Scudo Sports

Eskişehir

08.08.2010 Porsuk Barajı Gezisi
Saat 09:30 da Vilayet Meydanından başlayacaktır.

kask, eldiven, bol sıvı, yedek iç lastik bulundurulmak durumundadır.

http://i795.photobucket.com/albums/yy240/mbulsever/rot.jpg

Rotamız; yaklaşık 44 Km Gidiş ve 44 Km Dönüş (aynı rota üzerinden olacaktır)

şimdiden iyi geziler ! . . .

Scudo
08.08.2010 Porsuk Barajı Gezisi
Saat 09:30 da Vilayet Meydanından başlayacaktır.

kask, eldiven, bol sıvı, yedek iç lastik bulundurulmak durumundadır.

http://i795.photobucket.com/albums/yy240/mbulsever/rot.jpg

Rotamız; yaklaşık 44 Km Gidiş ve 44 Km Dönüş (aynı rota üzerinden olacaktır)

şimdiden iyi geziler ! . . .

• Beğen
Tepkiler: ozic
batıkent bu kadarmı mukuatlı bende ordan geçerken biri bisikletle yanıma gelip durdrdu nerden gelirsin dedi ankardan bulgaristana giderim dedim :D ada resmen azı açık kaldı :D

murat tesekkurler dıleklerın ıcın bır hafta ayrı kaldık olayları okuyamadım ılk fırsatta okurum bakalım ne olmus bıtmıs.oğuzhan bısıkletınden tanıdım senı :) salıdan ıtıbaren konusuruz yarından ıtıbaren eskısehırdeyım.Asfalt benımde tercıhım gece gece araziye girmek tavsıye edılecek sey degıl zaten :)

murat sımdı okudum olan bıtenı o bısıkletı bulmanız cok zor cunku pıyasadakı en ucuz bınılebılecek bısıklet ve beyaz eşyacılar dahıl heryerde satılıyor yani cok fazla var inşallah bulunur ama ben ihtimal vermıyorum dedıgım gıbı cok fazla var o bısıkletten sırf bızım işyerınde benım bıldıgım 10 tane bınen var aynısına zaten başka rengi yok galiba hepsi aynı ben yınede dıkkat etmeye calısırım en ıyı yontem bence pazar gunu tepebaşındaki bit pazarına bakın bısıkletcılerı gezın son olarak da zaten yaptıgınız ınternetten ilanları takıp etmek.Gerisi Allaha kalmış.Hayırlısı demekten başka care yok.

Porsuk barajı gezisi gayet güzel fakat 11:00-15.00 arası saatler çok sıcak. Sağlık açısından saati daha erkene alabilirmiyiz acaba. Bunun geziye, veya gezi ve geziye katılacak arkadaşlar için bir sakıncası olurmu.

saat 09:30 da hareket edebilirsek, herkez tam olabilirse seri bir şekilde intikal edebiliriz diye düşündüm, elbette güneş etkisini yitirmeye başlayınca da döneriz.

Arkadaşlar gezileri sabah 6-7 gibi saatlere çekmeyi düşündünüz mü hiç? Cidden çok geç çıkılıyor yola.

40 km yol saatte 20 km ile gidilse (ki bu hız bile MTB ile bir gezi için yüksek), 2 saat sürer. Ufak tefek molalar ve aksilikler toplam yarım saat sürse, tam olarak 12'de hedefe varılmış olur. Tam öğlen sıcağı. :Skull-175

daha erkenide zor gibi. yarın gelmeyi düşünüyordum ama saat 2.40 oldu bile. şimdi yatsam sabahta 8.30 da kalksam bana 5 saat 50 dk uyuma zamanı kalıcak. ki çok az. neyse zaten yaz aylarındayız 9 danda erken kalkmak birçoğumuz için zor olacaktır diye düşünüyorum.

@Serden Us

haklı olabilirsin, o saatlerde çıkmak daha sağlıklı olabilir ama, uykusuna bağlı genelde katılımcılarımız . . .

son 1 saat kalabalık olması, eğlenceli olması dileğiyle.

15 Ağustos 2010 Pazar günü nereye gidileceğini kararlaştıralım şimdiden ...

Sanada malzemeler ve yiyecek için teşekkürler muzaffer abi ^^

arkadaşlar bende sizin aranıza katılmak istiyorum ama sağlık koşullarım el vermiyor.bel fıtığı tespit edildi ve gerekirse ilerki zamanlarda bisikleti tamamen bile bırakabilirm:(

@Bülent ONUTKAN

bulent eskısehırdeysen gormek ısterım tura cıkmadan senı cepten caldır ben ararım :) gorusemez ısek hayırlı yolculuklar sana gelınce gorusmek dılegı ıle

• Beğen
Tepkiler: Bülent Onutkan
Geri