Scudo Sports

Farklı bir mtb Aynakolu

reha genç

Forum Bağımlısı
Tepki
895
Bu LX aynakol Yol bisikletlerininkine benziyor değil mi?Tek bir farkla 3 yaprak dişli var :) Bu mtb aynakolu diğerlerinden biraz farklı...Eskiden çıkmış olabilir ama ben ilk defa gördüm,ilgimi çekti sizlerle paylaşmak istedim. Hallowtech II imiş...

http://img687.imageshack.us/img687/2391/32009m.jpg

Scudo
İlk doğru bilgiyi ben sana söyleyem eskiden mtb de shimano deore lx vardı ama o artık kalktı yerine shimano slx geldi.Lx hala üretiliyo gezi için kullanılan biskletlerde bulunuyo.Mtb de shimano lx tarihe karıştı yani.Dediğim gibi yerini alan parçamızın adı shimano slx.:)

@özgürakbuz

Bilgileriniz için teşekkürler.

Bunların hepsini biliyordum :D 5 aydır SLX aynakol kullanıcısıyım :) Benim dikkatimi çeken nokta MTB olmasına rağmen Yol bisikletlerindeki aynakollara benzemesi sadece...

Heralde onuda farklılık olsun die yapmışlardır.Karşıdan bakınca karşısı gözükmesin diye böle bir tasarımda bulunmuşlardır.

ne mtb ne de yol, artık lx serisi hybrid tarzı, city bike-comfort serisi oldu

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
MTB tarzında değil.

(link)

Crc'de de "mtb crank" başlığı altında satılıyor.Ama bende lx serisinin hitab sınıfının değiştirildiğini duymuştum.Doğrudur...

ben shımano nun 2009 ''denemesi'' olarak biliyorum... bu aynakolu sanırım müşterilerin ne şekilde(olumlu-olumsuz) ilgisini çekeceğini test amaçla yapıldı şeklinde biliyorum...

lx in mtb için olan aynakolları hala üretiliyor bu model deil tabiki ama daha dün eskişehirde muratoğlu bisiklette gördüm oranın sahibi sezgin abimize yeni gelmiş bana hala üretildiğini söyledi :)

Geri