Scudo Sports

Forum üyesi Murat B. kaza geçirmiş

Allah şifalar versin. Geçmiş olsun.

Scudo
Kaza geçirmiş bir arkadaşımıza, "Geçmiş olsun" derken bile, tartışabilen insanlar görüyoruz.. Hepimize kazasız, belasız, tartışmasız günler dilerim.

Güzel dilekleriniz için herkese teşekkür ederim.

Eve geldim. Bende ciddi bir hasar yok ama birkaç gün biraz ağrılı geçecek muhtemelen.

Kazanın oluşuna gelince, İdealtepe köprüsünün az ilerisindeyken arkadan gelen araç çarptı. Yarım metre falan havalanıp önce çarpan aracın kaputuna ardından yola düştüm. Bana çarpan araç ile hız farkımız azdı tahminen, o yüzden ucuz atlattım diye düşünüyorum.

Çok geçmiş olsun.

Eve geldim. Bende ciddi bir hasar yok ama birkaç gün biraz ağrılı geçecek muhtemelen.

Kazanın oluşuna gelince, İdealtepe köprüsünün az ilerisindeyken arkadan gelen araç çarptı. Yarım metre falan havalanıp önce çarpan aracın kaputuna ardından yola düştüm. Bana çarpan araç ile hız farkımız azdı tahminen, o yüzden ucuz atlattım diye düşünüyorum.
Çok geçmiş olsun. Yüksek seyir hızı sizi daha riskli bir durumdan kurtarmış.

Büyük geçmiş olsun.

@Murat B. Üzdünüz bizi. Büyük geçmiş olsun. Acil şifalar diliyorum rabbimden.

Büyük geçmiş olsun kırık vs ... olmadığı için çok şanslısınız.

Kardeşim şükürler olsun rabbime , ucuz atlatmışsın kazayı, Allah (C.C) her daim sevdiklerine bağışlasın seni ve tüm bisikletçi Canları .

Tekrar geçmiş olsun. Dinlenip iyice toparladığında daha detaylı yazman da sakınca var mı ? O yolu malum tüm Anadolu yakası kullanıyor. Ders çıkaracağımız noktalar olabilir. Buz bisikletçinin her derdine devadır ;)

Çok şükür, Allah beterinden korumuş. Geçmiş olsun kardeşim...

@Murat B. Abi çok geçmiş olsun önce facebookda hemen sonra burada gördüm tam telaşlanmıştım iyi mesajını görünce rahatladım. Öncelikle çok çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda toparlanır da tekrar yollarda görürüz seni.
Belki erken ama sürücü hatası olduğu resmen tespit edildi mi acaba? Hem fiziki hem maddi hasarlarınız vardır mutlaka

acil şifalar diliyorum, çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede yine yollarda tekrar pedal çevirirsin..

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Geri