Scudo Sports

Fıkralarımızı burada toplayalım..

Scudo
Arkadaşlar forumda dokuz yaşından tutunda atmışsekiz yaşına kadar üyemiz bulunmakta yani "yediden yetmiş'e" diyebiliriz dolayısıyla bizim forumumuzda mesaj yazmak çokta kolay bir konu değildir. Mesajı yazacak arkadaşımız bu unsuru gözönünde bulundurmak zorundadır. Eğer dikkatsizce ve küçük kardeşlerimiz göz ardı edilerek, yazılmış mesajlara rastlarsanız görevli arkadaşlarımızdan herhangi birine bildirmeniz yeterli olacaktır. Bölüm sorumlusunu beklemenize gerek yoktur. Burada şu var, şurada bu yazılmış işte diyerek, bu tür mesaj yazmaktan sakınmalısınız. Bilinizki o mesajlar henüz farkedilmemiştir ve sürekli yapılmakta olan tarama sonucunda silineceklerdir. Yönetimimiz etik olarak bu tür mesajlara konusu ne olursa olsun, fıkra yada sohbet bu hiç farketmez, müsamaha göstermeyecektir. Lütfen bu konuda daha hassas davranılmasını rica ederim. Saygı ve sevgilerimle,

*Jack Daniel's'ın "Cehennem" fıkrası, yukarıda belirtmiş olduğum unsurlara uygun olmadığı için tarafımca silinmiştir.

Kim Daha Zengİn?

Küçük Temel'le arkadaşları sınıfta aralarında kim daha zeki diye tartışıyorlarmış.
Küçük Temel:
-Ben daha zekiyimdur,uç aylıkken yürümeye başlamişum.,demiş.
Oradan Dursun söze atlamış:
-Sen ha puna zeka mi diysun daaa!
Haçan ben üç yaşuna kadar kendimi kucakta taşitmuşum!!!!

Cok soguk bir kis gunu padisah, tebdil'i kiyafet gezmeye karar vermis.Yanina basvezirini alip yola cikmis. Bir dere kenarinda calisan yasli bir adam gormusler.. Adam elindeki derileri suya sokup, doverek tabakliyormus.Padisah, ihtiyari selamlamis:
" Selamunaleykum ey pir'i fani..."
" Aleykumselam ey serdar'i cihan..."
Padisah sormus:
" Altilarda ne yaptin ?"
" Altiya alti katmayinca, otuz ikiye yetmiyor..."
Padisah gene sormus:
" Geceleri kalkmadin mi ?"
" Kalktik...Lakin, ellere yaradi..."
Padisah gulmus:
" Bir kaz gondersem yolar misin ?"
" Hem de ciyaklatmadan..."
Padisahla basvezir adamin yanindan ayrilip yola koyulmuslar. Padisah basvezire donmus:
" Ne konustugumuzu anladin mi ?"
" Hayir padisahim..."
Padisah sinirlenmis. " Bu aksama kadar ne konustugumuzu anlamazsan kelleni alirim."
Korkuya kapilan basvezir, padisahi saraya biraktiktan sonra telasla dere kenarina donmus. Bakmis adam hala orada calisiyor..
" Ne konustunuz siz padisahla..."
Adam, basveziri soyle bir suzmus:
" Kusura bakma. Bedava soyleyemem. Ver bir yuz altin soyleyeyim.."
Basvezir, yuz altin vermis.
" Sen padisahi, serdar'i cihan, diye selamladin. Nereden anladin padisah oldugunu.."
" Ben dericiyim. Onun sirtindaki kurku padisahtan baskasi giyemezdi.."
Vezir kafasini kasimis.
" Peki, altilara alti katmayinca, otuz ikiye yetmiyor ne demek..." Adam, bu soruya cevap vermek icin de bir yuz altin daha almis.
"Padisah, alti aylik yaz doneminde calismadin mi ki, kis gunu calisiyorsun, diye sordu. Ben de, yalnizca alti ay yaz degil, alti ay da kis calismazsak, yemek bulamiyoruz dedim."
Vezir bir soru daha sormus...
" Geceleri kalkmadin mi ne demek ?" Adam bir yuz altin daha almis.
" Cocuklarin yok mu diye sordu..Var, ama hepsi kiz. Evlendiler, baskasina yaradilar, dedim..."
Vezir gene kafasini sallamis.
" Bir de kaz gonderirsem dedi, o ne demek..." Adam gulmus:
" Onu da sen bul..."

