Scudo Sports

Forum için öneriler

@Mesut Girgiç

Şu anda 1024 MB boyutundaki kotanızın 531 MB'lik (51.90%) kısmını kullanıyorsunuz.
:D
1024 Mb=1 Gbayt. Yarısını doldurmuşuz. Fotoğrafları picasa programından atarken 1024*768 boyutunu seçerseniz mümkün değil dolmaz. ben bazı resimleri orjinal boyutuyla atmıştım. 3-4 Mbaytlık resimlerdi onlar da.

Scudo
Kabaca bir hesap çıkardım 1200'den fazla fotoğraf var. Ayrıca video da yükleyebiliyorsunuz ama pek tavsiye etmiyorum. Youtube'a koyun daha iyi.

Sayın forum ailesi,

İkinci el bölümün'de ufak bir düzenlemeye gidilmiştir.Bölüm altında "Aranıyor" topiği açılmıştır, aradığınız ürünleri veya gerekli konuları bu başlık altında uygulamaya koyunuz.

Daha evvel açılmış olan konular 01.01.2008 tarihine kadar gerekli topiğe taşınmıştır bilginize sunarız.(düzenlemeler devam edecektir)

İlginize teşekkür eder,iyi satışlar dilerim..

Hayırlı olsun..

Daha aktif olmamış galiba ben göremiyom. Şimdi Aranyor ilanları oraya çmakta mecburmuyuz

Kesinlikle iyi düşünülmüş bir düzenleme umarım satış bölümünün kalabalığını biraz olsun azaltır.

çok iyi olmuş..
bir çok forumda buna benzer SATILIK veya ALINIK bölümü ayrı tutuluyor..
hem arayan için hem satan için çok güzel bir düzenleme..

kolay gelsin..

yaw bende dun foruma gırıs cıkıslarda sorun yasıyodum demekkı buyuzdenmıs

@Önder

:Çok güzel olmuş bence harika bir fikir.Bir de bu bölümü kendi içersinde"yol-mtb" diye ayırırsanız mükemmel olur.Teşekkürler.

Arkadaşım cok kısa ve öz olmamış mı:D? biraz sorununu açar mısın bize:eek:?

Forumda sorduğuma göre elbette mesajın içine konulabildiğini denedim. Demekki konamıyor, oysa youtube konabiliyor.

Harita bilgileri bizim için cok önemli bu yüzden sizin çalışmanızı destekliyorum(z)

(link)

(link)

(link)

Bu şekilde link şeklinde koyabildim. Son haritada ise çizdiğim rotalar var. Bu rotalar da renkli bir şekilde gözüküyor. Resim şeklinde nasıl koyabiliriz, güzel bir fikir, fakat o kadar kolay olmayacağı kanısındayım.
Benim yaptığım gibi çizgilere ve işaretlere açıklama eklerseniz haritanızı inceleyen herkesi bilgilendirmiş olursunuz.

Merhaba arkadaşlar.Düşündğm ki site içinde ekipler var.Örneğin: Delta Bisiklet.
Biz bu ekipler gibi siteye özel bir ekip kuralım.

16-35 yaş arası Yıldız Erkekler.
13-16 yaş arası Bücürler :)

Böyle bi ekip kurabiliriz.
hatta bisikletforum yerine başka bir isim bulabiliriz.
Forumda profesyonel olupta ekibi olmayan bir sürü kullanıcı var bunları bünyemize katalım.

Benim yaşım 14 o yüzden çocuk karma takımına girebilirim.

Geri