Scudo Sports

Eskişehir

Satan kişiye ulaşıp bir yerde buluşmaya çağırın,anlarız ne olup ne bittiğini. Eğer oysa biraz stres atabiliriz ?

Scudo
Bir anda çok kişi ararsa yakalandığını düşünebilir, eğer o kişiyse. Bence toptan yüklenmeyelim emin olana kadar.

ben dün akşam msj attım ama burayı da takip edebilirlermiş muratın dediğine göre.büyük ihtimal benim numarayı tanıyordur o zmn.ama eğer oysa artık elimizde numarası var...

@burak ülsever

ellerinde uygun fiyata kask eldiven ve far bulunan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi acaba?

eğer fener yoksa, koçtaş ta 3.5 tl ye satılan 9 ledli fenerler var.

zaten burayı takıp edıyorsa bunları gorup cevap vermeyecektır,calan kısının o olma olasılıgı yukselır boylelıkle.. yanı o numarayla polıse gıdebılırsın. ama oncelıkle sametın dedıgı gıbı bır kısı arasın. oğuz sen ara konus yalnız gıtme ama bulent abıye verdım numaranı o sana ulasır.. bı ıkı tanede benım ıcın vurun şerefsize!

size iyi gezmeler bisiklet murat abide olduğu için gelemiyorum.

@thpsy

Çarşamba günkü rota henüz belli değildir. Yarın yola çıkmadan kararlaştıracağız. Bu arada buradan da Barış, Ali, Oğuzhan ve Samet'e bu gün beni yalnız bırakmadıkları için (kızılinler) teşekkür ederim. Samet Giant'ın tekrar hayırlı uğurlu olsun.

@ozic

haklısın, önemli olan bisiklet üzerinde aktif dinlenme yapabilmen, direk durursan elbet üşürsün, zaten Eskişehir için yaz mevsiminin sonu doğru yaklaşıyoruz.

Batıkent taraflarında 2 gün önce, saat akşam 11 gibi, tam eve giderken batıkente girdim, arkadan birileri;
-Hayt, huyt, hop çüş falan bi sesler cıkarttılar,(Bu tarz adamlar genelde kalabalık arasından bagırırdı, ama bunlar 2 kişi oturmuş öyle bagırıyo, frenledim geri döndüm yaklaşınca)
-dedim ne iş?
-Ya k bakma kardeş, seni birine benzettik ayakları.
-ö.d. dedim (cevirdim bisikleti yola devam edicem)
- ya senin isim neydi dediler.
-dedim ÖZİÇ ^^
-Ne Öziç Mİ? Öziç mi dedi falan diye yanındakine soruyo falan(bu tür durumlara artık alıştım)
-Dedim evet Öziç,(haraket etmeye basladım, bi yandan konusup biyandan gidiyorum, gider ayak biri bağırdı)
-Kardeş nerden geliyon sen ^^
-Bosna hersek dedim
Artık uzaklaştım baya arkadan sesler geliyordu -vay anasını adama bak, gibi.

@Samet Şenel

evet Samet abi giantın hayırlı olsun güle güle kullan :)

• Beğen
Tepkiler: Samet Şenel
Eskişehir´de merkezden biraz uzaklaşınca böyle cins adamlar çoğalıyor.Murat´ın dediği gibi yanındakine hava olsun diye yapıyorlar . Zaten öğrenciler çok olduğu için. Her genci dışarıdan geldi gözüyle bakıp,artishane hareketler sergiliyorlar.Ama Öziç´in yaptığı gibi yapacaksın bak sesleri çıkıyor mu ;)

Geri