-Deniz-
🌴🌴🌴🌴
- Tepki
- 1.653
- İsim
- Deniz
- Başlangıç
- 1997—98
- Bisiklet
- Trek
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Bende o gibi sosyal ağlarda temsil edilirse forumu takip edenlerin çok azalacağını düşünüyorum.Öncelikle hastalık sahibine acil şifalar diliyorum. Forumumuza kavuştuğumuz içinde ilgililere teşekkür ediyorum. Fakat böyle dönemlerde iletişim çok önemli. Özellikle X gibi sosyal platformlarda forum aktif bir şekilde temsil edilmeli diye düşünüyorum.
Haklılık payınız var nispeten ama bilemedim. Forum hareketliliğini artırabilme potansiyeli de var bence.Bende o gibi sosyal ağlarda temsil edilirse forumu takip edenlerin çok azalacağını düşünüyorum.
ben sizin mesajınız ile gördüm o siteyi. iki sitede de olmak en iyisi bence. iki forumun birden sorun yaşaması veya aynı anda kapanması mümkün olmadığı için topluluğu korumanın iyi bir yolu. Kahve forumları da bu şekilde aynı insanlar iki forumda da benzer şeyler konuşuyorlar.Net uzantisindan devam edeceğiz diye net uzantılı aynı isimde forum açıldı. O site neyin nesidir?
Forumun sahibi başka biri, yöneticileri başkalarıymış benim anladığım kadarıyla. Ben de bu dönemde anlamış oldum bunu, forumu cazcı'nın zannediyordumBen kim hasta anlamadım ama geçmiş olsun
Aramızda iki yıl var ama ben bile onu çözeli yıllar oldu. Şaka maka neredeyse 10 yıldır buradayım be! 😵💫Forumun sahibi başka biri, yöneticileri başkalarıymış benim anladığım kadarıyla. Ben de bu dönemde anlamış oldum bunu, forumu cazcı'nın zannediyordumRahatsızlığı olan kişi de forumun sahibi olan kişiymiş.