Zafer Ünlü Yasaklandı. Arkadaşlar yönetici bora arkadaşıma teşekkür ederim ve ulaş dostuma teşekkür ederim beni yalnış anlamalara sevkeden bu zafer ünlü ise yasaklı oldu. Bisiklet forum yaşayacaktır. Teşekkürler bisiklet forum beni yalnış anlamalara sevkeden zafer ünlü gerçekten beni yalnış yola soktu ve ben adresi yalnış yerde aradım evet yaşlılık belirtileri oyuna geldim ve çukura düştüm ama sağ duyu kazandı ve ben yalnışımı anladım bora yönetici dostumla meğersem kaçkarda tanışmışız benim en büyük cahilliğim ise bora dostumun burda yönetici olduğunu bilmemek bilgi eksikliği bu yüzden kendimi affetmeyeceğim bora arkadaşımdan derhal özür diliyorum böyle bi cahilliğe nasıl düştüm evet arkadaşlar görüyorsunuz bu zafer ünlünün arkasındaki gerçek ismin sahibi beni oyuna getirdi bence çok kurnaz biri diyebilirm ki beni alt etti. evet her şeyden önce dileğim şudur arkadaşlar kötü niyetli insanların bu bisiklet ortamını bitirmemeleri... bisiklet forum camiasından özür dilerim hata yaptım ama beni bu zafer ünlü hatalı yola soktu herkesden özür dilerim...