Scudo Sports

Eskişehir

belliise kimlrin olduğu bir ceza verilmeli bir daha yapılmasın

Scudo
@Bülent ONUTKAN

Sevgili kardeşim Bülocum senin bisiklet sevdanı en yakın tanıyankardan biriyim .Eskişehir İl temsilciliğinede sen yakışırdınForum yöneticilerinede buradan teşekkürlerimi sınuyorum.Başarılarının devamını diliyorum.Sevgiler saygılar başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@Bülent ONUTKAN

Sevgili kardeşim Bülocum senin bisiklet sevdanı en yakın tanıyanlardan biriyim .Eskişehir İl temsilciliğinede sen yakışırdın Forum yöneticilerinede buradan teşekkürlerimi sınuyorum.Başarılarının devamını diliyorum.Sevgiler saygılar başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
@erdem öncel

benim bildiğim bisikletçide yaptırılması gereken jant akordu ve göbeklerin bakımı var

@erdem öncel

bende tam bilmiyorum ama şöyle genel olarak

jant akordu
amortisor bakımı(yağlanması temizlenmesi)
fren ayarı
vites ayarı
zincir dişli aynakol vs yağlanması
göbeklerin bakımı
iç lastik dış lastik bakımı onarımı
vites fren kablolarının yağlanması gibi şeyler aklıma başka bir şey gelmiyor

@Bülent ONUTKAN

bülent abi en kısa zamanda internet üzerinden görüşebilir miyiz?

Merhaba arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Bisikletim iyi degil ama sosyal ortam olsun. Yeni insanlar tanımak için geldim aranıza alırsanız sevinirim :) Eskişehir Çamlıcadan Furkan

• Beğen
Tepkiler: Barış BİRLİK
@Furkan Atıcı

hoş geldin
Estafurullah dostum ne demek, 7 den 77 ye bisikletli herkeze açığız . . .

Merhabalar, eskisehir'de yasayan arkadaslarin bulundugu grup oldugu icin, sorunumu buradan rahatca paylasmak icin buradaki baslik altinda sorumu yaziyorum, umarim kusura bakmazsiniz. 2 ay once Salcano NG 650 bisiklet aldim ve duzenli kullanmaya basladim ama sele'nin sertligi gercekten cok rahatsiz edici. Uygun bir sele markasi oneriniz var mi? Veya eskisehir'de onerebileceginiz bir bisikletci. Eger, sorum forum basliginin cok otesine dusmus ise tekrar kusura bakmayin, islerimi bitirir bitirmez de, etkinliklere katilacagim

ulas

@Kadir Özen

link alınacak bir şey yok, yaklaşık 5 km uzaklıkta ki regülatöre gidip herşey yolunda giderse mangalda sucuk ekmek yapacağız.

• Beğen
Tepkiler: Barış BİRLİK
Bu Pazar Regülatör'de sucuk ekmek keyfi var bekleriz,

Saat 10:30 Atatürk Bulvarı sonu
Migros & Shell önü

Gerekli yiğecekler yol üzerinden karşılanacaktır.

@Barış Birlik

Tesekkurler, internet uzerinden inceledigim kadariyla hem fiyat acisindan hem de kalite acisindan fena degil. tekrar tesekkurler

bi olay olsa o bisikletlerle kovalayamazlar gibime geliyor. gereksiz aksesuarları çok ve çamurluklu kasalı bildiğin dedemin bisikleti gibi :)

biraz daha hafif,hızlı ve az aksesuarlı olması gerekirdi o bisikletlerin.

Bu çarşamba konsere gideceğimden dolayı katılamayacığım sizelere iyi gezmeler

Geri