Scudo Sports

Eyüpsultan

Bende eyüpteyim hocam işe bisikletle gidip geliyorum:)

Scudo
bu aralar çok bisikletli goruyorum madem binenler var tanışalım toplanalım...

ben eyüp sultan civarında değilim hatta izmirdeyim ama o civarda oturan arkadaşlar mutlaka cevap verecektir size :D

İnş bizde onlari bekleriz sadece eyup diye sınırlandırmıyoruz zaten şuanda 3-4 olduk zaten

Selamlar,

Ben de Eyüp'teyim. Hâlâ bisiklet araştırıyorum ama alır almaz sizlere katılmaya hazırım :)

ben bayrampasadayim, eyüp-eminönü-ortaköy yapıyorum

çok uzak değilim. gop küçükköy.

Yakın sayılırm GOP tayım

Ben de gaziosmanpaşa - 500 evler'de oturuyorum, yakın sayılırim, eğer uyarsa ben de turlara katılmak isterim

Eyüp ve çevresinde aktif faaliyet gösteren bir diğer grupta parantez bisiklet grubudur arkadaşlar bilginize..

@Osman Kıtay ilgine tşk ederim gruba katıldım görüşmek üzere

ferdi tur yada antremanlara çıkarken bence bu topic altında önceden paylaşım yaparsak çok güzel olur. açıkçası ben iş saatlerimden dolayı sadece h içi salı günleri antreman yapabiliyorum. diğer günlerde çıkmam imkansıza yakın :(

Gaziosmanpaşa'dayım yola çıkanlar arada haber etsinler.

arkadaşlar ozelden cep numaralarınızı ben atın da bi whatsapp grubu kuralım haliç ve çevresi pedalşörler diye

Ben Kağıthane-Sadabad tarafındayım genellikle Taksimden kabataşa iner yeniköye kadar gider gelirim arada sirkeci tarafına giderim okulum Ayazağa da bisikletle gidip geliyorum yaşım 17 9aydır Kron XC750 kullanıyorum daha önce Sedona781 kullandım 2 senedir biniyorum hep yalnızım zevksiz oluyor :D

Yardımcı olabilirsen sevinirim

Yeşilpınar-Yaşlı kurt-pazar bisikletçisi.

gençler bi grup kurun da sizden bize biraz gençlik bulaşsın :)

Parantez bisiklet grubu var facebooktan ekleyebilirsiniz.

Geri