Bu hikaye trakyada geçmis gerçek bir olay;
Yasli bir amca, eseginin
üzerinde karayolunda
seyretmektedir.Bunu
gören trafik polisleri, amcaya
takilmak isterler ve durdururlar.
Polis: Be amca, necin dakman
golani? Golan: Emniyet kemeri.)
Amca: Dakmam be iste!
Polis: E bak gördün mu, simdi
ceza keseceyik.
Amca: Kes bakalim ne keseceysan
da gidecem, acele isim var.
Polis: Peki amca, cezayi sana
mi yazalim yogsam esege mi?
Amca: ???
Polis: Yani cezayi sana
yazarsak bes milyon ödeycen, esege üç
milyon ödeycen.
Amca: Bana kes o zaman.
Polis: Neden sana keseyon
amca?
Amca: Onun sicili temiz ossun,
polis yapcez onu....

• Beğen
Tepkiler: nazz
SARIŞINLARA SATMIYORUZ :)

Genc ve güzel sarisin, alisveris merkezinin beyaz esya reyonuna girer ve saticiya sorar:

- "Su küçük televizyonu almayi düsünüyorum, fiyati nedir ?"
- "Kusura bakmayin hanimefendi sarisinlara satis yapmiyoruz.!"

Genc kadin sinirlenir, evine gider, sacinin rengini degistirir ve ertesi gün magazaya geri gelir, ayni saticiya yaklasir ve:

- "Su küçük televizyonu satin almak istiyorum." der
- "Kusura bakmayin hanimefendi sarisinlara satis yapmiyoruz !!!!"

Kadin iyice sinirlenmistir, solugu bir kuaforde alir, bu defa köklü bir degisiklik yapar, hatta makyajindan,göz rengine o tam bir esmer bombadir artik.. Ayni magazaya gider, ayni saticinin yanidadir ertesi gun:

- "Su küçük sevimli beyaz renlki televizyon ne kadar ???"
- "Kusura bakmayin hanimefendi, sarisinlara satis yapmiyoruz"
- "Inanmiyorum, nasil anladiniz sarisin oldugumu, üç gündür kendimi esmere cevirmek icin yapmadigim kalmadi!"

- "Hanimefendi 3 gündür satinalmaya calistiginiz sey Mikrodalga firin!"

Üç adam cennetin kapısında sorgu meleğinin karşısında duruyormuş

İlk adama nasıl öldüğünü sormuş melek.
Adam anlatmış: 'Uzun süredir karımın beni aldattığından şüpheleniyordum.
iş seyahatine gitme bahanesiyle evden çıktım ve 2 saat sonra haber vermeden döndüm.
Karım çıplaktı ve banyodan yeni çıktığını söyledi ama ben ona inanmadım çünkü saçları kuruydu.
Hırsla evi aramaya başladım, kimse yoktu, fakat yatak odasının penceresinde iki el gördüm. Yarı çıplak ter içinde bir adamdı bu..
Ellerine vurarak onu aşağı düşürdüm ama çok şanslıymış, çiçek tarhının üzerine düştü ve ölmedi.
Ben de buzdolabını üzerine attım.Adam öldü ama bende kalp krizi geçirdim.'

Sıra ikinci adamdaymış: Şortumu giymiş evimde günlük sporumu yapıyordum. Koşu bandını fazla hızlandırmış olmalıyım, birden şerit koptu ve beni üzerinden fırlattı,pencereden dışarı uçtum. Neyse ki alt katın penceresine
tutunabildim.Ama manyağın biri beni ellerime vurarak aşağı düşürdü.
neyse ki çiçeklerin üzerine düşüp kurtuldum ama sapık herif
bu sefer de üzerime buzdolabını attı ve burdayım işte...'

sıra üçüncü adamdaymış: 'Ben buzdolabının içinde çıplak bir
şekilde bekliyordum, kendimi burada buldum.'

hepinize teşekkür etmek istedim.çok güldüm:D .Allah'da sizi güldürsün...

