Scudo Sports

Forum üyesi Murat B. kaza geçirmiş

Scudo
Çok çok geçmiş olsun, başlığı ilk okuyunca şok geçirsem de, mesajları okuyunca ciddi bir durumunun olmadığını okumak rahatlattı. Keşke hiç olmasaydı ama olduktan sonra buna da şükür diyor insan.

• Beğen
Tepkiler: sccetin
Geçmiş olsun

Olay yerinin fotoğraflarını çeken arkadaşlar varmış. O resimleri alabilirsem iyi olur.
Facebook'ta da foto çeken kim ise ulaşması isteniyor. Sizlerden de duyan gören olursa Murat'a ulaşsın lütfen.
Sosyal medyayla pek işim olmuyor, instagram ve twitter'dan duyurabilirseniz süper olur.

Çok geçmiş olsun, insan hayatı bu kadar değersiz işte. orta şeritte gidiyormuş... Küfretmek istemiyorum, o yüzden gelmiş geçmiş olsun diyip susuyorum.

Farların karanlıkta çakarlı modda kullanılmaması gerektiğinin bilincinde olan birisine tercihen Kadıköy'de elden teslim etmek istiyorum.
Cuma günü bunu yazan birinin 2 şeritli sahil yolunda hangi orta şeritse onu kullanma ihtimali var mı ? Duyuruyu yapan arkadaş sürücünün beyanını yazıp aksi delilleri talep etmiş ancak ilk okunuşta konudan uzaklaşıp orta şeritte miydi değil miydi sorgusuna düşürüyor birçok kişiyi .Sahilde orta şerit yok (özellikle o bölgeyi bilmeyenler için yazıyorum ) 2 şeritli daracık yol orası ama velev ki sol şeritte olsun sen niçin çarptın onu söyle sevgili şoför . Bu mantıkla sağından geçene ateş mi açıyorsun ya da kırmızı da geçene ortadan mı vuruyorsun. Sahilde o saatlerde çokça bisikletli olur umarım ki olayı aydınlatacak bolca delil toplanır. Bu sabah tam o saatlerde orada antrenmanım vardı havuz geç açılınca çıkamadım . Keşke oralarda olsaydım . Üzüldüm. Önemli sorunlar olmamasına sevindim.

Geçmiş olsun, üzücü gerçekten. Bir daha olmaz inşallah.

@Murat B. büyük geçmiş olsun.

Hangi şeritten gidilmelidir konusu için lütfen ayrı bir başlık açılsın, moderator arkadaşlar da oraya yönlendirsin. Eninde sonunda tartışma çıkacak, bari bu başlık altında olmasın.

• Beğen
Tepkiler: CNC
Cok geçmiş olsun.

Allah Teala acil sifalar versin

Çok geçmiş olsun, ciddi bir durumunun olmadığına çok sevimdim.

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah çabucak düzelir yollara devam eder

Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda toparlanır inşallah

Geçmiş olsun @Murat B.
Anladığım kadarıyla, neyse ki sende bir şey yok; bu yüzden izninle konuya giriyorum.

Olayın nasıl geliştiğini anlatabilir misin? Hepimize ders/örnek olsun.

Haklarını ve hukuku bilen birisi olarak çarpanın burnundan getireceğine eminiz ve iple çekiyoruz.

Umarım tez zamanda iyileşirsin...

• Beğen
Tepkiler: Pawcraft
Çok geçmiş olsun,acil şifalar

Geri