Ahmet Bey Merhabalar..
Öncelikle zaman ayırıp forumumuzla ilgili değerlendirmeler yaptığınız için teşekkür ederiz.
Önerilerinize cevap vermeye çalışayım.
1.üyelerin aldıkları ürünler ile ilgili yorum ve tecrübe aktarabileceği bölüm "diğer Konular bölümü" olabilir.Genelde uygun yer bulunamayan konuların paylaşıldığı yer orasıdır..Fakat her zaman belittiğimiz gibi taleplere göre yeni bölümler açılabilir.."Zamanla ihtiyaç görülünce-cemaat talep edince-forum olgunlaşınca yeni alt alanlar sunulmasını tavsiye ederim" öneriniz zaten bizim forumla ilgili anlayışımızn özetidir..
2.forum İstatistiklerine hergün bakıyorum..İnceliyorum.Notları yönetime sunuyorum..Durum değerlendirmesi yapıyoruz..İnanın forumumuz asla sahipsiz değildir..Bakınız aktif kullanıcılara, herzaman moderatörlerimiz ya da en az bir adminimiz online dır..şimdi istatistikler diyor ki "ekonomi" ilgi çekiyor..okunuyor..yine istatistik,"fotoğraflarımız" ve " güncel haberler" bölümleri "hit" alıyor diyor....Bilgisayarla ilgili kimi kritik konuları paylaşalım istedik..bu bir ihtiyaç gibi göründü..bisikletle ilgili olanların çoğunun girip enazından bu bölümlere de gözattğını gördük..faydalı linkleri paylaşmaya çalışıyoruz..forum zenginliğini konu çeşitliliği ile sağlamak istedik ve aşırıya kaçmadan sadece faydalı olabileceğini düşündüğümüz bölümleri hizmete açtık..şüpheniz olmasın..bu bölümler herzaman güncellenecek,boş kalmayacaktır.Elbette forumumuzun çıkış noktası bisiklettir..Ve Sayın Gürsel Bey in tecrübeleri ışığında ana temamız olan bisiklet konusu işlenecektir..daha iki üç haftada iyi bir ivme yakaladık...yıllardır bisiklet üzerine paylaşımı hedefleyen birçok forumu hem üye sayımızla hem aktifliğimizle hemde görsel kimi artılarımızla çoktan geride bıraktık..düşünün bunlar biriki haftalık bir süreçte cereyan eden hadiseler..bizlerde forum konusunda tecrübelerimizi aktarmaya çalışıyoruz...üye sayısı 10 binlere varan başka forumlarımızda var..burada ki teknik tecrübelerimizi de elbette yeşilbisikletforumlarına aktarıyoruz..iyi sonuçlarını da görüyoruz tabii..
3.tema konusunda haklısınız...şu an uygulamakta olduğumuz tema yeni forum kullanıcıları için karışık gelebilir...çalışmalarım sürüyor..çok yakında daha basit,yine gözü yormayan etkili hoş bir tema uygulaması yapılacak ve kullanıcılarımıza sunulacaktır..seçme hakkı da olacak,dileyen dilediği tema ile forumumuzu izleyecektir..
4.google ile çalışmalarımız yakın zamanda başlayacak öyle umuyorum..kaydımızı yaptırdık..ayrıca google ile bir reklam anlaşması için son aşamadayız..haber bekliyoruz..
sonuç olarak forum kullanıcılarındır..hergün emek veriyoruz,çalışmalar yapıyoruz..amacımız daha zengin,daha düzenli üye sayısı enaz 5000 olan türkiyenin en iyi bisiklet platformunu sizlerle sunmaktır.
saygılarımla.