Scudo Sports

Forum üyelerinin kiloları ne alemde?

nisan 2014 de 104 kiloya çıktım. 1.78 de boy.. dur demek lazım dedim. spor salonu artı bisiklet 30 ağustos'ta düğünüm vardı 86 kilo idim. 30 ağustos'tan itibaren 2000 kmye çok yakın yol yaptım 81 kilodayım. yediğime içtiğime dikkat etmeden ne bulursam yiyerekten verdim bu kiloları.

en sevdiğim durum ise popoma olmayan pantollarım artık oluyor bakalım daha ne kadar vereceğim :)

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç.
Scudo
@Kudret Kurtcebe

Teşekkür ederim bu formumu korumalıyım o zaman :)

Kilo 100 boy 1.85 [emoji20]

92 kiloyum. kan şekerini ani çıkaran ve insülin direnci denilen olaya sebebiyet veren gıdalardan uzak durabilsem kilo vereceğim. amerikan sağlık kurumunun açıkladığı günlük yenmesi gerken beyaz şeker miktarı 7 gram mış. yani, 2 adet küçük küp şeker kadar. bunu kesebilirseniz kilo da verirsiniz. bi zaman denediydim ve 4 ayda 21 kilo vermiştim. sonra 8 kilosunu gofretler ve çikolatalarla geri aldım.

• Beğen
Tepkiler: ErdemB.
Yoğun bir şekilde bisiklet kullansamda kilom şuan 119. Boy 190. Yediklerime 3 haftadır dikkat ediyorum. 4 kilo verdim. Ancak mevsimden dolayı bisiklet süremiyorum.

Sanırım çok binemiyorum 171 / 81 Kg :)

Boy 175. Başladığımda 75 kg falandım, şu an 65 civarında dolanıyor. İlginç yanı dikkat etmem fastfooddu, aburcuburdu diye. Kuruttu beni bu bisiklet. :p

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
1.80 boyları görünce bir şey yazmasam iyi olur dedim kendime önce, baktım en kısa boylu olan benim, rekorumu ilan etme zamanım gelmiş demektir: boy 1.61, kilo 65 (bisiklet kadrosu 48 cm). Geçen ay başındaki bisiklet kazasından sonra köprücük kemiği sorunum bir aydır bisikletten uzaklaştırdı, en kötüsü hareketsiz kaldım. Hedefim 63'e inmek, daha fazla kilo verirsem suratım hayalet gibi oluyor, başımdaki damarlar daha belirgin oluyor. Bacaklardaki damarın bisikletçiyiz diye havası var da, ellerimdeki kollarımdaki damarlanma biraz can sıkıyor bir de buna alnımdaki damarları gören hastalıklı muamelesi yapıyor. Ayrıca alındaki bu damarlar niye çıkar, tam sebebini bilen var mı? Kol-bacakta ve özellikle ellerde olan bir nebze anlaşılır da, insanın alnındaki damarlar çin seddi gibi uzaktan izlenebilir mi ya :) Özellikle kendimi yorduğum tur sonlarında fırlıyor bunlar.

• Beğen
Tepkiler: Emrah Demirci
Bisiklet işine başlayalı yaklaşık 2 yıl oldu boyum 1,65 o zamanlar 2013 başlarında 92 kiloydum, yaz gelince 3 ayda yaklaşık bi 3500 km sonunda 82 kilo ya düşmüşdüm, tabi sonra nasıl olsa yazları bisikletle kilo veriyorum diye kış dolayısıyla sporu bıraktığım andada spor yapıyormuşcasına 8-9 ay boyunca rahat bi şekilde yemeye devam edince yine 92 kiloya ulaşdım ve 3 ayda verdiğim 10 kiloyu 9 ayda geri aldım, artık yine 92 kiloydum

Nihayetinde kilo, kolesterol, güç, kondisyon nerdeyse herşey 2014 başlarında, başa dönmüşdü2014 yılında ise 92 kilo ile başladığım yaz sezonunda belki 5000km yani geçen yıldan daha fazla km yapmama rağmen, geçen yılki 3500km de 10 kilo verirken bu yılki 5000km'de 7 kilo civarı verdim, ama bu sefer kışın bisikleti bırakıp yine başa dönmeye niyetim yokdu, ve hala devam ediyorum şuan yaz sezonundan sonra bi 4 kilo kadar daha verdim ve 81 kiloya indim bu son iki ayıda atlatırsam inşallah yaza muhteşem olacak ilk hedefim 70'li kilolar, sonrasında ise 60 lı kilolar olacak tabiiki..

Ama kilo verince üst vücut ölçülerim küçüleceği için, ilerde üst kısmıda çalışdırmam gerekecek..

Haziran 2014 sonunda bisiklete başladığımda 1.85 boy 115 kilo..

Şu an geldiğim nokta 86.7 kilo :) Yediğime dikkat ettiğim doğrudur. Bir de diyetisyen arkadaşa sahip olmak çok etki ediyor :)

valla kilolar aldı başını yürüdü ne yapacaz bu kiloları ısınsa şu havalar artık :acpsnr:

@umut bayır

Havalar soğuk da olsa pedallamaya devam o zaman :D

63 kiloyum ve bisiklet sürdüğümü görenlerin zayıflarsın demesine inat da aynı kiloda olmaya devam edecem inşallah...

Kilo konusu benim için 2010 öncesi ve sonrası olarak ikiye ayrılıyor, boy sabit 1.84 :D 2010 ekim ayında 115 kiloydum 15 aylık düzenli beslenme ve spor sayesinde 40 kilo verip 75 e kadar düştüm, bu kiloların çoğunu kondisyon bisikletim yaktı diyebilirim. 2013 baharında aktif olarak bisiklet kullanmaya başladım. yediğim içtiğim umurumda değil hatta eski zamanlardan daha fazla ıvır zıvır yiyorum, kilo 2 yılıdr 78 e çivi çaktı duruyor.

Boyum 1.81 kilom 58.Diyetisyene bile gittim ama nafile bir türlü kilo alamıyorum :/

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Keskin58
Boy 1.70 kilo 68-69 arası. Biraz mide çalışsam iyi olacak ama üşengeçlikten bişey yaptığımız yok:) Yaza mideyi halledersem başka bir sorunum yok.)

2 yıldır bisikletliyim. 172 cm , 71 kg . Kolesterol 245 den 190'na düştü.

Boy 186 cm, kilom yaz aylarında 80-82 kg kış aylarında 85-87 kg. 2 senedir kilomu takip ediyorum 82-85 arası hızlı bir geçiş oluyor nedense. Yalnız diyet filan bilmem saat fark etmez ne bulsam yerim fakat bu yaz üniversiteyi bitirip düzgün beslenme ile 75 kg civarına inmeyi hedefliyorum.

Boyum 1.86 kilom 83 bu kis doneminde 80 kg a gelme hedefim var bakalim olabilecekmi bu yasta vermekte zor tabi kirilma seviyesini kirarsam sanirim antremanla olur, deniyorum bakalim

Geri