Scudo Sports

Evlenmeli mi evlenmemeli mi?

Canın sağolsun , herşey gönlünce olsun. :harika:
Büyük üstad Attila İlhan:
"Ayrılık da sevdaya dahil" der.
Kesinlikle benim için doğru değil.

Ben artık büyük üstad Can Baba (Can Yücel) ekolündenim:
"Severim ben böyle aşkın ızdırabını"

Scudo
Sıkma canını. Hangi -de ayrı, hangi -de bitişik yazılır bilmeyen kişiyle hamlet mutlu olamaz demiştim zaten içimden.

sana-kiz-mi-yok_119954.jpg

Hayırlı olsun pisicim de baldızı ayarlayacaktım sana tüh yaa. :kötü:
Bacanak nerde kaldın beya. Buralarda saatler olaylar hızlı işliyor.
Kriterlerim:
Dahi anlamında olsun ya da olmasın bütün de eklerini ayırsın. İşimiz garanti olsun. Birinci kriter bu.

Buralarda saatler hızlı işliyor demişken Necip Fazıl'ın da dediği gibi "Tam 41 yıl saatim işlemiş ben durmuşum, gökyüzünden habersiz uçurtma uçurmuşum" Yani ikinci kriter uçurtma uçurabilmeli

Üçüncü kriterim. Beni dinleyebilmeli. Büyük üstad Nazım Hikmet'in dediği gibi "Ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Lan bi yürü git psikopat manyak Hamlet kedisi. Gelmişin 41 yaşına Nefes alsın yeter demiyon da daha hala edebiyat kasıp kriter koyuyorsun :snzdglsn:

Son düzenleme:
Kriterlerim:
Dahi anlamında olsun ya da olmasın bütün de eklerini ayırsın. İşimiz garanti olsun. Birinci kriter bu.

Buralarda saatler hızlı işliyor demişken Necip Fazıl'ın da dediği gibi "Tam 41 yıl saatim işlemiş ben durmuşum, gökyüzünden habersiz uçurtma uçurmuşum" Yani ikinci kriter uçurtma uçurabilmeli

Üçüncü kriterim. Beni dinleyebilmek. Büyük üstad Nazım Hikmet'in dediği gibi "Ben şarkı dinlemek değil, artık şarkı söylemek istiyorum."

Lan bi yürü git psikopat manyak Hamlet kedisi. Gelmişin 41 yaşına Nefes alsın yeter demiyon da daha hala edebiyat kasıp kriter koyuyorsun :snzdglsn:
Bugün yazdım şiir tam da bugün anlam ve önemine hitap ediyordu sanki amma admin @cazci sildi keske buraya yazsaydım. Nakaratlar alıntı olsa da iyiydi ya🙄

İki tekerim iki tekerim
Aşkın gözü kör olsun şekerim 🤣
İki tekerim iki tekerim
Paran varsa gel birer caramel machiato içelim.
İki tekerim iki tekerim
Sonrada hesabı kibarca kitler giderim. 😁

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Başlık uçmuş 😃 hiç eskimeyecek bir başlık oldu sanki 😅 benim de ozdeyisim şu:..."Evliliğe , insan türünün devamlılığı olarak bakacaksaniz evlenmeyin, türün devamliligi olarak bakmayacaksaniz evlenin.."

İstanbul'da hava inanılmaz güzel ve ben bir çocuk parkında elimde pembe bir çantayla bankta oturuyorum. Diyeceklerim bu kadar 😀

Kriterlerim:

Üçüncü kriterim. Beni dinleyebilmeli. Büyük üstad Nazım Hikmet'in dediği gibi "Ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Oo bacanak ikinci tura kaldın demek :) Kriter mriter boş işler hacı deyiverem sana. Ben de bekarken fantastik kriterler kasardım kendimce, bir gün silkinip kendime geldim ve evlendim :) Elbette kafa dengin olacak, belli başlı bazı şeyler var da çokta şey yapma bence. Baldıza demedim daha ne der hiç bilemiyorum, meslektaşın ama yabancılık çekmezsin ehehe.

IMG20230513203258.jpg
Tövbe bismillah bu nasıl muffin oldu ya😁
İşte bekarlık böyle birşey @hamlet2006 abim evli olsaydım yanmıştım.😂😂

Geri