Scudo Sports

Evlenmeli mi evlenmemeli mi?

Scudo
Erkeklerin artık ATM olarak görüldüğü, gold digger'ların çok fazla arttığı bugünlerde gereksiz gibi duruyor. Bilemiyorum be altan.

@Kudret Kurtcebe

20 ağustos 2018 mesajim haaaaaaa düşüncelerimin aynen arkasındayım düşünüyorum öyleyse varım,,,,

İlk başlarda bir takım sorunlarımız oldu. Dil sorunları yaşadık birbirimizi konuşarak anlayamıyorduk ne o Türkçe ne de Ben Yunanca bilmiyordum. Benim onu tanımam bisiklet Turunda oldu Dünya işaret dili Gestuna bilen bir Gezgine yardımcı oluyordum feribotta yolculuğumuz hava şartlarından dolayı yaklaşık 5 saat sürdü çocukla ve arkadaşla 5 saate kadar işaret diliyle anlaştık feribot ana karaya ya varması 10 dakika kala aşağı inip Bisikleti hazırlamaya başladım ve birkaç kız ve çocuk yanıma gelerek kızlardan biri seni gördüm işaret diliyle konuşuyordun diye sordu o sırada kulağımda kulaklık vardı müziğin en guzel yerinde kapatmadan işaret diliyle evet dedim o da bana birşeyler söyledi konuşmaya başladık sonra baya konuştuk instagram hesapları alındı sonra telefonda yazisarak konuştuk o gün çok üzülmüştüm çok fena ağladım keşke beni duyabilseydi diye o konuşmayınca bende konuşmadım ve instagram üzerinden görüşmeye başladık bir ay sonra dayanamayıp kızın yaşadığı adaya gittim. Ben 37 yaşındayım 3 yıldır ciddi beraberliğim var aramızdaki 17 yaş farkı olmasına rağmen ben hala yanında küçük gösteriyorum. Yaş konusunu aştık ailesiyle tanıştım. Aramızda din sorunu oluştu şuan ailesi kızın aklını karıştırıyor okulu bitince evleneceğim Arada şaka yapıyorum benim yaşıma geldiğinde sen nasıl görüneceksin
Diye. Aranızda engel yoksa Evlenin yoksa benim Durumumda olmak istemez kimse

Evlenmek nedir arkadaş? Birlikte yaşamak için devletin onayına neden ihtiyacınız var? O da bir birey siz de bir bireysiniz. Birbirinizi sevdikten sonra hayatınıza başkalarını neden müdehale ettiriyorsunuz. Seviyorsanız beraber yaşayın sorun olursa flört nasıl bitiyorsa beraberlik de biter. Evlenmeyin.

Bu konu hakkında konuşacak söylenecek çok şeyim olmasına rağmen sadece son noktanın hemen öncesini yazayım onunda öncesini isteyen istediği gibi doldursun sakın evlenmeyin.
Hele hele erkeğin yolunacak kaz olarak görüldüğü bu toplumda aman diyim ha illa evleneceğim derseniz eşiniz kesinlikle ama kesinlikle Türk toplumundan olmamalı....

@oxcakmak kardeşim 1995 de 18 yaşındaydım şu anda bir hayli yaşlandık sayılır saçlar beyazladı, göbek çıktı, kırışıklıklar arttı ,sağlık problemlerimiz şimdilerde daha fazla, yakını eskisi gibi göremiyorum mesela. Geçirdiğimiz bu süreçte hep eşim yanımdaydı, hayat ne çok iz bırakmış arkamıza dönüp baktığımızda biz bu zaman zarfında hiç yalnız kalmadık hep birlikteydik. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

evlenmeli;

evlilikte allah'ın rızası vardır.
evlilik erkeği-kadını kötülüklerden koruyan önemli bir unsurdur.
evlilik en hayırlı müessesedir.
evlilik peygamberin sünnetidir.

@Atasoy

Bir evlilik psikoloğu var. Kadın da diyor ki, kocanın terbiyelisi alınır. Sonradan terbiye edilmez.. Yani bu evlilik işi bir çok değişkeni olan ve zaman içinde de evrilen bir ilişkidir.. Ve kimse, kimseye gül bahçesi vaat etmiyor. cefası da var, sefası da var..

10 Yıllık evli bir adam olarak Şöyle söyleyeyim; eğer karşındaki insanı iyi tanıyorsan, her şartta yanında duracağını, seninle mutlu olacağını düşünüyorsan evlen. Evlilik ve aile çok güzel bir kurum. Klasik bir laf vardır. Mutluluklar paylaştıkça artar, acılarsa paylaştıkça azalır diye. Bunu yaşayabileceğin insanla evlenmelisin bence. Biz evlendik 5-6 sene kredi ödedik. Sonra çocuklarımız oldu. Çok rahat bir 10 yıl olduğunu söyleyemem ama eşimi ve çocuklarımı dünyadaki hiçbir şeye değişmem. Ayrıca insanlar yalnız, ilişkiler sahte, seninle birlikte yaşayacak hayat arkadaşın kadar gerçek kim olacak hayatında.

Forumda verilen cevaplara göre bu tercihi yapacaksanız evlenmeyin. Yoksa karar sizin:)

Bence Evli biri olarak evlilik hiç bitmeyen ekomonik staj gibidir. Sürekli sana verilen görevleri sürdürmeye çalışırsın.bir zaman sonra monoton hayat seni sıkılmaya sürükler.hayatını kısıtlarsın çevrendeki bekar arkadaşlar uyuzuna gider.sonra ne yaparsan yap eşine yaramamazsın eşin seni hep kıskanır sürekli bir gözü üstünde olur.peşinde kuyruk misali arkandan gelir rahat bir nefes alamazsın bekar arkadaşlarınla takılamazsın.bunlardan ödün veririm benim için problem yok dersen evlenirsin.ama evliliğin büyük sorumlulukları vardır denemek için evlenmeyin.bana kalırsa hiç evlenmeyin:)

bu forumdan çok şey öğrendiğimi zannediyordum ama bu konuyu okuyunca ne kadar da az şey biliyormuşum dedim :komik: benden de bir katkı olsun. sorumluluk ama öyle böyle değil gerçekten sorumluluk almaya hazırsanız evlenin, daha da öte, ama nasıl öte anlatamam şeklinde sorumluluk almaya hazırsanız da çocuk yapabilirsiniz :huhuu:

Geri