Scudo Sports

Forum için öneriler

@ebubekir sözbir

Üye olduğum günden beri görünüyordu zaten hatta dün geceye kadar görünüyordu. Sabah dikkatimi çekti yaşım görünmüyordu ama az önce kendi kendine düzeldi

Scudo
bisiklet modeli de gözükmüyordu oda görünmeye başladı.

Benım profıl ayarlarıyla ılgılı olarak ıstedıgım sey anımasyonlu grafık fotograf yukleyebılmemız. Mesela ben bu tarz bır calısmayı koymak ıstıyorum ama kabul etmıyor

https://i.hizliresim.com/1nDzND.gif

https://i.hizliresim.com/2Q2No0.gif

animasyondaki adam bisiklet dansını ters yapıyo :D

Gif koyabilsek çok güzel olurdu. Bulduğum çok güzel Gifler var

@chn krmz

Cıhan abı bu skılde olursa kımse bızı cıddıye almaz. Lutfen bıraz cıddıyet :)

Adminlerin başının etini yersek bu Gif konusunda sanırım bir daha foruma dönemeyiz :D

ben yine "alıntı bildirimi" gelmeyen bi alıntı gördüm -- eskilerden diil, taze alıntı...

forumda çalışmalar devam ettiğinden, sorunun devam etmesi normal mi diil mi bilemedim... o yüzden, her ihtimale karşı, haber veriyim dedim...

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@CandanC

Şimdi alıntı bildirimi geldi mi? Bu mesaja alıntı yapar mısınız? Bakalım bana gelecek mi...

@Serkan HODANCI

Evet geldi :) peki ya şimdi size geldi mi?

@Admin

bana bildirim gelmemiş...

• Beğen
@CandanC

Tarayıcınızın bütün önbelleklerini temizleyip, siteden çıkış yapıp sonra giriş yapıp bu mesaja alıntı yapar mısınız?

@Admin

Evet geldi.. :) Bir sevgili CandanC birde ben bu sitede sorunluyuz.. :):):)

Zaten tüm beğenilerim gitti.. :(:(:(

• Beğen
Tepkiler: CandanC
@Admin

tarayıcının tüm önbelleklerini temizleyip temizlemediğimi bilemiyorum... baya bi'şey temizledim ama :)

• Beğen
admin bey, yine aynı konuda sizi rahatsız ediyorum...

serkan hondacı arkadaşın "günün fotoğrafı" başlığında yaptığı ilk alıntının hem bildirimini gördüm hem de üye kontrol paneli sayfasında görüyorum

ama yaptığı ikinci alıntının bildirimi gelmedi... üye kontrol panelinden bakınca da göremiyorum...

-- bu sorunun hangi durumlarda yaşandığını çözsek ona göre hareket ederiz de... yani önemli diil tabi, n'olucak bi bildirim az gelsin... ama alıntı yapan arkadaşa cevap vermemek ayıp... o yüzden takıldım ben konuya...

• Beğen
Merhaba;

Yowamushi Pedal animesinin yeni bölümü hakkında düşüncelerimi paylaşacağım fakat seyretmeyenler spoiler alacağı için canları sıkılacağı için bir şey yazamıyorum. Spoiler butonu siteye eklenebilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Sefa
Tamamdır.

Bakkala git deseler gitmezsin.

@Admin

Teşekkürler. ^^

Ama bisiklet forumda fik atar durursun.

Geri