Scudo Sports

Foto Haberler

@Cem cm

Yav robert yaşlanmış,neydi o filim avcı ,unutmadım,birde al pacino 'un oynadığı baba 1 tabi marlon brando ile yav gene seyredeyim şu filimleri ,arşivimde

Scudo
AVC Aix-en-Provence Takımının genç Fransızı Clement Delcros; arabadan açılan ateşle kolundan vuruldu:acpsnr:
30707137_1194951627308274_3737244382202429440_n_670.jpg

@hamlet2006
Haydaa. bi de çocuk tip 1 diyabetli sanırım Team Type 1 logosu ve Novo Nordisk sponsorluğu var taytında. Takımı bilmiyorum

Old Lady* ellerinizden öperim ,hürmetler efenim.
Genel klasmancılar,tırmanışçılar hani bize anıtsal klasik demişler.Organizatörler de alın size Liege Bastogne Liege demişler.
Valverde,Nibali ve bu yarışı çok isteyen Kwiatkowski.
Gelsin yokuşlar

Liege_Bastogne_Liege_2015_Cote_De_Saint_Roch.jpg
*Old lady En yaşlı klasik olduğu için Liege Bastogne Liege in lakabı.

@Cem cm Dünya Şampiyonası etabının yapılacağı Innsbruck.Sagan gelmemeli, bu sefer olmaz

@Cem cm Sanki Valverde gibi patlayıcı yokuşçulara ağır gelebilir.Biraz daha Quintana ,Estaban Chavez tarzı yokuşçulara göre gibi .

Nibali alabilir ama Valverde bence zor

Eğer Nibali TDF yi es geçip Vueltaya giderse Dünya Şampiyonasını alabilir.

@Cem cm

Artık ben Nibaliden korktum 6 - 7 kg alıp daşlı klasik uzmanı olur mu diye korkmuyor değilim.

Alaphilippe de kısa ve dik yokuşların patlayıcı yokuşçusu İnnsbruck O'na da kırıcı gelir diyorum.Peki sen ne düşünüyorsun

@Cem cm

@hamlet2006 Benim aklımı karıştıran mesafenin çok uzun olması. Bu dengeleri değiştiriyo o yüzden hop Sagan kazanıyo :D quick steplilerden biri milli takımıyla olsa da kaçışla yarışı koparabilirler mi diye düşünüyorum.

@Cem cm Sagan'ın vücudu kesinlikle ağır kalır.Bu dünya şampiyonalarında ülkelerin kontenjanları oluyor.Ülke takımı halinde yarışıyorlar değil mi?
Quick Step daşlı klasik uzmanı bir takım yani rouleur özelliklerinin ön planda olduğu bir takım.En yokuş çıkabilenleri Alaphilippe ve Gilbert.Terpstra,Stybar ve Laempert o kadar yokuşa domestiklik olarak bile kalamaz.
Bence Colombiyalılar çekirge gibi İnnsbruck u ele geçirecekler.Quintana,Rigoberto Uran,Estaban Chavez,bir de yokuş kaçışcıları vardı kim di o hatırlayamadım.

• Beğen
Tepkiler: MehmetAliB.
Geri