Scudo Sports

Foto Haberler

Scudo
@Cem cm
Bayan Sep'in kız kardeşiymiş, diğerleri çocukları galiba, güzergahta geçeceği yere koşturuyorlar, çok sevimli

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Vincenzo Nibali yarın çok olağan dışı bir yarış olacağından söz ediyor.Özellikle de son kmlerde geçilen Cote de la Roche un başka tarafından çıkılmasının ve rotanın değiştirilmesinin senaryoyu değiştirdiğini kendisi gibi patlayıcı yokuşçu olmayan tırmanışçılara daha uygun olabileceğini belirtti.
Camgöz panaşını göstermeden teslim olmaz.Yarın şenlik var.Yüzgeç şimdiden göründü.
20176248_390821_670.jpg

DbXPDgpWAAAbVJJ.jpg

@Kudret Kurtcebe Ağabey
en soldaki ve en sağdaki ''waffle''
Ortadaki de ''Belçika'ya özgü tarçınlı, esmer ,karamelize bisküvi'' imiş
Türkiye'de varmış

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Hala aynı kafadayım.
@MehmetAliB.
Bu waffle denen, zannediyorum Belçikalıların dünyaya sunduğu tatlımsı nasıl bir şey? Markette, kafede denemiştim hiç beğenmedim. Bildiğin şekeri pancardan bile olmayan glikoz şuruplu unlu tatlı. Çanakkale'den Antalya'ya kadar bildiğiniz doğal yapan yer varsa yeşillendirin.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Liege Bastogne Liege Bugün saat 15.00 itibariyle Eurosportta
Old lady'nin sizi kahve ve Speculoos(bir nevi tarçınlı,esmer ,karamelize Belçika bisküvisi imiş) eşliğinde sizi ağırlayacağını düşünüyorsanız fena halde yanılıyorsunuz.Old Lady imiz diğer Valon Teyzeler gibi ellerinde Valon Bayrakları ile Philippe Gilbert'i destekliyor olacak.Bilirsiniz Philippe Gilbert pervasız uzun atakları ile meşhurdur tıpkı Tim Wellens gibi.
Phillippe Gilbert gibi isimler kaçışlarını Cote de La Redoute gibi yokuşların birinde yapabilir.
Cote de la Redoute

index.jpg
Eğer bombanın fitilini ateşleyen biri çıkarsa -ki bu Nibali ,Bardet de olabilir-tabuta son çiviyi çakacağı yer;Cote de la Roche Aux Faucons olacaktır.
Liege_Bastogne_Liege_2015_Cote_De_Saint_Roch.jpg
Eğer buralarda peleton kül bulutu şeklinde Cote de saint Nicolas'a gelirse ;Geçmiş olsun.
9567.jpg

Sözün bittiği yere gelinmiş olur.Showu bundan sonra Valverde ,Alaphilippe gibi patlayıcı yokuşçularımız devralır.
Artık gündüz vakti havai fişekler Ardenler üzerinde Valverde Reyiz için patlayabilir.Yarışın biteceği Ans 'a son selamını çakar.

SPTDW90178.jpg

Olağan Şüpheli Tayfası(Genel klasmancı ve tırmanışçılara en çok uyan anıtsal klasiktir)

Valverde,Alaphlippe,Dan Martin,Kwiatkowski,Gilbert,Nibali,Bardet, Dumoulin,Kreizuger,İzagirreler ,Simon Gerrans ,Wout Poels,Tim Wellens say say bitmez.

@MehmetAliB.
Ben de sevmedim .Biliyorsun ben Afyonluyum üstad,bunu bilir bunu severim.:harika:
biskuvi-arasi-lokum-1.jpg

Dosyalar

• index.jpg
    index.jpg
    12,2 KB · Okunma: 2
Gözüm favorilerin içinde Warren Barguil'i aradı, bulamadı. Yemeyip içmeyip TDF'ye mi hazırlanıyor yoksa? Zaten bir deri bi kemik.

