Bu pek doğru bir bilgi değil esasen. Yol bisikletinden korkutmasın kimseyi yarın öbür günyokuş inerken droplardan tutmanız lazım . üstten tutarsanız güvenli olmaz.
Daha aero olsun iyice roketlesin diye demiş bence. Hatta üst boruya falan otursun yokuş inerken.Bu pek doğru bir bilgi değil esasen. Yol bisikletinden korkutmasın kimseyi yarın öbür gün
Eğer hoodlardan fren yaptığınızda da tutacak kadar iyi ayarlıysa frenleriniz, gidonu tutuş şeklinin güvenlikle bağlantısı kalmayacaktır. Droplardan tutmakta amaç havayı yarıp daha fazla hızlanmaktır. Bu sebeple daha düşük görüş alanına sahip olursunuz. Konu güvenlikse daha güvensiz bir şekilde iniş yapmış olursunuz kısaca.
Hakan abi bence sen kendini ve bisikleti fazla dinliyorsun bence. Biraz gözünü karart olayları akışına bırak.@Goflet bunu söylediler 2 kez denedim daha kötü oldu. yaşadığım hissi şöyle özetleyim, sanki hidrolik direksiyonlu bir araç kullanıyorum ama yüksek hızda sertleşmiyor, hala çok tepkisel (bilirsiniz arabalarda hız arttıkça kontrol kaybı olmasın diye direksiyon zor döner). sanki bisiklet kendi kendine sağa sola kafasına göre gidiyor gibi. aklıma millerin ağırlığımla esneyip jantın çizgisini anlık bozduğu geliyor.
Bence de öyle. Bende ilk başlarda yokuş aşağı inerken falan öyle kasardım ki kendimi bildiğin yokuş çıkmaktan daha beter kollarım bacaklarım yorulurdu.Aslında motosiklet kullanıcısı olduğunuzu yazmışsınız. Bu yazdıklarınız bisikleti tedirgin kullandığınızı ve kendinizi çok sıkmaktan kaynaklı ağrılar olabileceğini getiriyor.
Abi sen iki bira yuvarlayıp iki üç tur yapsan bütün korkunu atarsın bence. Hem karbonhidrat depoların dolmuş olur hemde kan akışın hızlanır ve daha rahat bir kafayla sürersin.@Mad Buddha 😁😀..battı balık yan gider..
diğerinde aynı yokuşta elimi bırakıyordum o kadar rahattım yani. 67 gördüm sportive le hiç korkmadım yeminleHakan abi bence sen kendini ve bisikleti fazla dinliyorsun bence. Biraz gözünü karart olayları akışına bırak.
Ben Kurşunlu tarafında bir yokuş var halen inemiyorum orayı bisiklet tepesinde. Bahsettiğin şey kolay atlatılan sana özel bişey değil yani.diğerinde aynı yokuşta elimi bırakıyordum o kadar rahattım yani. 67 gördüm sportive le hiç korkmadım yeminle
işte abi olay o zaten. Kaza yapmış adam daha çok korkuyor. Olasılıkları daha çok düşünüyorsun. Sütten dili yanan yoğurdu üfleyerek yer.@Mad Buddha arkadaşlar 295 gördüm motorla, 160 la kaza yaptım.beni bir araçla ilgili tek şey korkutur stabilite.. o olmazsa olmaz. sportive de yoktu bu korku.