Scudo Sports

Forum için öneriler

bu iş o kadar olmayacaktır bir klüp olmak o kadar basit değil bunun antrönörü var forması var taytı var masraflı bir iş harcırah alabilecek adam var alamıyacak adam var ödenek lazım sponsor lazım ayrıca herkez bir yerde oda ayrıca bir zorluk katar

Scudo
@mustea7

Bence arkadaşımızın dediği spor klübünden çok herhangi bir ad altında etkinlikler yapmak.

Cagımızın en buyuk ıcadlarından olan cep telefonu beraberınde bırcok sorun ve yenı uygulamalarla goze carpıyor mesela cep ıcın yazılımlar duvar kagıtları tamır bolumu ve cep telefonun yararları ve zararları bu gıbı konular hakkında konusulabılıcek bırcok sey var bu nedenle forumda bır cep telefonu bolumu olmasını ısterdım

Bisiklet Forum adı üzerinde olduğu gibi BİSİKLET üzerine bir forumdur...

Diğer dökümanlar kendilerine en yakın bölümde konumlandırılır genelde... Mesela Cep telefonu bilgisayar bölümünde...

Eğer her şeye böllüm açacak olsak burası sadece forum olur BİSİKLETFORUM olmaz malesef...

Cep telefonu bilgisayar ve bunlar gibi ekipmanlar ile ilgili bir çok forum mevcut internette

en azından bılgısayar bolumunde cep telefonu ıcın sabıt bır konu acılamazmı

Hasan Çağrı'ya sonuna kadar katılıyorum.Herşey için yeni bi bölüm açmaya kalkılsa sıradan bi forumdan farkı kalmaz.

• Beğen
Tepkiler: Hasan Çağri
o değilde, cep telefonundan da açılabilse güzel olurdu.. (örn: wap.bisikletforum.com vb.)

foruma biraz baktım da sanırım bu konuyu açabileceğim en uygun yer burası :D özel mesaj atamadığım için buraya yazıyorum hata yapıyorsam silinebilir :D

durumu şöyle açıklamak gerekirse öğretmenim olcak kişilik herkes biriyle röportaj yapıp getirsin sözlü notu vericem dedi ben de bu krizi nasıl fırsata dönüştürürüm diye düşünürken aklıma bu geldi :)

efendim eğer kabul ederseniz sizinle internet üzerinden 10-15 soruluk bisiklet üzerine bir röportaj yapmak istiyorum eğer kabul edip bana mail adresinizi verirseniz size soruları en kısa zamanda yollarım siz de uygun bir zamanınızda cevaplayıp bana iletirsiniz :) böylece ben de bir şeyler öğrenebilirim isterseniz forumda da yayınlayabiliriz en kısa zamanda yanıt verirseniz sevinirim

yanıtınız ne olursa olsun şimdiden teşekkür ederim :)

NOT: arkadaşlar dalga geçmeyi düşünen olursa lütfen yapmasın sonuçta öğrencilik hali napabilirim :D

tam tersi arkadaşım ne dalgaası süper bi düşünce burda çok öğrenci arkadaş var ( bende dahil) onların hepsi seni gayet iyi anlıcaklardır :D tebrik ederm düşüncenden dolyı süper fikir inşaallah cevap alırsın :Dinş notun 100 olur:D:D

Peki, röportaj yapabileceğin kişilere dair kısıtlar var mı? :)

Umarım dilediğin röportajı yapabilirsin, notunun da iyi olması dileğiyle…

@f_rap

inşallah :D heralde bugün bi cevap alırım

@asortik

yoo hayır herhangi bi kısıtlama yok istediğiniz kişiyle yapabilirsiniz dedi :) teşekkürler iyi dileklerin için :)

@£rk!n

Cevaplamaya başladım, bu arada profilde Alanya yazıyor siz de Alanya'da mısınız ? Birebir de yapabildik röportajı :) Bugün yarın bitirip gönderirim .
Selamlar
Hakan Yazman...

evet ben de alanyadayım ama siz istanbuldasınızdır diye sormak hiç aklıma gelmedi :(
ama yazın okullar kapandıktan sonra sizinle turlamayı çok isterim :)
yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: Hakan Yazman
Benim de var benzer bir ödev :))

sanırım zaman bulamadınız soruları cevaplamak için? eğer zaman ayırabilirseniz cevapları yarın gönderirseniz sevinirim ancak zamanınız yoksa da tabi ki herhangi bir zorunluluğunuz yok söylemeniz yeterli :)

Geri