Scudo Sports

Fuji altamira kaza testi, sonuc basarili.

@Berke K.
Berk ne narini be, o hizla kaldirima carpan karbon janta birsey olmadi ve dahasi lastik bile patlamadiki yol bisikletlerine kolay kolay birsey olmaz.

@Levent S.
Tabiki HD Fren gibi olmuyor ama yinede cok iyi durduruyor. Benim O durumda HD Frenle bile durma sansim yoktu, önümdeki arac cocuga vurmamak icin fena frenledi ve birden durudu. Yoksa allah göstermesin cocugun durumu cok feci sonuclanirdi. Benim hasarlarimi allah razi olsun annesi geldi ve siz yaptirin ben karsilarim dedi.

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
Çizikler nazarlık olmuş abi. Çok şükür sana bişey olmamış.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
@Murat Cömez

Vallahi bravo size, çocuğa zarar vermek yerine kendinize zarar vermeyi seçmiş olmanız (bunu saniyede yapmanız) takdire şayan bence. Artık Karma mı dersiniz, Allahın işi mi bilemiyorum ama karşınıza çıkan insanın size teklifi ve zarar görmemiş olmanızda sizin ödülünüz olmuş sanki çok hoş. İnanın karşınıza, yavaş gitsene öldürecekmiydin çocuğumu, diye çemkiren bir anne çıkma olasılığı da epey yüksek.

ne diyelim baştaki mesajımdaki gibi umarım bu sizin son kazanız olur.

geçmiş olsun ustad, Allah tekrarını yaşatmasın.

Geçmiş olsun, şükür fazla bişey olmamış

• Beğen
Geçmiş olsun son kazanız olur umarım. Son zamanlarda çok arttı kaza sayısı.. 1 tanede ben yaptım ama trajikomik bi olaydı konu açmaya bile gerek duymadım :)

Haftasonu turu yaparken abim önde ben arkada ilerliyoruz. Köy yoluna girdik evin birinden köpek fırladı abim o an birden frene bastı tabi HD fren yere zımbaladı resmen bisikletini tabi arkadan ben geliyorum V frenle duramadım o hızla arkadan çarptım abime baktım daha gidiyoruz duracak bi hali yok bisikletin kendimi sağ tarafa fırlattım yuvarlandım kalktım. O an bişeyim varmı diye baktık gülme durumu söz konusu değil 5 dakika sonra kahkahalar havada uçuşuyor HD frenin güzelliğini konuşuyoruz falan :D:D:D

• Beğen
Buyuk gecmisler olsun, benimde en cok korktugum seylerden biridir yuksek hizda seyrederken ondeki aracin aniden fren yapmasi, boyle bir durumdan olusabilecek minimum hasarla kurtulmussunuz.

• Beğen
Geçmiş olsun murat.60 km/saat yerleşim bölgesi için çok;yollar böylesine geniş ve güvenli olsa bile.Aman dikkat.

Sanırım benzer bu tür kazalar sonrasında bir kampanya başlatmak gerekiyor. Bir ara 150 cm den uzak git şeklinde bir afiş vardı. Yokuş aşağı hız yapma şeklinde bir çalışmada yapılabilir. Düz yolda 60 km hız eğlenceli olabiliyor ama yokuş aşağı ağır sonuçlar doğuruyor.
Tekrar geçmiş olsun.

• Beğen
@Murat Cömez öncelikle çok geçmiş olsun demek isterim. Sonra da bu ciddi kazayı bile bir sağlamlık testiymiş gibi aktaran pozitif yaklaşımınız için sizi tebrik ederim. Çoğu kişi çocuğa yada arabaya suçu bulup burada kızgınlıkla dolu ifadeler kullanırdı.

• Beğen
Çok Çok Geçmiş olsun. Kazasız yeni günler sizinle olsun. Bu kazada kimseye ciddi bir şey olmamış olması sevindirici. Sağlıcakla kalın...

• Beğen
@Murat Cömez abi şükür sana bişe olmadı geçmiş olsun tekrardan.

• Beğen
Geçmiş olsun Allah tekrarından saklasın. Şartlar düşünüldüğünde çok ucuz atlatılmış bir kaza.

• Beğen
@Veliuyar

@mehmet.ali

@Soner Közen

@Levent S.

@Bardolf

@ratm

@vraptor

@Sener O.

@ahmetcilak

@mehmetsunu

@kasaplanca

@chnkrmz

@ihsangencer

@skywagon

@Önder Bahadır

Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum ve amin, allah kimseye kaza bela göstermez insallah.

Geri