Scudo Sports

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

Boy 1.67 kilo 78. Yemeğe devam sanki kilo vermem durdu gerçi Mayıs ayında 90 kilo kadardım, kendimi kontrol etmem lazım ama ....bu yaz ki kilo yakımından sonra her öğünde bir koç yada oğlak yiyes:acpsnr::acpsnr:im geliyor.

Scudo
Boy 1.67 kilo 78. Yemeğe devam sanki kilo vermem durdu gerçi Mayıs ayında 90 kilo kadardım, kendimi kontrol etmem lazım ama ....bu yaz ki kilo yakımından sonra her öğünde bir koç yada oğlak yiyes:acpsnr::acpsnr:im geliyor.
et met hikaye ekmek de aramam ama bi otursam 1 kilo baklava yerim tek problemim tatlıya dayanamıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
et met hikaye ekmek de aramam ama bi otursam 1 kilo baklava yerim tek problemim tatlıya dayanamıyorum :D

Ben de Afyonluyum. Tüm Afyonlular gibi ekmek severim ben.En sevdiğim tatlı bile ''ekmek tatlısı'':ssrtcbya:

Kış ayından haziran/temmuz ayına kadar bütün fazlalıklar gidiyor. Sonra 3;hafta tatile Türkiyeye geliyorum aylarca uğraşıp erittiklerin 3 haftada geri geliyor. Türkiyeye geldiğim zaman 1 sene boyunca yemediğim şeyleri görünce aç tavuğun gördüğü gibi kendimi buğday ambarında sanıyorum ?

Tam tatlı zamanı kocaman ayvaları verecen:krsn: fırına sonrasında bir deve yükü kaymak döşeme olcak üstüne kaşığa gerek yok saldır tepsiye?

Kış ayından haziran/temmuz ayına kadar bütün fazlalıklar gidiyor. Sonra 3;hafta tatile Türkiyeye geliyorum aylarca uğraşıp erittiklerin 3 haftada geri geliyor. Türkiyeye geldiğim zaman 1 sene boyunca yemediğim şeyleri görünce aç tavuğun gördüğü gibi kendimi buğday ambarında sanıyorum ?
Afiyet olsun , yarasın. Yiyenden yediğinden zarar gelmez.( hak ,hukuk, devlet mali ...demiyorum tabiki) Daha pozitif ,daha neseli olurlar. Öbür türlü biraz sinirli, stresli oluyor...

Artık dağ yürüyüşüne başlamak lazım haftada iki gün en az 6 şar saat zirveye varınca iyi bir sucuk mangal nasıl olsa aşağı inince ye kadar yakarız.

1.70cm 85KG kazadan sonra 5kg almışım tekrardan verme zamanı geldi :D :D

z_g_h demiş ki:
20 gün önce bisikleti alınca 125
şu anda 119-118 arası gezinmekte.
90 ı görsem yetecek bana.
1 ay olmuş üsttekini yazalı.
Bu sabah 115.1 i gördüm.
haftada 1 kg düzenini bozmadan devam etmeye çalışıyorum.

1 ay daha geçmiş başlığı görünce güncelleyeyim dedim.
3 gün önce 111,5 idim pazar misafir vardı dün yağmur vardı bu sabah 113 yazıyordu tartıda kafayı yedim sabahtan beri aç geziyorum.

Kemiklerim iri oldugundan biraz kilolu gosteriyorim.

83F249DB-15F7-4B89-9A36-F30CF8C59E76.jpeg

• Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
  • Beğen
Tepkiler: Hami Bulut
1 ay daha geçmiş başlığı görünce güncelleyeyim dedim.
3 gün önce 111,5 idim pazar misafir vardı dün yağmur vardı bu sabah 113 yazıyordu tartıda kafayı yedim sabahtan beri aç geziyorum.
Bu yazıyı okurken pilava kaşık salliyordum. Tavsiye ederim. Stres daha zararlı.

• Beğen
  • Hahaha
Tepkiler: CNC ve Hami Bulut
Dünyanın dönüş hızında azalma var galiba . Yerçekimi sabitken, merkezkaç kuvveti azalıyor sanırım. 104,kusur kg ....???
Ben ekvatora taşınmayı planlıyorum sırf tartıda az çıkayım diye.:D Biliyorsun yerçekimi ivmesi ekvatorda en düşük.

Boy: 1.88
Kilo: 81
Sanıyorum son 8 yıldır kilom 79-83 aralığında geziyor.

Geri