Bu da benden gelsin...

Profesör konferans salonuna gelmiş.Ön sırada oturan bir seyis dışında baska kimse yokmuş. Sunuşunu aktarma konusunda bocalamış ve seyise sormuş:

-Buradaki tek kişi sizsiniz. Size gore konuşmalı mı, yoksa konuşmamalımıyım?"

Seyis cevap vermiş:

-"Hocam ben basit bir insanim, bu konulardan cok fazla anlamam.

Fakat ahira gelseydim ve bütün atlarin kaçıp bir tanesinin kaldiğını görseydim, yine de onu beslerdim."

Bu sözlerden pek etkilenen Profesör konferansa baslamış. iki saatin uzerinde konusmus durmus. Konferanstan sonra kendini mutlu hissetmis.
Dinleyicisinin de konferansın çok iyi olduğunu onaylayacağını düşünerek:

-"Konuşmayi nasıl buldun?" diye sormuş.
Seyis cevap vermis: "Hocam sana daha once basit bir adam oldugumu ve bu konulardan pek anlamadigimi soylemiştim. Gene de eger ahıra gelip biri dışında tüm atların kaçtığını görseydim, onu beslerdim, ama elimdeki tüm yemi ona verip hayvanı çatlatmazdım."

BİSİKLET TAMİRCİSİ

Hitler ve Stalin bir barda oturmaktadirlar. Bir adam içeri girer ve barmene bunlar Hitler ve Stalin degil mi diye sorar. Barmen

"Evet, onlar" der. Sonra adam onlara dogru yürür ve sorar:

"Selam, ne yapiyorsunuz?" Hitler cevaplar:

"3. Dünya savasini planliyoruz."

Adam sorar.

"Gerçekten mi? Neler olacak?"

Hitler:

"Bu sefer 14 milyon yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldürecegiz" der. Adam sorar:

"Bir bisiklet tamircisi mi???!"

Hitler Stalin'e döner ve der ki:

"Gördün mü, sana kimsenin 14 milyon yahudiyi takmayacagini söylemistim!"

Polisler bir gün üç arkadaşın evine baskın düzenlemiş. "Sizi uluslararsı kaçakçılıktan tutukluyoruz" demişler...Adamlar da; "abi biz fenerliyiz, uluslarası ne işimiz olabilir ki. :eek: :D

Bunu biraz önce bir arkadaşım telefonda anlattı çok güldüm hemen paylaşmak istedim :)

• Beğen
Tepkiler: Murat EVGİN
fıkra???bnece süper bi anektod olsa gerek bu:9ama bence resimler bölmüne bile konulmalı bu yazı:)süpersizinz:)@Derya AKYILDIZ

buda benden
Din Derslerinden Notlar
- Çocuklar, kıyamet cuma günü şafak vaktinde olacaktır.
- Ama hocam nereye göre şafak vakti? Bizde şafak vaktiyken diğer tarafta gece oluyor..
- Numaran kaçtı senin?
- Ne oldu ki hocam?
- Çok güzel soru sordun 5 vericem..Cevabını bende bilmiyorum.

- Arapça bilenler el kaldırsın...(sadece 1 kişi el kaldırır...)
- Afferim kızım Ayşeeee... Siz niye bilmiyonuz? Nasıl dua ediyonuzzz?
- Hocam ben Türkçe dua ediyorum.
- Olmaazzz! Arapça edicen! Türkçe kabul olmaaazzz!
- Niye hocam, Allah Türkçe bilmiyo mu?
- Haaşaaaa! Sümmee haaaaşaaaa!!!

