Scudo Sports

Forum üyesi Murat B. kaza geçirmiş

Geçmiş olsun, Allah şifa versin inşaallah. @Murat B.

Scudo
Çok geçmiş olsun hocam,
Acil şifalar dilerim.

Geçmiş olsun Murat hocam.. Foruma girip başlığı görünce yüreğim ağzıma geldi bir an. Ucuz atlatmışsınız kazayı.

Geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede sağlığınıza kavuşursunuz tekrar.

Geçmiş olsun. Biraz daha toparlayınca daha fazla detay alalım lütfen. Saat, hava ve yol durumu vs.
Bu güzergahı kullanan çok kişi var, tecrübe olur. @Murat B.

• Beğen
Tepkiler: mustang41
Cok gecmis olsun.

Geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Çok geçmiş olsun Murat bey, neyse ki iyisiniz.

• Beğen
Tepkiler: Gökay Akçay
Geçmiş olsun.

geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
@Murat B. çok geçmiş olsun Allah acil şifa versin beterinden korusun. Verilmiş sadakan varmış.
Bu süreçte sürücü ne yaptı onu da merak etmiyor değilim

• Beğen
Tepkiler: Taygun Kon
Geçmiş olsun @Murat B.

Sabah sabah kaza başlığını görünce üzüldüm, hemen ardından iyi olduğunu söylediğin mesaja denk geldim neyse ki. Umarım eskisinden de kuvvetli sıhhatli olursun en kısa zamanda.

Güzel dilekleriniz için herkese teşekkür ederim.

Eve geldim. Bende ciddi bir hasar yok ama birkaç gün biraz ağrılı geçecek muhtemelen.

Kazanın oluşuna gelince, İdealtepe köprüsünün az ilerisindeyken arkadan gelen araç çarptı. Yarım metre falan havalanıp önce çarpan aracın kaputuna ardından yola düştüm. Bana çarpan araç ile hız farkımız azdı tahminen, o yüzden ucuz atlattım diye düşünüyorum.

Ah dostum, çok büyük geçmiş olsun. İyi olmana çok sevindim. Sahil yolunda bende dahil olmak üzere çok seri araç kullanıyor insanlar. Acelem yoksa bisikletli grupların arkasına geçip onlara koruma sağlıyorum. Risk çok büyük.

Tekrar çok geçmiş olsun. İyi olmana gerçekten ok çok sevindik. Görüşmek üzere.

Geri