Scudo Sports

Eskişehir

@Bülent ONUTKAN

bulent ıyıce suyu ısındı farkındasın degıl mı :) sen işi bırak bende destek vereyım acalım bır yer en ıyısı :)

• Beğen
Tepkiler: muratcodek
Scudo
@ferhat köse

ben o teklıfı cok onceden yaptım kendısıne :) su ıngılızce hazırlık belasından bır kurtulayım guzel planlarım var :)) sponsorda buldum :D

"rent a bike" ve tamır alım satım vs vs .. gelıyorum :))

@muratcodek

tamam benım ıcın fark etmez murat sende ortak ol bulent sen ben varmı baska gelmek ısteyen :) eskişehıre rent a bike artı montaj bakım yerı acıyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: muratcodek
Arkadaslar bu aksamkı bulusmamıza onemlı bır ısımın cıkması nedenıyle katılamıyorum,hepınızden ozur dılıyorum!
Baklava zıyafetı haftaya kaldı:(

@Bülent ONUTKAN

Ben de gelemiyorum sanırım. Öğlenki gibi olsam daha iyiydim ama midem yol kaldıracak durumda değil şu an. :(

Son dakika olayını yanımda birşeyler getirmek veya topluca birşey (yiyecek içecek gibi) yapılırsa katkıda bulunmak için sormuştum bu arada. Madem gerek yok, ilk fırsatta sormadan katılırım. :D

yahu bülent abi oldu mu şimdi bu. yemeğin üstüne ne güzel gidecekti baklava. neyse artık haftaya da nasip bakalım. ben de geliyorum bu aksam:in:

sarıcakaya tarafıda yapabiliriz.

yüzme eylemi falanda ypılabilir.

Yüzme eylemi için en iyisi İnönü tarafları

@Furkan köleoğlu

bu bi şaka dimi :D hiç bu kadar gulmemiştim bu hafta boyunca sarıcakayaya gidemezsiniz acık ve net söliyim bu arada

ya sabah erken gidip akşamada geç dönersek problem olmaz sanırım. Ama pek destek yok iptal olacak sanırım.

@burak ülsever

porsuk barajı tercihleriniz arasında olabilir yolu fena degil ama
sarıcakaya yolu dönüş olarak yoracaktır

Şelale (kentormanın yanında tabelası olan) tarafının yolu ne alemde acaba, en son gidenler bilgilendirebilir mi? En son 2-3 yıl önce gittim, asfalt atılmıştı galiba, durumunu merak ediyorum.

@Serden Us

geçenlerde o tarafa gittik, yolda asfalt erimiş yada zift dökülmüş, yer yer yolda kasisler mevcut, mtb için pek zorlanmazsın.

• Beğen
Tepkiler: S26
@semih26

tamamdır öğleyse gelen aktivitemizi o tarafa yaparız, bu pazar eskişehir'de değilim ama haftaya pazar oraya gidebiliriz, senide bekleriz :)

o yoldan 3 ay önce yasin ile gectık sorun yok temız tabı 3 ay da bırılerı bırsey yapmadıysa :)

• Beğen
Tepkiler: S26
Geri