Scudo Sports

Forum Kesintisi Hakkında Bilgilendirme

özledik iyiki bisiklet forum var tüm bisiklet severler için tekrar hayırlı olsun

Scudo
Bir şeyin değeri tekrar kavuşunca anlaşılıyormuş hayırlı olsun tekrardan

• Beğen
Tepkiler: Kerem Atalar
Tek kullandığım sosyal medyanın bir anda kapanması cidden şok etkisi yapmıştı, kısa bir süre önce de artık ümidimi yitirmiştim. Öylesine bir tıklayayım dedim bir anda çok mutlu oldum açılmasına. Ne olursa olsun sessizce gidilmesi hoş olmadı ve geleceğe karşı güvensizlik ortamı oluşturdu. Umarım tekrar yaşanmaz böyle bir durum ve yine bisikletforum'suz kalmayız.

Herşeyden bağımsız çok çok geçmiş olsun tez zamanda şifanızı dilerim.

Ben 18 yıldır üyeyiim, forumun sahibi kim bilmiyordum tabi ama adminlerin olmaz zaten genelde sağolsun Umur söylemese haberim olmayacaktı, hoş benlik bir durumda yok da konuya fransız kalmayayım dedim :D
Aslen bende forum sahibi kim bilmiyorum. Tanıyormuşum gibi anlaşıldı sanırım, özür dilerim.
Bir şirket gibi yönetim kadrosu falan olduğunu biliyordum demeye çalışıyordum.
Neyse ya, ben susayım. 😌

Herkesler hoş gelmiş. Ben de bir konu hakkında googlelarken, bir baktım, site linkine dikkat etmeden girdim. O da ne? Bisikletforum'a girmişim, geri gelmiş... Sık kullanılanlardan kaldırmamıştım, hani geri gelir belki diye, ara ara tıklıyordum. Sevindim. Herkese sağlıklı sürüşler ve keyifli forumlar dilerim.

Geri