Scudo Sports

Forum için öneriler

Foruma ne zamandır giremiyorum. Bir alıntı da bana yapın. Denemiş olalım :)
Şimdiden teşekkürler.

Scudo
@Soner Közen

bu deneme bir... -- BİR'i mutlaka aklınızda tutun...

@Soner Közen

bu da deneme 2... İKİ'Yİ mutlaka aklınızda tutun....

birinciyi alıntı butonuyla, ikinciyi kopyala yapıştırla yaptım... kaç alıntı bildirimi geldiğini söylerseniz... bence bu işi çözeriz :)

3 tane geldi :)
19:09 da 2, 19:10 da 1 olmak üzere.
Admin beni yalancı çıkarmaya çalışıyor :)

hımmmm.. alıntılardan birini yanlışlıkla yine yaptım da sildim... ama onun bile bildirimi geldiyse... bu bildirimleri gelmeyenler cidden muamma :D

-- kendimce bi deneme daha yaptım....

@Doğukan Şık

bana bildirimi gelmeyen bugün "alıntı"lanmış...

banada baze gelmiyor bildirimler konuları gezerken görüyorum :) sanırsam tapatalk'tan yazılanlar gelmiyor diye biliyorum bana öyle denmişti

mesajda da "tapatalk'tan gönderildi" falan yazmıyodu.... ben forumun yalancısıyım :)

Bence buraya site sıkıntıları ile ilgili konu açmak çözüm olmuyor. Nedeni ise konuyu direkt yöneticilere anlattığımız zaman sorun heme çözülüyor olması.. :)

@Serkan HODANCI

bence bi taşla 3 kuş vuruyoruz...

1- yöneticilere "bi sorun olabilir" diyoruz
2- arkadaşlara " sizi bilerek ve isteyerek yanıtsız bırakmadım" diyoruz...
3- valla üçüncüyü bulamadım... ama işte muhabbet etmiş oluyoruz :D

@CandanC
Tapatalktan alıntı yaptım bildirim geldi mi acep. [emoji12]

Madem böyle bir konu açılmış bende yazayım.
Burdan yöneticilere duyurulur, bildirimler duzenli olarak gelmiyor. Sadece alıntı da değil abone olunan ve beğenilen yorumlarda da aynısını yasadım. Bazen de tapatalka bildirim gelirken bilgisayara bildirimler gelmiyor.
Alıntılar bence forumlarda çok önemli sorduğumuz soruya yada verdiğimiz cevaba alıntı yapılıp haberimiz olmayınca ne sorduğumuz sorunun cevabin dan haberimiz oluyor ne de sorulan başka bir soruya cevap veremiyoruz.
Bu konuda yöneticilerden sıkıntının giderilmesini talep ediyorum.

Bu sorun tapatalk ta mi oluyor bilgisayarda mi? Tapatalk tan bana sadece abone oldugum konulardan bildirim geliyor. Ayarlarina baktim yanlış bir şey yok

ben foruma hep masaüstü bilgisayardan giriyorum. ve yazdıklarımdan yapılan bazı alıntıların bildirilerini göremiyorum.

@Serkan HODANCI

serkan abi ben suan arkadasın resımde paylaştıgı sekılde kullanıyorum.işyerindekı bılgısayarda fakat evdekınde bembeyaz oluyo farklı renklerde olmuyo:)acaba monitorden monitöre farkediyo mu.

Öncelikle herkese merhaba. Düne kadar profilimde yaşım görünüyordu fakat bugün dikkat ettiğimde yaşım görünmüyor. Profil ayarlarıma girip baktığımda doğum tarihim yazıyor fakat yaşı gizle/göster gibi ya da buna benzer bir seçenek bulamadım. Yaşımın profilimde görünmesini tekrar nasıl sağlayabilirim ?
Yardım ederseniz sevinirim, teşekkürler.

aslında herkesin yaşı görünsün diye ayar yapılmıştı ama tam yapamamış olabilirler. tekrar gözden geçirmeleri lazım.

Şu an yaşım görünmeye başladı ne garip. Kendi kafasına göre bir geliyor bir gidiyor ilginç

Geri