Yaşadığınız büyük talihsizlik gerçekten ama anlattığınız şekilde kaza yapıpta ciddi birşey olmadan atlatmak da büyük şans. Büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış.
Defalarca İstanbul trafiğinde her türlü akrobatik düşüşler yaşatılan fakat öldürülemeyen biri olarak çok büyük geçmiş olsun @Murat B. hocam,, cidden ucuz atlatmışsınız..bu arada kaza esnasında başınızda kask olmadığını düşünmüyorum(benzeri yaşadığım bir kaza sonrası altı üstü işe gidiyorum diye tedbirsiz davranıp takmadığım kask yüzünden(ki) çarpışmada telefon kullanan ticari araç emniyet şeridinde bana vurduğunda diğer tarafa bir selamünaleyküm demisliğim olmuştur)
Sizinde benzeri geçirdiğiniz kaza sonrası kaskın ne kadar hayati önemi olduğu bir daha anlaşılmıştır ..tekrar geçmişler olsun,tez zamanda ayağa kalkmanız dileği ile..
Bu arada İstanbul'da artık bisiklet kullanmak çok kısıtlı bir alana sıkıştı.Anadolu yakası ve Avrupa yakasında en güvenli bilinen hat sahil hattı idi orasıda artık güvenli değil...bizlere çarpılma durumlarının yüzde 80 i cep telefonu ile sosyal medyadadan gözünü ayırmayan maholar... Son olarak biz ne kadar dikkatli olsakta maalesef bizleri görmezden gelen insan silüetli davarlarda yollarda.UNUTMAYALIM ARDIMIZDA BEKLEYENLER VAR...
Geçmiş olsun @Murat B.
2008-2013 yılları araında Fatih- Kocamustafapaşa' da bisikletle ulaşım sağlardım hergün. Şimdi dönüp arkama bakıyorum da büyük cesaret işiymiş benimkisi. Trafiktekilerin bisikletleri sevmediği bir ülkede yaşıyoruz. Şimdi bisiklet sürerken arabalardan ne kadar uzaklaşabilirsem o kadar iyi mantığıyla yolun en kıyısından korka korka sürüyorum. Bisiklet yolu şart. Belediye başkanlarının bu konuda bir şeyler yaptığını görüyoruz ama umarım çok daha iyileri yapılır. Çok geçmiş olsun tekrardan. Sizin değerli yorumlarınızı burada görmek istiyoruz kendinize dikkat edin.