Scudo Sports

Eyüpsultan

Teşekkürler

Scudo
Evet bendeniz klimanjaro, pardon Yeşilpınar Hills'den... :)

GEZEGEN BİSİKLET VE PARANTEZ BİSİKLET GRUPLARINA DAHİL OLABİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR.... FACEBOOK ÜZERİNDEN TAKİP EDEBİLİR GEZİ VE TURLARA KATILABİLİRSİNİZ.

Bugün turlamak isteyen var mı bu çevreden ? Bayrampaşadayım şu an, buradan baltalimanı gidiş-dönüş yapacağım, 40 km civarı.

Gop, b.paşa, fatih, eyüp, eminönü-sirkeci civarından katılabilirsiniz.

Güzel teklif ama maalesef çalışıyorum :)

@Özgür K. Akşamları yaparsanız bir ara düşünebilirim. Gaziosmanpaşadan katılırım size.

Evet bugün turlamak isteyen ? Sarıyer tarafına yada eminönünden bakırköy tarafına.

salı günü hava güzel olursa pedallamaya çıkıcam takılmak isteyenleri beklerim.. saat belli değil ama büyük ihtimal öğleden once olur

Arkadaslar Merhaba
ben bilgi üniversitesinin orada oturuyorum gezi vs.olursa hafta sonu katılmak isterim
mail adresim :d.dyilmaz45@gmail.com

Lütfen organizasyon olduğun bilgilendirir. Tesekkurler

Son bir defa daha sorayım, yarın dersim yok. Var mı toplamda 50 km civarı bir tur yapmak isteyen, Sarıyer'e doğru.

Kardesim katilmak isterdim ama malum yarin is var 28 mart da tur planliyorum sanda uyarsa toplaniriz bir noktada guzergah sariyerden eminonu yada tam tersi uyarsa haberleselim.

@doganayy Merhaba Doğanay. 22 Mart Pazar günü şöyle bir etkinlik var. Herkese açık, bildiğim kadarıyla. Ben de Bilgi Üniversitesi civarındayım, katılmayı düşünürsen haberleşelim. (link)

Yeşilpınar'dan bende Balmumcu'ya haftada 3 gün gidip geliyorum. Alibeyköy, Bilgi Üni, Çağlayan, M.köy ve Balmumcu :) Hafta sonları tur için müsaitim.

Eyüpte oturuyorum bende. Rami - Fatih arası gidip geliyorum. Tek çekilmiyor beklerim :)

@çağatay_çankaya
Rami de oturuyorum hocam.

Bisikletimi alayım beni de dahil edin :D Akşemsettin Mahallesi

@Levent TURHAL

Bende eyup kanal 7 binasına yakınım salı günleri çıkıyorum sabahları antreman tur karışımı. 2 saat gelirsen beklerim

@Uptown Cyclist

İnş kardeşim aramızda senide görmek isteriz

Aynen 1 haftaya kadar bende alıp katılıyorum aranıza inşallah carraro sportive 225 ile 227 arasında kaldım 227 nin koyu renkte olması cezbediyor ama kararsız kaldım.Sizin tavsiyeniz varmı ?

Geri