Scudo Sports

Eyüpsultan

Scudo
Arkadaşlar Merhaba,

Kalkış: Eyüp sultan Pidecisi ( Eyüp)
Varış : Sarıyer Börekçisi (Sarıyer)
Dönüş : hala ayaktaysan eyüp :)

Saat: 10:00 - 19:00

Cumartesi veya Pazar farketmez.. Pedalına güvenen arkadaşlarla tanışmak isterim

mahmutkaragulle@hotmail.com

eyüp-sarıyer-eyüp için 7 saat fazla değil mi yaw? benim nişantaşı-sabiha gökçen -nişantaşı max 4,5 saat sürüyor avrupa anadolu geçişleri dahil.

ben gidiş geliş 72km hesaplamıştım.. varış noktasında bişeyler atıştırma maksadıyla süreyi uzatmıştım. grup nasıl isterse öylede olur

Konuyu foruma açtığım günden beridir hiç cevap almadım diye son birkaç gündür foruma hiç bakmamıştım o yüzden geç cevap verdim kusuruma bakmayın.. Bugün turu tamamladım eğer katılmak isteyen arkadaşlar olursa yarın sabah buluşabiliriz..

Şimdi olmaz ama ağustosta, istanbula gelince; göktürkten katılırım. :)

@çağatay_çankaya

zuhaha :D kanka onu bende ilk okuduğumda dedim kendi kendime ama kiminin megası kiminin minisi olur.. hatta atalarımızın sözü var kiminin megası kiminin duası :p

@metalcrow

merhabalar,

öncelikle burası bir forum ve her kategoride (sporcu, hobi kullanıcısı, antrenman yapan) kişi bulunduğu için kimine göre uzun kimine göre kısa gelebilir mesafe. Sizde göreceksinizki bu mesafe bir süre sonra size de kısa gelmeye baslayacak. Burada çok caz yaptınız gibi ifadeler yerine daha yapıcı insanları birleştrici ifadeler kullanmanız daha yerinde olacaktır. Hatta cümlenizin ikinci kısmındaki temenniye bende katılıyorum, insallah birlikte kullanma fırsatı bulur insanlar, böylece herkesin çıtası yavaş yavaş yükselecektir. Unutmayın bisiklet sporu bir grup sporudur, tek başınıza çok da başarılı olamazsınız.

sözlerim umarım yanlış anlaşılmaz, iyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: makara
@Tuonela

Olgunluk bu olsa gerek..tşk..
Arkadaşın sözlerini bende gençliğine verdiğim için cevap yazmadım..
Umarım tüm bisikletforumdaki arkadaşlarımız için uzun yollar kısa olur :)

Geri