Liege Bastogne Liege Bugün saat 15.00 itibariyle Eurosportta
Old lady'nin sizi kahve ve Speculoos(bir nevi tarçınlı,esmer ,karamelize Belçika bisküvisi imiş) eşliğinde sizi ağırlayacağını düşünüyorsanız fena halde yanılıyorsunuz.Old Lady imiz diğer Valon Teyzeler gibi ellerinde Valon Bayrakları ile Philippe Gilbert'i destekliyor olacak.Bilirsiniz Philippe Gilbert pervasız uzun atakları ile meşhurdur tıpkı Tim Wellens gibi.
Phillippe Gilbert gibi isimler kaçışlarını Cote de La Redoute gibi yokuşların birinde yapabilir.
Cote de la Redoute

Eğer bombanın fitilini ateşleyen biri çıkarsa -ki bu Nibali ,Bardet de olabilir-tabuta son çiviyi çakacağı yer;Cote de la Roche Aux Faucons olacaktır.

Eğer buralarda peleton kül bulutu şeklinde Cote de saint Nicolas'a gelirse ;Geçmiş olsun.
Sözün bittiği yere gelinmiş olur.Showu bundan sonra Valverde ,Alaphilippe gibi patlayıcı yokuşçularımız devralır.
Artık gündüz vakti havai fişekler Ardenler üzerinde Valverde Reyiz için patlayabilir.Yarışın biteceği Ans 'a son selamını çakar.
Olağan Şüpheli Tayfası(Genel klasmancı ve tırmanışçılara en çok uyan anıtsal klasiktir)
Valverde,Alaphlippe,Dan Martin,Kwiatkowski,Gilbert,Nibali,Bardet, Dumoulin,Kreizuger,İzagirreler ,Simon Gerrans ,Wout Poels,Tim Wellens say say bitmez.
@MehmetAliB.
Ben de sevmedim .Biliyorsun ben Afyonluyum üstad,bunu bilir bunu severim.