necmeddin
Acemi Balıkçı
- Tepki
- 12.461
- İsim
- necmeddin
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Sedona
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
et met hikaye ekmek de aramam ama bi otursam 1 kilo baklava yerim tek problemim tatlıya dayanamıyorumBoy 1.67 kilo 78. Yemeğe devam sanki kilo vermem durdu gerçi Mayıs ayında 90 kilo kadardım, kendimi kontrol etmem lazım ama ....bu yaz ki kilo yakımından sonra her öğünde bir koç yada oğlak yiyesim geliyor.
Ne önemi var , mühim olan insanlık , sağlık......???Sabah sabah küçük dilimi yuttum.Artık psikolojik sınır felan kalmadı.
214873 dosyayı görüntüle
Baskül doğru.Ancak birimi kg değil ''libre''Yanlışlıkla değişmiş
![]()
et met hikaye ekmek de aramam ama bi otursam 1 kilo baklava yerim tek problemim tatlıya dayanamıyorum![]()
birkaç sabahtır 102 kg .boyum hala 1.95 cm.116.5 kg gördüm şu anda 112 kg ?
Afiyet olsun , yarasın. Yiyenden yediğinden zarar gelmez.( hak ,hukuk, devlet mali ...demiyorum tabiki) Daha pozitif ,daha neseli olurlar. Öbür türlü biraz sinirli, stresli oluyor...Kış ayından haziran/temmuz ayına kadar bütün fazlalıklar gidiyor. Sonra 3;hafta tatile Türkiyeye geliyorum aylarca uğraşıp erittiklerin 3 haftada geri geliyor. Türkiyeye geldiğim zaman 1 sene boyunca yemediğim şeyleri görünce aç tavuğun gördüğü gibi kendimi buğday ambarında sanıyorum ?
z_g_h demiş ki:
20 gün önce bisikleti alınca 125
şu anda 119-118 arası gezinmekte.
90 ı görsem yetecek bana.
1 ay olmuş üsttekini yazalı.
Bu sabah 115.1 i gördüm.
haftada 1 kg düzenini bozmadan devam etmeye çalışıyorum.
ekmek kadayıfı off bir de afyon kaymağı mmissBen de Afyonluyum. Tüm Afyonlular gibi ekmek severim ben.En sevdiğim tatlı bile ''ekmek tatlısı''![]()
Bu yazıyı okurken pilava kaşık salliyordum. Tavsiye ederim. Stres daha zararlı.1 ay daha geçmiş başlığı görünce güncelleyeyim dedim.
3 gün önce 111,5 idim pazar misafir vardı dün yağmur vardı bu sabah 113 yazıyordu tartıda kafayı yedim sabahtan beri aç geziyorum.
Ben ekvatora taşınmayı planlıyorum sırf tartıda az çıkayım diye.Dünyanın dönüş hızında azalma var galiba . Yerçekimi sabitken, merkezkaç kuvveti azalıyor sanırım. 104,kusur kg ....???
Aynı sürede 9 kilo aldım ben.1 buçuk ay hiç bisiklete binmedim. biraz da yediklerime dikkat ettim ve 2 kilo verdim. şuan 73. boyum aynı![]()