Scudo Sports

Foto Haberler

Scudo
@Cem cm Rigoberto Uran iyi adamdır kalender baba adamdır. Ama benim gözümden düştü.Geçen sene TDF de Froomey e karşı atağı yapmalıydı.Zamana karşısı da iyidir.Kolombiyalı olduğu için doğuştan tırmanışçı.Bardet kadar savaşçı olsaydı Froomey i yemişti.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@hamlet2006 superman Lopez de iddialı son yokuşta saldıracam demiş bugün.

153825 dosyayı görüntüle

Bu arada mur de huy'da ilginç bir detay. Valvere'nin tırmanış süreleri.

153826 dosyayı görüntüle

______

Bir de şu var, Movistar grand turları pay ederken muhtemelen Valverdeye giro düştü. Ama Valverde şampiyonaya göz dikmiş durumda o yüzden Giro ona bırakılmasına rağmen es geçecek.

"Looking further ahead, Valverde has said that he has made the World Championships a top priority for his season. The Spaniard holds the record for podium finishes in the Worlds, with two silver medals and four bronze, but has never managed to win it."

Sonunda basınç takıntılıları için anlık basınç ölçen bir aksesuar üretildi. :D

153829 dosyayı görüntüle

(link)

Pinnot

Pozzovivo

Lopez

Alpler turu sona erdi

153842 dosyayı görüntüle

Messinalı gerçek bir centilmen.Takımıyla Liege Bastogne Liege antrenmanı yaparken Amerikalı bir hanımefendiye tırmanışta yardımcı olmuş.
Şimdi bunu niye paylaştım?Eğer daha taraftarı olduğunuz bir sporcu yoksa alın size gerçek bir centilmen ve gerçek bir yarışçı.;VİNCENZO NİBALİ
DbN2tKeWsAAf9rp.jpg

@hamlet2006

Ama bunu unutmadım,nibali sağdan arabanın deryasına daldı,
Pelotona kazık attı,:islik::D

Olay 0.16 'da başlıyor
Aldı başını gitti yahu :D

@Kudret Kurtcebe Senden de birşey kaçmıyor ki ağabey:DO kadar kusur kadı kızında bile olur:rolleyes:

@MehmetAliB. Messinalı,Güney İtalyalı ancak o kadar oluyor.:D

• Beğen
Lance'e devlet parasıyla (US Postal) sahtekarlık (doping) yaptığı gerekçesiyle dava açılmıştı; hapse girebilirdi ancak ucuz yırtmış.
image.jpg
Lance Armstrong un açtığı tahribattan sonra Nibali sütten çıkmış ak kaşık sayılır.@MehmetAliB.

• Beğen
@Kudret Kurtcebe
Kudret Ağabey,
Froomey davasının gözlemcisi @Cem cm üstad.Son haberler onda.:okyrm:
@Cem cm Camgöze ithamlar var hâlâ konuya gelmedin:islik:

Lance denen hayatı boyunca rahat uyuyamayacak. Biliyorsunuz kendisi dopink yapmakla kalmıyor, aynı zamanda takımına da yaptırıyordu. Zorla yaptırdığı dahi söylendi.

Lance'nin vicdanı ne boyutta bilmiyorum. Yüzsüz yüzsüz takıldığına göre pek vicdanlı biri olduğunu sanmıyorum. Tipik Amerikalı profili. Vicdanından değil de şundan dolayı rahat uyuyamayacak: Kanunlara göre dopinkten zarar gören kişi kaç yaşında olursa olsun, yeterki dopingin neticesinden dolayı zarar görsün, diyelim hastalandı veya öldü. Lens efendiye istediği zaman dava açabilir ve bu davayı kazanır.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@MehmetAliB. Lance'in BBC ,ye verdiği röportajtan alıntı
"Bugün yarışmaya devam ediyor olsam (doping) yapmazdım. Bugün böyle şeylere gerek yok" diyen Armstrong, yine de ekliyor:
"Beni 1995'e, herkesin doping yaptığı günlere geri gönderseniz muhtemelen yine yapardım."

Ruh hali de tutarsız.

• Beğen
@MehmetAliB.

Yaşasın fabian cancellara,

Unutulmadı unutulmayacak ,dürüstlüğü,ona boşuna spartaküs denmedi,

Armstrong 'mu ?
O anca spartaküs'ün ayaklarının altındaki kırıntı,,,,,,

Eski dönem dopinkçilerin klasik mazereti, bu mazeret aynı zamanda sonradan hatasından dönenlerle ebedi sahtekarları birbirinden ayırıyor. "Herkes yapıyordu, ben de yaptım." Afyonca "Hadi len ordan" diyorum.

Artık bu mazereti kimse kullanamıyor dikkat ederseniz. Düşünsenize Türkiye Turu'nda dopinkli olduğu açıklanan Mustafa Sayar bunu diyormuş. "Herkes yapıyordu, ben de yaptım." Artık yemezler.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@hamlet2006

Herkes doping yapıyordu zati,
Geriye dönsem gene yaparım vay be,,,,,,
Adam kendine hak görüyor,
Sen neymişsin be ağbi,

Aldı mikrofonu mazhar,

:D:D:D:D:D

Geri