasar çok iyi size de pek bir şey olmamış kazasız bol pedallar

Fuji'ye Kaza Hiç Yakışmamış,Büyük Geçmiş Olsun..

Geçmiş olsun...Yola devam etseydiniz belki de daha kötüsü olacaktı cana gelen mala gelsin.....

Çok geçmiş olsun bisiklet önemli değil size bir şey olmamış.

Tesekkürler arkadaslar, allah hic kimseye kaza bela vermeden pedallamak nasip etsin.

Büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

Geri