Scudo Sports

Eyüpsultan

@Serkan Akgün

ilk başlarda bende hiç çıkamıyordum,ama çıktıkça tempoyu artırdm, itfaiyeye doğru bir yokuş var,tam bir dik yokuş genelde oradan çıkıyorum ben, işte yavaş,yavaş salına salına çıkıyorum ben hiç durmadan. birlkte daha kolay zevkli olur 506 867 1992 bana msj at birlkte çıkalım turlayalım bir akşam, ben cengiztopel caddesinde oturuyorum kardesm haber edersin beni.

Scudo
bende bazı akşamları fatih-ortaköy gezintisi yapıyorum. çıktığım amanlarda eşlik ederim sana

@Bahadır Kubaş

bana haber edip buluşma yeri söylersin kardesim

ramide oturup flat ofiste çalışıyorum. işe gidip gelmek için bir yol bisikletine ihtiyacım var. şuan bisiklet arayışı içerisindeyim. uygun bisikleti bulup aldığımda birlikte pedallamak dileğiyle.

Evet Eyüp-Rami-Gop merkez yakınlarında kimler var?

merhaba ben her zaman hazırım gece ve hafta sonları pedallıyabiliriz görüşelim iyi günler 0533 355 74 93

merhaba arkadaşlar abiler kardeşler...
adım doğanay 30 yaşındayım benide aranıza kabul ederseniz sevinirim.eyüp te benzin istasyonunda market müdürü olarak çalışmaktayım.bisiklet sevdam çok küçük yaşlarda başladı ama lise dönemlerinde verdiğim ara 15 sene sonra yeniden alevlendi ve geçen sene sedona 2011 781 kadro ile topladığım alivio 9 lu setli epicon maşalı bir dağ bisikletim var.haftada 2-3 kez akşam 19:30 gibi eyüpten çıkıp sarıyer yeşilköy taksim levent tarabya kemerburgaz belgrad ormanı ve yıldız parkı gibi maximum 70 km gibi mesafelerde bisiklet kullanıyorum.bu güzergahta çıkan arkadaşlarla haberleşip tur yapabiliriz.saygılar görüşmek üzere...

selamlar resif bölgesinden mi? :)
tuzluyu bıraktım 2 sene kadar oldu 2 senedir fluval 3d de bitkili tetralarıma bakıyorum...
bu arada çok enteresan bir site kaç gündür bir hoşgeldin diyen bile yok herkes okuyup kapatıyor konuyu ilk defa görüyorum böyle birşey :)

İstanbul Eyüp'den Ahmet... Aranıza yeni katıldım... Saygılar.

Hoş geldin,haftada en az üç gün çıkıyoruz,istersen katıla bilirsin.

memnuniyetle güzergah veya çıkış noktası neresi saatler nasıl ona göre uygun bir yerden size seve seve katılırım

Feshane nın karsısından aksam sekiz gibi çıkıyoruz,bebek tarafı veya yeşilköy genel güzergah,en az iki üç kişi oluyoruz.

ilk buluşma hangi gün saat kaçta acaba?

genelde 20.00 -21.00 arası toplanıyoruz,yaz dönemi yoğun çalışan arkadaslar var,saat esniyor ister istemez.Bu gün iki kişi çıkmayı planlıyoruz bir aksillik olmaz ise,uygunsan katıla bilirsin

bugün saat 17:00-17:30 gibi çıkacağım kısmetse müsait olursan birlikte çıkabiliriz...

Merhabalar,

Bende ramide oturuyorum. Bu hafta içerisinde akşam saatlerinde bir tur düzenelenebilirse katılabilirim.

Selamlar.

geçen hafta geçirdiğim kaza sonucunda iki haftalık ara vermek zorunda kaldım.haftaya yeniden çıkacağım birlikte buluşup tur yapabiliriz...

@doganay

Geçmiş olsun. Umarım büyük bir kaza değildir. İstanbul trafiğinde çok dikkatli olmak gerek. Görüşmek dileğiyle.

Geri