- Çocuklar Ahiret Gününde bütün herkes tartılacak, sevapları, günahlarından fazla olanlar Sırat köprüsünden geçerek Cennete ulaşacak
- Hocam nasıl bir şey o Sırat köprüsü?
- Kıl gibi ince kılıç gibi keskin
- Eee nasıl geçiyoruz ki biz oradan hocam? Ayağımız acır, duramayız üstünde.. Denge diye bir şey var herkes cehenneme düşer valla böyle hocam.
- Sevabı fazla olanlara o köprü böyle otoban gibi geniş gelecek
- Eee hocam sevabı fazla olanlar geçecekse kıldan köprüye otobana ne gerek var? Allah sevabı çok olana geç desin, geçsin, az olana Cehenneme git desin, gitsin… Sanki itiraz mı edicez...
- Sus eşşek sıpası aklın ermez senin Allah´ ın işine, tövbe sümme haşaaa, tööbeee..

- Bu evren, bu kuşlar, bu böcekler çicekler, hepsi yüce Rab’bimizin bizlere birer armağanıdır.. Kendi vücudunuza bir bakın.. Bu mükemmeliyeti başka kim yapabilirdi ki? Mesela gözlerimiz.. Yüzümüzde, yani ona en uygun yerde.. Gözlerimiz diz kapaklarımızda olsaydı ne kadar çirkin olurdu değil mi?
- İtirazım vaaaaaaaar!...
- Söyle çocuğum!
- Eğer gözlerimiz diz kapaklarımızda olsaydı değşsen hiçbir şey olmazdı, Çünkü herkesin gözleri diz kapaklarında olurdu, o zaman da siz ´´çocuklarım, gözlerimiz yüzümüzde olsaydı ne kadar çirkin olurdu" derdiniz, ben de yine “itirazim vaaaar!..” derdim..

- O derse aldığım kedi yavrusu sınıfta gezerken hoca: “kim soktu bu mendebur hayvanı sınıfa?” diye bağırdı..
- Beeen. ama hocam o da Allah’ın yarattığı bir varlık değil mi? Yazık...
- Eeee tabi, o da Allah-ı teala´nın yarattığı bir mahluk… Hem peygamber efendimiz de severmiş. Ay pek de sevimli kerata...
- Peygamberimiz Hazreti Muhammed salallahu aleyhi vesellem de iftarını hurma ile açarmış...
- Hocam, Mekke´ de iskender kebap mı vardı ki, onunla açssn?
- Sus! terbiyesiz, zındık, kafir!....

- Çocuklarım eğer Dünya Güneşe 1 cm. yakın olsaydı her yer erir, eğer 1 cm uzak olsaydı her taraf donar ve yaşayamazdık.... Allah´ın olduğunu bundan anlayabiliriz.
- Eee iyi de hocam Dünya Güneşe 18 ocakta yakınlaşır 21 Haziranda da uzaklaşır.. Hem de 1 cm değil yaklaşık 2 milyon kilometre... Eeee hiçbir şey olmuyor...
- İşte bu da Allah ´ın bir mucizesidir evladım... Otur.. Laubali, ukala...

• Beğen
Tepkiler: fatih ulusoy
Adam trafikte 'alçaktan uçarak' giderken polise yakalanır... kenara çeker arabadan iner:
- Buyrun Memur Bey!
- Beyefendi aşırı hız yaptığınız için sizi durdurmak zorundayım, ehliyetiniz lütfen?
- Ehliyetim yok, son yaptığım kazada ehliyetime el koydular Memur Bey.
- Peki aracınızın ruhsatını görebilir miyim?
- Araba benim diil Memur Bey çaldım ben bu arabayı.
- Anlamadım nasıl yani, siz bu arabayı çaldınız, öyle mi???
- Evet Memur Bey, aa durun bi dakka torpido gözünde ruhsat olucaktı, silahımı oraya koyarken ruhsat gibi bişi gördüm galiba....
Polis iyice şaşırır:
- Torpido gözünde silah mı var?!?!?!!?!?!?
- Evet Memur Bey, bu arabanın sahibi kadını vurduktan sonra cesedi bagaja koydum silahı da torpido gözüne koydum...
- Bİ DE BAGAJDA CESET Mİ VAR?!?!?!!?!?!?!?!?!?!
- Evet Memur Bey...
Trafik polisi bunu duyar duymaz amirini arar, arabanın etrafı bir anda polislerle dolar ve adamı sorguya alırlar.... Ekipler amiri adamın ehliyetini ister, adam ehliyetini çıkarır ki ehliyet geçerli temiz hiçbir anormallik yok.. Bunun üzerine adamın ruhsatını ister, adam çıkartır ruhsatı da verir, ekipler amiri yine bakar ki araba adama ait.. Derken adamdan torpido gözünü açmasını ister, adam açınca ortaya çıkar ki orada da silah falan yok... Ekipler amiri bir de bagaja bakmak ister adam bagajı açar orada da ne ceset ne bişi yok.. Bunun üzerine ekipler amiri 'Çok garip' der....
'Sizi durduran memurun anlattığına göre bu arabanın bi kadına ait olduğunu söylemişsiniz, kadını öldürüp cesedi bagaja, silahı da torpido gözüne koymuşsunuz...'
Adam güler:
'İnanamıyorum... O şimdi benim için 'aşırı hızlı gidiyordu' da demiştir.

