Scudo Sports

Eskişehir

Scudo
@thpsy

Ezel(İbrahim SARI), cidden çok uğraştı. Hatta 6 ncı patlamada 3-4 kişi elinde gezdir di lastiği, Ezel janta zımpara bile attı batabilme imkanı olan yerlere, fakat genede patladı. Bi anormallik vardı o Tekerde çözemedik gitti. Başka 3 tane daha yol bisikleti vardı fakat onlar sorunsuz Eskişehir'den çıkıp geri dönebildiler.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim sarı
Bu hafta Çarşamba Akşamı Turumuzu, Ramazanın ilk günü nedeni ile iptal ettik. Ramazan Boyunca Pazar günleri yaptığımız orta mesafeli gezileri de iptal ettik. Hemen siniriniz bozulmasın, Pazartesi - Çarşamba - Cuma akşamları Ramazan Ayı boyunca saat 21:00'de start alacak gezilerimiz olacak. Bu gezilerimiz için elbette kask ve far beklentimiz olacak. Şehir içi yada dışı olabilir o akşamki grubun vereceği karar doğrultusunda rotamız şekillenecektir.

burak ben pazar gununden berı aksamları 22 cıvarı cıkıyorum tek basıma kütahya yolundan 10 km gıdıp bır soda ıcıp donuyorum bu arada yol kenarına içtıklerı zıkkımın şişesini atanlarıda allaha havale edıyorum bugun bırının ustunden gectım :) allahtan bırsey olmadı.

@ferhat köse

Ferhat Hocam saat 22:00 geç olur diyecem ama olmaz sanırım, şimdi pazartesi, çarşamba, cuma akşamları dışında sana katılmak iyi olur bence. ne taraftan çıkıyorsun ?

@Salih Çoban

Pazartesi, Çarşamba, Cuma Akşamları saat 21:00 de gezilerimiz olacak. Ramazan nedeni ile Pazar gezilerimizi iptal ettik. 11/08/2010 Çarşamba gezisini de Ramazan'ın ilk günü ve akşamı olması nedeni ile yapmadık.

• Beğen
Tepkiler: Salih Çoban
@ferhat köse

aynısına kentorman yolunda rastladım. adam gözümüzün önünde attı. gerizekalı yüzünden düşüyodum bisikletten. hiç arkasınada bakmıyor. arkamızdan gelen arabalarda geçti camların üzerinden. allah hepsinin belasını versin.

cam, şişe ıvır zıvır konusunda pencerelerden atılan tek şey var söyleyeceğim; az cem yılmaz modunda; 'Eğitim Şart'

biraz sorunlu olsa da güzel gezi olmuş.. ben de bu hafta sonu eskişehirdeyim.. bir gezi daha planlıyorsanız sizlere katılmak isterim..

• Beğen
Tepkiler: burak ülsever
burak polatkandan basıp tıp fakultesınden sonra köprüden kutahya yoluna gırıyorum kasmadan gıttıgım yere kadar gıdıyorum yeter dedıgım yerdekı tekel bayiinden bır soda alıp içip gerı donuyorum :) sistem bu .

• Beğen
Tepkiler: Salih Çoban
Lastik bu kimi zaman patlar kimi zamanda 1.5 sene bile gider diken bu dinlemiyor kevlar lastiğimi delmiş :)

cam artık bana sorun değilde inşaat tellerinde bıktım her şekilde giriyor namussuzlar

Vay arkadaş ne dertliymişsiniz siz yaw
Allah'tan yol bisikleti kullanmıyorsunuz :)
Yok cam, yok inşaat teli :D
Porsuk Barajına gelen dostlar kötü yol kavramını iyi bilirler . . .

@engin özen

Dostum Ramazan Ayı nedeni ile Pazar gezilerimizi iptal ettik ama sana uyar ise
pazartesi, çarşamba, cuma akşam gezilerimize bekleriz.
detaylar için bisikletliler org

@burak ülsever

yanlış anladın burak bende sıkıntı yok kırık şişenin üstünden geçtim tık yok (hemde ıkı teker bırden ) ama onu oraya atana birşeyler söylemeden edemedım o kadar yol ıle gecseydım sanırım komple dış lastiği bile elimize almıştık cst ler banamısın demedi :) kötü lastik ya patlamıyor meret :)

• Beğen
Tepkiler: burak ülsever
girecekse tubeless bile dinlemiyor meret maratonu patlattı

Geri