Scudo Sports

Eskişehir

acaba diyorum çarşıda otoparklar var hatta katlı otoparklar bile var. otoparka sahipleri ile konusup bi kenara bisiklet için de yer yapsa cüz i bi rakam karşılığı ya da aylık oraya bağlasak olur mu? hiç bunu düşünen oldu mu ?

• Beğen
Tepkiler: çaylak26 ve S26
Scudo
baya yorucuydu. yani benim açımdan. 74.64 km yol yapmışım o gezi boyunca.... şansi görüşüm şelalenin çok güzel olmadığı yönünde. sizlerde gidince zaten anlayacaksınız insan profili ne seviyede bi yer olduğunu.

Çınar bisiklete gideceksen mümkün olduğunda akşam saatlerinde gitmeye çalış. Sabah ve öğlen saatlerinde kalabalık oluyor ve kalabalıkta seninle kimse ilgilenmiyor, sorduğun soruya sallama cevap veriyorlar. Akşam üstü 6 dan sonra gidince sakin oluyor ve ne istiyorsan rahat rahat bakıyorsun, konuşuyorsun. Akşam 8:30' a kadar açıklar.

@önder Yönlü

Haftasonu çalışma saatleri hakkında bilginiz var mı?

bu muratoğlu önünde bir sürü bisiklet olan bianchi servisi mi. bu çınar bisiklet nerde? ben bir türlü bulamadım. istasyonun oralarda sordum ama kimse bilmiyor.

ferhat arkadaşıma %100 katılıyorum. kendin öğren :)

bak ben başladım bile ;)

bir de şöyle bir şey var. nedense 5 dakikalık bir iş için 2 saat sonra gel diyorlar. demek ki diyorum her seferinde benden önce sıra bekleyen 15-20 kişi var :confused:

Oncelıkle aramıza hosgeldınız dıyorum ve sıze elımden geldıgınce yardımcı olacagım.Ferhat dostumun sozlerıne katılıyorum gerekenı solemıs.Ama buradan reklam amaclı yada kotulemek amaclı yorumlar yapılması hos olmamıs.Sonucta eskısehırlıyız ve zaman zaman bu bahsı gecen magazalardan alısverısımız ve sohbetımız oluyor!
Musaıt oldugunuzda ısyerıme gelırsenız hem tanısmıs oluruz hemde sıze bısıklet secımı yada ogrenmek ıstegınız konularda yardımcı olurum!
Adresım kızılcıklı m.pehlıvan cd tadım pastanesı karsı sokagı kuaför hüseyin
0 554 747 90 81
Saygı ve sevgılırımle...!

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
bencede eskişehirdeki yerleri kötülemek doğru değil bülent abiye katılıyorum diğer arkadaşlarında dediği gibi muratoğlu ve çınar bisiklette aradığınız parçaları bulmak zor olmaz

Arkadaslar sonuc olarak herkes ıstedıgı yerden alısverıs yapabılır pahalı ıse almaz neden pahalı dıyemez hayırlı ısler der cıkar!
Neresı cebıne uygun ve guler yuzlu ıse oradan alısverısını yapar yoluna devam eder!
Ben sahsen ole yapıyorum yada forumu takıp edıp 2. el alıyorum :)

Ozancım ben rahatsız olmam,aksıne hosuma gıder arkadaslarıma yardımcı olmak ve bılgılerımı paylasmak!

çok teşekkürler bülent abi benimde kafamda bir bisiklet toplama olayı var bi yardım sendende bekliyorum

beyler bahsı gecen mekanlar hakkında bende zamanında bır kac cumle elestrı yazmıstım ama artık bende dıkkat edıyorum yazmamaya boyle seylerı forum kısmında degıl de öm de veya yuz yuze geldıgımızde konusursak daha olumlu olur kanaatındeyım bulent hocamın dedıgı gıbı yerı gelıyor hepsıne muhtac kalabılıyoruz ve cınar harıc hepsı zaten delta gıbı erdoganlar gıbı fırmalardan alıp bıze satıyorlar fıyat farkı buradan gerceklesıyor cınar bu sene dırek uzakdogudan getırtmeye basladıgı ıcın fıyatları bıraz daha makul ama onunda eksı yanlarını herkez yazmıs elınızın altında bulnet gıbı yardımı seven bır abınız varken kullanın derım ( bulent yanlıs anlama kullanma kötu anlamda degıl :) ) bu arada o ısmı sayılan yerler ıle muhabbet ılerledıgı zaman soylenen fıyatlar da degısıverıyor.neyse fazla uzatmayım bulent bu arada bayan kuaforu yerıne erkek berberı olsaydın forumdan gunde 10 kısı tras ederdın soylemedı deme bence hala şansın var :)

Sevgılı dostlarım her persembe aksamı duzenledıgımız bu etkınlıgı bıraz daha canlandırmak adına bulusma yerımızı deıstırme kararı aldık:in:
Bundan sonra persembe aksamları adalar mıgros onunde toplanıyoruz,buradan okumayan arkadaslarımzı gordugumuzde ıletelım bılgılerı olsun!
Bu haftakı etkınlıgımız kızılinlerde fethi abimizin kahvehanesınde cay keyfi olacak:D
Ben yınede belırtmek ıstıyorum kaskımızı tkıyoruz gereklı aydınlatma ekıpmanlarımızı alıyoruz be pedallar donuyor:D
Gorusmek dılegıyle hoscakalın

• Beğen
Tepkiler: mertcan gölge
@Kadir Özen

şelale güzeldir sen yolunu sevmemişsindir :D

İyi yolculuklar bülent abi ilgi çekici bir buluşma yeri olmuş , eskişehire olsaydım katılırdım :( neyse kazasız belasız pedallar dilerim

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
Geri