Bu çocuk bi Bardet değil ama kesinlikle mükemmel tırmanıyor. Giant-Sunweb'ten nasıl oldu da daha alt takıma gitti anlamış değilim. Favorilerin içine konmamış, o halde ben koyuyorum.
Screenshot_20180422-133730.png
Üstat bisküvitli gül lokumunu dedem getirirdi de yerdik. Ne hoş olur yemesi. Bisküvi çat diye kırılır, parçaları ağza gitmeden yumuşacık gül lokumuyla buluşur, ondan sonra sündüre sündüre afiyetle yersin. Lokumun üstünde beyaz pudrası varsa yüzümüze bulaşırdı.
Tatlıyı bıraktım ama arada Afyon lokumu bulursam kaçamak yapıyorum:huhuu:

Olokum markasını şiddetle tavsiye ederim. Şekerinden kaymağına kadar her şeyi %100 doğal katıyorlar:harika:
Yetinmem. Fotoğrafını bile koyarım
Screenshot_20180422-135105.png

@MehmetAliB.
Takımı bir çok yarışa devetiye alamıyor.Bir çok yarışta göremiyoruz.
Takım değiştirmesinin nedenleri şunlar olabilir:
-Yeni takımı Fortuneo kendisi gibi ''Breton'' bölgesinden kendisi de çok fena bir Breton milliyetçisi.
-Daha küçük bir takıma giderek üzerindeki Fransızların ve basının baskısını azaltmak istemiş
-Biraz kibirli olduğu söyleniyor.''Ben oldum ''havasında gezdiği için eleştiriliyor
-Geçen seneki Vuelta'da Sunwebin sportif direktörü; otoriteyi kabul etmeyen başı boş tavırları nedeniyle turun ortasında kovmuştu.
-Sevgili yapmış ona vakit ayırmak istiyormuş.:D

@MehmetAliB.
Betimleme karşısında saygı ile eğiliyorum.Resmen gözümün önünde canlandı.Canımı çektirdin.
Dinar'a siparişimi verdim

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Liege Bastogne Liege anıtsal klasiğini Quick Stepten Bob Jungels kazandı.Woods ikinci,Bardet üçüncü oldu.
936979996_670.jpg

• Beğen
Quick-Step ne takım be. 2018 klasiklere damgasını vurdular. Gerçi önceki senelerde de iyilerdi. Hayran olmamak elde değil, helal olsun.
Dikkat et Bob düşeceksin şimdi
Screenshot_20180422-182159.png

Sky takımını ortalıkta yok, ne oldu bunlara? En büyük bütçeli takım dökülüyor resmen.

Romain Bardet iyi işaret veriyor. Klasiklerde bile var. Nibali'yle bu eski tarz savaşçılardan. Wattına bakıp yatmıyorlar, her yarışa saldırıyorlar. Milan-Sanremo'da da kürsü yapmıştı. Düzeltiyorum: Strada-Bianche. TDF'ye kadar bulabildiği her yarışa saldırıp Giro'ya katılmayarak mola verecek. Ondan sonra form yükseltip doğrudan TDF'ye. Gayet mantıklı:harika:
Üstat bak buraya tekrar yazıyorum: 2018 TDF muhteşem olacak

, @Kudret Kurtcebe Nisan ayı klasiklerin ayı. Her bahar ayrı güzellik

düzeltme: strade-bianche

@MehmetAliB. Bardet ve Nibali'nin en sevdiğim tarafı saldırı modları hep açık.Atak yapmadan kesinlikle teslim olmuyorlar.
Bu sene klasikler bence çok güzel geçti.
Yalnız Bob Jungels'e helal olsun.20 kmlik solo kaçıştaki zamana karşısıyla yokuşçuların klasiğini bir rouleur olarak kazandı.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Dişi Valverde Anna van der Breggen solo kaçışla Liege Bastogne Liege yarışını kazandı.
20186571_425923_670.jpg

Görme Engelliler Judo Dünya Kupasının ilk gününde Türkiye'den İki Madalya
Türkiye,Zeynep Çelik ve Ecem Taşkın ile iki bronz madalya kazandı:Tebrikler
1415_959683954111968_5564731454577572429_n-490x384.jpg

Amore infinito=Sonsuza kadar
DbN8nndU0AEHGIy.jpg large.jpg

Fight for Pink

@Cem cm

1,65 milyon da Landis'e mi verecekmiş.İşte bu yıkar Lance'i:D100 milyon vereydim de Landis'e vermeseydim diyordur.

@Cem cm Teksaslı ömür boyu men cezasını esnetmeye çalışıyormuş.Rondeye akredite olmaya çalıştı ,olmadı. Şimdi de Giro'ya yamanmaya çalışıyormuş.Giro organizatörlerinin derdi başından aşkın zaten Ancak yol kenarından bakabilir demişler.Yakında birileri Lance'i baş tacı eder.

• Beğen
@hamlet2006 Bizimkiler dizisinde bi çaycı vardı. Sürekli söylediği bi replik var buna uygun. "Cıvık müdürüm afedersin" :D

@Cem cm Dün Michele Scarponi'nin ölüm yıldönümüydü.:(
Messina Camgözü Liege Bastogne Liege'i alsaydı çok anlamlı olurdu.
Scarponi ve Nibali
20165350_300919_670.jpg

Geri