Scudo Sports

Eyüpsultan

bu yapılan mega tur benim için meganında üstünde :) ben en iyisi bisikleti onarıp kısa kısa kendi kendime turlar yapayım size belki yetişirim :) Saygılar.

Scudo
@uslu uslu

Sen bisikletini tamir ettir yaparız kardeşim seninle :)

@YARGISIZ_INFAZ

abi ben dayanamadım şimdi çıkıyorum bi tur atacam :) akşam sefası gibi :)

Merhabalar,

10 küsür yıl ara verdikten sonra bisiklete yeniden başladım geçen ay yeni bir bisiklet alarak... O zamandan bu yana hemen her gün yaklaşık 20 km'lik bir mesafe yapıyorum. Favorim Rumeli Feneri yolu (Koç Üniversitesi'nin bulunduğu yol). Ne yazık ki, çevremde kimsecikleri bulamadığımdan tek başına geziyorum... Haliyle biraz kısa geliyor yol... İki kez Sarıyer (Acarlar)-Ortaköy-Sarıyer (Acarlar) yolunu yaptım. Birinde düştüm (yolda yağ ya da benzeri kaygan bir madde vardı ve kaydım), diğerinde de trafik gerçekten epey rahatsız edici geldi. Aslında bu türden uzun (nispeten uzun) yollar gerçekten çok zevkli (en azından bisiklet üzerinde epey uzun zaman geçirebiliyorsunuz), ama tek başına, hele bir de İstanbul trafiği içinde çok rahatsız edici oluyor...

Uzun sözün kısası, gerçekten de grupla yapılan uzun mesafe gezilerine katılmayı çok isterim, zaten foruma da bugün bu yüzden üye oldum...

Herkese doğa içinde bol pedallı günler dilerim...

arkadaşlar yön nasıl mevkii eyüp alibeyköy hasdal kemerburgaz bahçeköy zekiriyaköy ordan sarıyer sahil boyu karaköy eminönü eyüp ne dersiniz arkadaşlar ben varım bende kağıthanede oturuyorum bu meevkii yaptım tek başıma mükemmel 80 km kadar belerim sabah orman içindeki kuşların konser verişini dinleyin derim harika arkadaşlar

@erhan öğün

konu tarih i biraz geçmiş :eek: artık bir sonraki böyle bir tur olursa katılırız :p

Eyüp Ramide oturuyorum.Uygun zaman olursa bende katılırım:)

Eyüp Ramide oturuyorum...Uygun zamanlarda turlar yapabiliriz:)

dün akşam ayakapı taraflarında iki arkadaşa rastladım, tophane de tekrar karşılaştık, bu sefer 3 kişilerdi. fındıklı ya arkadaşlarımın yanına gidiyordum, onlar beşiktaş a doğru devam etti. bu arkadaşlardan burda olan varsa hangi günler tura çıktıklarını öğrenebilir miyim. ben halıcıoğlu nda oturuyorum ve mümkünse o taraflarda tur arkadaşları arıyorum.

slm arkaşlar Eyüp civarında bisiklet sevdalıları varsa grup olalım beraber pedallaşalım ne dersiniz...cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler :)

(link)http://www.facebook.com/home.php?ref=hp#!/photo.php?fbid=2379694857562&set=a.2379694577555.144539.1406390673&type=1&theater

ben alibeyköyden katılırm.nezaman çıkıyoruz:)

Merhabalar,
Her akşam eyüp-sarayburnu istikametinde pedallıyorum,katılmak isteyen olursa bildirsin arkadaşlar.

bazı akşamlar sana katılabilirim adem... benim tek sorunum tur sonrası saya yokuşunu çıkamıyorum... sen soluksuz çıkabiliyormusun.

Geri