ferhat dostumun uyarısına saygım sonsuz ,
euro ve dolar neden yükseldi ?
konuyu buradan alır isek ,birileri ne yapıyor birileri okyanusun ötesinden konuşuyor burada dolar fırlıyor
abd merkez bankası başkanı 2014 sonunda tahvil alımlarını durduracağım deyince dank hemen dolar yukarı çıktı ,
yukarıdaki najaz nikli dostum evet doğru düşünüyor tabi benim düşüncelerim orada hayal oluyor şimdilik tabi ,
şimdi gene yükseldi değilmi döviz ,neden ,olaylar fişekledi ondan,bu nasıl bi iş ,efendim ayakkabı kutusunun içinde paralar peki o paralar oraya nasıl geldi ,efendim savcılar arası savaşmı var senin savcın benim savcım hikayesi ,ismi geçenleri polis neden tutuklamadı ,polisler neden değiştirildi ,e tabi bu ülkede böyle skandal olaylar olur ise dolarda fırlar borsada aşağı düşer peki borsa aşağı düşer ise ne olur sıcak para bi daha gelmez kim bunlar,
bu ülkeye sıcak para ile gelenler ,adam 5 milyon dolar ile geliyor ve 10 milyon dolar ile çıkıyor bu adamlar denetlendimi ,istanbul borsası ne işe yarar ,bu borsanın türk ekonomisine faydası nedir ,kime çalışır istanbul borsası kapalı çarşı kime çalışır ,elimizde cebimizde dolarlar yurolar olursa biz kime çalışıyoruz ,doları kim basar bir avuç aile bu aile abd merkez bankasına sahip cebinde dolar olan o dolara sahip değildir doları basan dolara sahiptir ,ve dünyada 15 trilyon doları kontrol eden bi güçmü bu ülkede sorun yaratmaktadır sorular sorular bitmez tabi ama kanıt lazım
konumuz döviz yuro dolar ve neden artar ?