Scudo Sports

Flatland Yapanlar

arkadaşlar bu işi hırslı yapan birisi ne kadar sürede öğrenebilir ve şu kadar günde öğrendim diye örnek veren olursa sevinirim teşekkür ederim

• Beğen
Tepkiler: bmxserdar
Scudo
Arkadaşlar bende salcano evil-b var bu bisiklet sizce çok mu ağır? hareketlerde zrolandırıyo kendi başıma videolara bakarak yapmaya çalışıyorum:(

• Beğen
bunyamın ben yarı yer hareketı yarı oradan buradan falan atlıcam bana ne onerırsın temın bısı soyle gerısını salla urasttık senıde kusura bakma saol.

• Beğen
önemli değil yaaa gt lerin en hafifini al çok rahat bmx tir çoğu haraketi yaparsın en güzeli bence taksitte yapıolarmış :)

• Beğen
@bünyamin
valla bünyamin kardeş yaklaşık 1 yıldır flat yapıorum ama işten pek binmeye wakit kalmıyor.bide tek basıma olunca da sıkılıyom.ama ne kadar yorgun olsamda hergün en az 2 satimi veriyom.kendi çapımda 4-5 tane hareket war ve bazılarınında sonu gelmiyo sinir oluyorum:boese157: neyse şimdilik böyle

aslında büyük çaplı bi buluşma yapsak güzel olur istanbulda 2 yakada ayrı ayrı yada hepimiz toplanıp...ben bmxi baya bi bıraktım gibi stajım başladı akşam eve geç gidiyorum yorgun oluyorum vakit yok ama büyük bi org. olursa gelmeye çalışırım ....avrupada barbaros bulvarı anadoluda da caddebostan sahil çok uygun buluşma acısından....

bulusma olursa bende varım(bu arada bunyamn byadır gıremıom ksra bakma bız ıkı kısıyız)ama 1 haftalıgına ıst dısına cıkıom sonra her gun uyar cadde de uyar,barbarosta:D

• Beğen
bünyamin gt air için çocuk işi demişsin ama neden böe dediğini söleyebilir misin bende air alıcaktım bu yazıyı görünce kararsızlaştım ve şaşırdım !.. neden çocuk işi??

• Beğen
yaa arkadaşlar ben adanadan daha yeni bike team marka bmx aldım pek hareket bilmiyorum bu bmx le ne yapılır bana yardımcı olursa usta bmx sevinirim arkadaşlarda gülüyo hareket yapamıyorum diye

• Beğen
beyler artık toplanım bır araya bırgun surus tarzım street ama artık fland kasıyorum 15 kasımda taksımde yarısma var haberınız olsun

• Beğen
beyler bnde flatland yapıorum 2 yıldır bnce yakında buluşalım arkadaşlar ayarlıyalım hadi bünyamin olmazsa ikimizz buluşuruz ya işi olmayanlar gelsin

• Beğen
Geri