Scudo Sports

Evlenmeli mi evlenmemeli mi?

Scudo
Güzel bir mani patlatalim konuya istinaden

Bir cennettir bu dünya
Sevmesini bilene,
Ne diyordu şair hatirladin mı?
Ya efendi ol , haddini bil,
Yada fıçı fıçı vokke

Eger ellemezssen una vede eleğe,
4 alyana vede küreğe,
Birde ekmeği Alıp ta
Karttan bòlüyorsan dörde,
Geçmiş olsun yavrum
Şimdi çal sen Dale don Dale

Sahi buralar hep dutluktu,
Ne ara öldükte her yer beton oldu?
Yediğimiz soğandı, tarhanaya doğranmış o bayat ekmekler
Itiraf etmeliyim ki pek bir hoştu,
Sen bu kafayla devam et beybisi
Acesko tusey, ay lav yu

Aşık Kaldato derdin vurur saz,
Modifiyeli Şahinde sever hem bass ,
Hemide tiz
Sıkıntı çıkarana aynen yol veririz
Sonra kına gecelerinde sloganın olur;
Yuken taç diz

Evlilik bana göre değil.
Özgürlüğü daha çok seviyorum...

• Beğen
Tepkiler: A.l.t...
@Bisiklettech

evlenenlerin %99.9'unun başına gelen şey bu, en başta ben. hatta bende sıfır ford mondeo vardı düğün masrafları için onu satıp dandik bi araba aldım, şimdi araba benden daha çok sanayide.

ama sen milyarda 1 şansıma iyi çıkar dersen durma evlen, uymazsa da boşanır hayatının sonuna kadar nafaka ödersin.

Aynen öyle evelenip iyi gecinenler bu meseleyi anlamazlar. Bir bosanma ve Kavga olsun kiyametler kopuyor, adam fakirlesiyor.

Evlenmek istiyorsan bir kaç yil düzenli konsutugun iyi gecindigin birisiylen kendini riske atabilirsin.. :islik:

• Beğen
Tepkiler: efaruk
dBa814.jpg

@bianchi10

Sizin adınıza üzüldüm.
Evlilik ugruna sıfır km Ford Mondeo'dan olmak.
Bir zamanlar bende de 99 model 2.5 V6 Mondeo vardı.
Eski eşim işe girmekten vazgeçince ekonomik sıkıntı aracımı satmak zorunda kalmıştım.Sene 2009
Bugün bile her aklıma geldiğinde:acpsnr:
Evlilik mi?
:tskler::tskler::tskler:

Güney avrupa akdeniz havzasında, evlenecek kadın sıfır deneyimli, erkek ise deneyimli olarak evlenmelidir o nedenle bu toplumlarda tarih boyunca erkekleri deneyimli yapan organizasyonlar olmuştur. Kuzey avrupa toplumunda ise kadın erkek birlikte yaşar, çocuk olduğu zaman evlenirler.

Günümüzde herşey karman çorman olmuştur. Evlilik türün devamı için gereklilik arz eder. Çocuk sahibi olmak isteyen öyle ulu orta çocuk sahibi olamaz. Bunu belirli toplumsal prosedürü vardır.

Evlenmek gerekli mi diye sorduğumuz evli veya bekar büyüklerimiz istisnasiz şu soruyu sormuştur bana, çocuk istiyor musun? Yanıtımı da beklemen cevabı yapıştırmışlardır. Çocuk istiyorsan evlen.

Sorunuzun yanıtı çok basit aslında, çocuk yetiştirmek istiyorsanız evlenin.

Bir diyorum evlen bir diyorum manyak mısın ne evleneceğn oğlum. Bak bu evlilik genel olarak piyango gibidir bu doğru ama şöyle bir şey var eşin tam iyi ya da tam kötü olmayacak. Zaten öyle bir insan yoktur. Eşiniz size keşkeden çok iyi ki dedirtiyor ise doğru kişi ile evlenmişsinizdir yoksa...
Bir ömür boyu mutlu olmak? Gerçekte böyle bir şey hayal ama mutlu zamanların mutsuz zamanlardan daha çok olduğu bir evlilikteysen doğru kişiylesin.
Eşimi seviyorum. Bazen hiç anlaşamıyoruz sinirimden kafamı duvarlara vurmuşluğum vardır ama o barışma anı iyi ki evlenmişsin dedirtiyor. Ha bazen bir konuşur ulan nereden evlendim bekarlık harbi sultanlıkmış derim. Şimdilik iyi kısımlar önde zaman geçsin biraz daha bakalım ne olacak.
Bence risk almaya değer lakin tavsiyem konuşamayan bir bayanla evlenmendir zira en çok dilinden çekeceksin bayanın. Bayanlara da tam tersini tavsiye ederim mümkünse sizi susturacak kadar çok konuşan bir adamla evlenin çünkü öyle değilse başka türlü susturmayı deneyecek en sonunda

İyi düşün de bu yükün altından kalkacak mısın sen istiyor musun bize sorma ha fikir alırsın orası ayrı konu ama bir söz vardır:
Bekarlık Sultanlıktır..

Evlilik güzelleyenlere bakmayalım beyler,bataklığa bizi de çekmek istiyorlar.Evlilik lobisi..

via Tapatalk.

@Mehmet Metin Levent
Bazen risk almadan ne olunacağı bilinemez ;)

Bir de şöyle bir söz var: SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ :hihi:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Kendi arkadaş çevrem ve akrabalarımdan gördüğüm evlenip de sonradan evliliğin igrençlesmediği çok az örnek var :((

• Beğen
Tepkiler: SerkanEriş
@Darrow-21**
çok şükür çok az da olsa örnek varmış

• Beğen
Tepkiler: Darrow-21**
Geri