Scudo Sports

Forum avatarı

Scudo
hasan abi iyi bir konuya değinmişin en azından küçükte olsa imzamıza kendi resmimizi koysak fena olmaz sana katılıyorum bu konuda

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
bunu bende düşünmüştüm ama çekindim forumdan açmadım konuyu..tam destek:p ..süper fikir..daha samimi olur forum

bende avatarımdan yeni kaldırdım resmimi:D :D bu biraz dursun hevesimi alayım ya:eek:

Hasan abi son derece haklısın ve sana katılıyorum.Ben de forumda belirli bir seviye ye geldikten sonra düşündüm burada onlarca tanıdığım kişi var ama ya beni dışarıda görseler nasıl tanırlar dedim. bunun üzerine de imzama hem kendimi hem de kullanış tarzımı yansıtan bir fotoğrafımı koydum.

bu konuyu çok iyi akıl etmişsin tam destek veriyorum

evet hakan abı yerden goge kadar haklısın bu konuda bım su anda resmım yok elımde ama yapıcagım ılk ıs resmımı eklemek olucak

• Beğen
bisikletcinin birinde, ya da sokakta giderken, aa sen tugberksin dimi naber ben forumdan ..... diye yanima gelen bircok kisi oldu :) zorla olmaz tabi ama insanin hosuna gidiyor, tavsiye ederim :)

https://www.bisikletforum.com/customavatars/avatar2771_7.gif@Tugberk Tezel

seni görsem ancak kırmızı mavi matarandan tanırdım herhal:D

• Beğen
Herşeyden önce üyenin gerçek bir kişi olduğunun bilinmesi, güven uyandırması ve daha ciddi görünmesi açısından gerçek isim kullanımı ve avatar bence gerekli. Tabi ki koymayan, yazmayanlara da saygı duyarım, herkesin kendi tercihi.

hasan abi gerçekten güzel bir konuya deginmişsin kutlarım sizi kişinin gercek adı ve resmi olması çok önemli birde şu açıdan düşünürsek karşıdaki kişiye nasıl hitap edeceğimizi şaşırıyoruz bazen o tur sorunlarda kalmaz

• Beğen
Bu konuda örneğini yaşadım. Hiç tanımadığım forum üyelerini avatardaki fotoları ile tanıdım ve tanındım. Çok yararlı olduğu kesin. Herkese tavsiyemdir.

Sevgiler...

• Beğen
baska bir forum olsaydi gerek yok derdim, sonucta sanal bir dunya burasi
ama bisiklet forum farkli o yuzden iyi olur herkesin net bir resim koymasi :)

• Beğen
@SeRHaT_

mmm haklisin :D

uzun bi sure yakindan cekilmis bi fotografim vardi avatarda, sonra istanbulda kar kis gormeyip de abanta gidince bunu koydum :) gormemis kar gormus, avatar yapmis :D :p

en iyisi yakindan cekilmis bi fotograf ayarliyim tekrar ;)

• Beğen
Hasan bey merhaba

O kadar güzel bir konuya değinmişsiniz ki, çok teşekkür ederim.
İnanın insanları avatarlarındaki resimlerden ve gerçek isimleriyle tanımak kadar güzel birşey yok.
Eşim ve benim bir kaç ay öncesi, İstanbula'a yaptığımız ziyaretimizde, forumdan arkadaşları gördüğümde, avatarında ve imzasında gerçek ismi ve gerçek fotoğrafı olan arkadaşları, hemen tanıdım ve hepsiyle hemen isimleriyle anarak konuşmaya başladık. Yaklaşık 50 kişilik bir bisiklet forum üyesi vardı ve çoğunu forumdan avatar ve isimlerinden birebir tanıyordum. Onları görünce hiç zorluk ve yabancılık çekmedim.

Bence de, eğer herkes gerçek isim ve resmini kullansa çok daha güzel olur. Ama kullanmayanlara da saygı duyarım. Bir zorlama olamaz.

Sevgi ve selamlarımla.

@Tugberk Tezel

seni bende gördüm ama arkadaşlarım vardı aceleye getirdiler gelip konuşamadım:( :( ..kadiköyde akmar filan oralarda bi klise varya onun önünden geçiyordunuz 2 kişiydiniz öteki arkadaşının XC1000 i vardı:( ..

Geri