Scudo Sports

Foto Haberler

@MehmetAliB. @Kudret Kurtcebe
Lance Armstrong'un en affedilemez yanı;ona umut bağlayan, onunla birlikte kanseri yenen ya da yenmeye çalışan ya da yeneceğine dair umut bağlayan tüm insanlara ihanet etmesidir.

Sonuç olarak Nibali içgüleriyle savaşan gerçek bir yarışçıdır.Bir Güneyliye göre oldukça centilmendir:)

Scudo
@Kudret Kurtcebe
Heyt be,
Spartaküs

@hamlet2006 o bisiklet müzesinden bi tanede Fabien'in evinde var. Hol boyunca duvarlarda merdivenlerden yukarı doğru çıkıyor bisikletler. Her tarafı camlı, bahçe içinde güzel bi ev.

*düzeltiyorum, fabien değil, fransız bayanın biri öğretmişti hala yanlış yazıyorum:)doğru yazılış: fabian. hem erkek hem dişi adıymış, bizdeki Bilge gibi

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@MehmetAliB. Cancellara'nın lakabı neden Spartacus?Ben birşeyler biliyorum ama tam emin değilim.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
@hamlet2006 Bilmiyorum sevgili dostum. Eskiden beri hep Spartaküs olarak duydum. Bu lakabı hayranları takmış, kendisi de kullanıyor. Hatta yanılmıyorsam 2015'te yine klasiklerin birinde şöyle bi anısı var. Rakip takımın sportif direktörü takımına şöyle der:
--Cancellara'ya dikkat edin, o tam bir tilkidir.
Basına yansıyınca bu sözler yarıştan önce Cancellara şöyle dedi:
--Ben tilki değilim, Ben Spartsküs'üm

Hakikaten tilki gibi yarışmaz, Spartaküs gibi çarpışırdı. Nitekim o yarışta da bitişe uzun kilometreler kala açıkça atağını çekti. Kuyruğunda Sep Vanmarcke'yle bitişe vardı.

Senden dinleyelim

• Beğen
@Kudret Kurtcebe Hocam bildiğim kadarıyla Sky'ın savunmasını yemediler hadise mahkemeye taşındı. Alper turunda sordu gazeteciler Froome'a bi dövmediği kaldı. Bunlar kişisel şeylermiş özeline giriyormuşuz çok ayıpmış herkes işine bakmalıymış .

@MehmetAliB.
Spartacus lakabı agresif yarış stilinden geliyormuş.Bu kesin bilgi.
Ben de şöyle biliyordum :Spartacus gibi büyük bir gladyatör olmasından ve sisteme düzene başkaldırmasından aynı Spartacus gibi.

• Beğen
Gaziantep ve adanada bisiklet yarışları yapılmaktadır türkiye de böyle yarışlarin olmasi beni sevindirdi fotograftaki duruş bisiklette hızlanma sagliyor sevgiler saygilar

Dosyalar

• FB_IMG_15242520282811896.jpg
    FB_IMG_15242520282811896.jpg
    39,7 KB · Okunma: 17
  • Beğen
@hamlet2006

Spartaküs tarihte romanın köleci anlayışına karşı isyan etmiş trakyalı bir insan,
Gladyatör okuluna seçiliyor,ölümüne dövüşler yapıyor,ama sonunda roma imparatorluğuna savaş açıyor, tüm köleleri azat ediyor,ona inanıyor insanlar,önceleri roma ordusuna karşı başarı sağlıyor gladyötörler,sonları çok kötü oluyor ,isyan eden tüm köleler roma ordusu tarafından çarmıha çivileniyor,roma zulüm yaptıda ne oldu ,yıkıldı gitti,imparatorlukmu kalır ,zaman siler süpürür.yav bu dünya kime kalmış,,,,,

(link)

Bu bahardaki son anıtsal klasiğimiz.

Ans 'a son defa gidiyoruz.Organizasyon seneye finişi başka bir yere alacakmış.Sebeplerden biri bu arkadaşmış.

DIR_IMG.jpg

• Beğen
Anıtsal klasiklerin ihtiyar yarışı Liege-Bostogne-Liege için tüm tüm genel klasmancıları ve tırmanışçıları meydana çağırıyoruz. Lütfen hafif geliniz.

Gönlüm başka isinlerden yana ama Michael Matthevs ne kadar uzunmuş bir görmek istiyorum.

• Beğen
@MehmetAliB.
O kadar tırmanışçının arasında O kadar sert yokuş silsilesi içinde bir puncheur ın son yokuşa gelmesi çok zor.
Matthews; Fleche Wallonne da küçük çaplı bir mucizeye imza atmadı da değil.o_O

• Beğen
@hamlet2006
Evet biraz da o yüzden merak ediyorum.
Bi Bardet, Dumulen, Valverde, Alaphilippe, Nibali, Majka, Mollema, DanMartin gibi tırmanışçı değil. Tek günlüklerde iyi, tırmanabiliyor, diğerlerinin yanında sürpriz yani.

• Beğen
(link)

Günaydın dostlar bunu kaçırmışım,
Saat 11.00 'de yarış var,diğer yarışların sonuçları ne oldu bakıyorum netten,

Sonuçlar,

(link)

(link)

Ne bisikletler gördüm üstünde sporcu yok;ne sporcular gördüm altında bisiklet yok.
Giro d'Italia Pinarello Dogma F10 X-Light Sahibi malumunuz.
img_7034_670.jpg

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Sergio Tvetcov; Tour Of The Gila'nın bireysel zamana karşı etabını almış.
18gilastg30857_670.jpg

• Beğen
@hamlet2006
Tam detayları şuan hatırlamıyorum ama aklımda kaldığı kadarı ile dava açılmadan anlaşmayı kabul etmiş/edecek. 39 milyon dolar ödeme yapacakmış. Şayet dava açılırsa ki büyük ihtimalde davayı kaybedermiş, ozaman ödemesi gereken miktarın 100 milyon dolar üzerinde olacağını yazmışlar bir makalede.

@Bigpatron dün bi haber okudum. Gazeteciler LA la ilgili yazmaktan bıktıklarının belirtmenin yanı sıra Lancin hala mucize kovaladığını söylüyorlar. 5m$ la anlaşma kovalıyomuş mahkemede. Detaylarını bilmiyorum.

@Kudret Kurtcebe

Günaydın kudret abi

@Kudret Kurtcebe Bu Anamur Mersin yarışını nereden izleyebiliriz. Eurosport kanallarında bugün yarış var mı?

• Beğen
@Telkoptu İçel TV den şansınızı denemenizi tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: Telkoptu
@hamlet2006 maalesef bulamadım dsmart ta yok YouTube da amatör birkaç video var. Yarış yapılmış ama izleyemedikten duyuramadıktan sonra bi anlamı yok.
b4e81463933ddc394e8eadd795d59d84.jpg
a6e89c687dd5f3a97863a78bd8aa5123.jpg

• Beğen
Geri