Kıyamet kopsa yarın ki gazetelerde ve diğer medya organlarında durum ne olurdu? İşte cevabı

Sabah: Biz Öldük!
>Anadolu Ajansı: Kıyamet koptu (A.A)
>Zaman: Biz demiştik, böyle olacağı belliydi!

>Cumhuriyet:
>Sonunda Ata'mıza kavuştuk.

>Star Gazetesi:
>Şok! Kandırıldık, Şeytan aslında iyiymiş!

>Dünya Gazetesi:
>IMKB' de endeks bir daha yükselmeyecek.

>Hafta Sonu:
>Ayhan Işık ile Hülya Avşar gizlice buluştular?

>Erkekçe:
>Ayın hurisi

>Fanatik Gazetesi:
>Bu maçın galibi yok!

>Bilim Teknik:
>Evren hakkında bütün bilmediklerimiz...

>Oyun dergisi:
>Game Over

>Elle:
>Yargı gününde anında 10 kilo verin!

>Para:
>Kıyametten kâr yapmanın 100 yolu

>Aktüel:
>Mahşer günü yanınızda olması gereken 2 şey : Sevaplar ve ısıya dayanıklı
>elbise

>Auto Show:
>Sırat köprüsünde saniyede 100 km'ye ulaşan son model arabalar

>Arena Uğur Dündar:
>Cennete rüşvetle kaçak giren günahkarların tüyler ürperten dosyası

>Hürriyet Ertuğrul Özkök:
>İyimserliği elden bırakmayalım, hiç olmazsa cehennemde ısınmak için yakıt
>parası yok!

>Milliyet Meral Tamer:
>Zebaniler, delik kazanların üreticisini şeytan'a şikayet etti.

>Radikal:
>Yeni dosyayı açıyoruz: Yeşil itiraf ediyor. Aslında kıyametten Susurluk
>çetesi sorumlu.

>Reha Muhtar:
>Sayın Zebani, kazanların yanında terlemiyor musunuz?

>Kanal 6:
>İzliyorsunuz sayın seyirciler, kazanların içi bir volkan gibi, insanlar
>bağrış çağrış yanıyor, kızarıyor...

>Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı:
>Devletimiz, bütün yaraları saracaktır.

"Bir Turkce kelime 17 Ingiliz kelimesine bedeldir."

- Afyonkarahisarlilastiramadiklarimizdanmisiniz ?

Ingilizce tercumesi: -Are you one of those people whom we unsuccessfully
tried to make resemble the citizens of Afyonkarahisar?

@abdullahabdullah

Süpersin Apdullah.

>Fotospor:
>Son gününmüz de şok transferler.Beşiktaş C.Ronaldo,Fenerbahçe Roberto Carlos

Haftayaki maçlarda onamları mümkün gözükmüyor.:D :D

cennetköyspor ile cehennemspor mücadelesi olur ancak.

Ayhan Işık ve Hülya Avşar, Uğur Dündar rüşvet belgeleri

Sevgili abdullahabdullah son gönderdiğin fıkra tarafımca silinmiştir..
Fıkralarımızı eklerken,Forumda her yaş düzeyinden ve bayan üyelerimizin bulunduğunu göz ardı etmeyelim..

Geri