Scudo Sports

Eyüpsultan

Merhabalar arkadaşlar ismim emre uzun süredir bu forumu takip ediyorum üye olmak şimdiye nasip oldu hepinize iyi forumlar :)

Scudo
Hoşgeldin forumumuza. Hayırlı pedallamalar.

Merhaba Arkadaşlar ben foruma daha yeni katıldım 15 yaşındayım zamanım oldukça bisiklete binmeyi seviyorum ama coğrafi konumum çok yokuş ve karmaşık yollarda olduğu için Alanım sınırlı ve öyle iyi sayılabilecek bir bisikletimde yok Bisikletim :(link)

Victory FSX500 Galiba dağ bisikleti olduğunu sanıyorum aerodinamik yapısından dolayı bazı teknik sorunları var ama gayet güzel gidiyor.
Sorunlar:
-Gidona baskı yaptığımda(fren yaparken ,tümsekten çıkarken v.s) gidon resmen aşağıya doğru dönüyor
-Vites ayarlarında biraz sorun var 21 vitesli 3 ön 7arka arkadaki 1 ve 2. viteselere geçemiyorum ayarıda kendim yapamadım .

Alibeyköyde Oturan varsa yakınlardaki Bisiklet Tamiri yapan yerleri söylerseniz Çok memnun olurum

Not: Müsait olmadığım için resim yükleyemiyorum

selam ben eyüp ten gökhan mosso wildfire hyd ile aranıza katıldım.
herkese sorunsuz sürüşler dilerim...

Merhabalar
Ben savaş özdemir 18 Yaşındayım,Öğrenci olup bisikletle gezmeyi severim,böyle herkesin buluşucağı ortak bir nokta arıyordum ver buldum :),
Umarım foruma yararlı olur ve yararınıda görürüm

Bisiklete bakım yaparım genelde,bisiklet boya işleriylede uğraşırım şahsen yaptığım sprey işlemlerini seviyorum vede bakımları,Ticarete döksemmi diye az düşünmedim değil :mlk: :)
,:alkis:

Foruma hoş geldiniz. İyi vakit geçirmenizi dilerim.

Boya işlemlerinizi falan görebileceğimiz her hangi bir platform var mıdır dostum.

@mertceo

En yakın zamanda fotoğraflar atıcam,önceki yaptığım işlemlerin fotoları yok ama enson,direksiyonumda biraz çizik vs olduğu için siyah parlak boya yapmıştım onu bulunca atarım :)

Bu arada teşekkürler zaman geçtikçe kaynaşacağımıza inanıyorum :)

Konu veya mesajları görmeyebilirim olur da paylaşırsan özel mesaj ile bilgilendir beni dostum, teşekkürler. :)

Yakın çevredeki arkadaşlar, her gün tura çıkıyorum, eşlik etmek isteyen ve gezmeyi sevenleri beklerim .

Aslında ben esenler otogar' dan Balat' daki üniversiteme bisikletimle gelmek istiyorum.
Ama benim için şimdilik biraz daha kondisyon lazım. İleriki günlerde belki sana katılabilirim.

Eyüp ten ne tarafa doğru sürüyorsun?

@Çağrı Fatih Yamalı

İstanbul Eyüp Fatih taraflarında oturuyorum günlük 50 km civarı bisiklet sürebilirim haftasonları şehirler arası tura katılabilirim, bana çok uzak olmayan (neresinin olduğunun pek önemi yok) gelebilirim birlikte turlayabiliriz?

Arkadaşlar Eyüp Sultan ve çevresinde kimler var tanışalım antreman tur tarzında geziler yapabiliriz. Şuanda iki kişiyiz biz. yollarda epeyce binen kişiler görüyorum.. Bakalım kimler var

Geri