Yav robert yaşlanmış,neydi o filim avcı ,unutmadım,birde al pacino 'un oynadığı baba 1 tabi marlon brando ile yav gene seyredeyim şu filimleri ,arşivimde
Birde Paul newman 'in beni etkileyen filmi, john russel 'ın hikayesi ,kızılderililerin arasında büyümüş beyaz bir çocuğun hikayesi ,bu olay gerçektir,çok güzel filimdir,
Filmin adı hombre .
Old Lady* ellerinizden öperim ,hürmetler efenim.
Genel klasmancılar,tırmanışçılar hani bize anıtsal klasik demişler.Organizatörler de alın size Liege Bastogne Liege demişler.
Valverde,Nibali ve bu yarışı çok isteyen Kwiatkowski.
Gelsin yokuşlar
*Old lady En yaşlı klasik olduğu için Liege Bastogne Liege in lakabı.
@hamlet2006 Benim aklımı karıştıran mesafenin çok uzun olması. Bu dengeleri değiştiriyo o yüzden hop Sagan kazanıyo quick steplilerden biri milli takımıyla olsa da kaçışla yarışı koparabilirler mi diye düşünüyorum.
@Cem cm Sagan'ın vücudu kesinlikle ağır kalır.Bu dünya şampiyonalarında ülkelerin kontenjanları oluyor.Ülke takımı halinde yarışıyorlar değil mi?
Quick Step daşlı klasik uzmanı bir takım yani rouleur özelliklerinin ön planda olduğu bir takım.En yokuş çıkabilenleri Alaphilippe ve Gilbert.Terpstra,Stybar ve Laempert o kadar yokuşa domestiklik olarak bile kalamaz.
Bence Colombiyalılar çekirge gibi İnnsbruck u ele geçirecekler.Quintana,Rigoberto Uran,Estaban Chavez,bir de yokuş kaçışcıları vardı kim di o hatırlayamadım.